31

Е друго си

преди 2 години

човек да е умен. Президентът иска повече такива министри. Не се сеща, че ако са незаконно назначени заради документална измама после всичките им решения, и добри и лоши, ами съдът просто ги отменя по искане на всяко заинтересовано лице. Т.е. такива министри наливат вода в каца без дъно, всяко подписано листче от тях е за коша. Ама президентът толкоз не може да мисли, той си харесва симулирането на министерска дейност, със запретнати ръкави и пушек да се вдига

30

Анонимен

преди 2 години

импутмънт!

29

Анонимен

преди 2 години

И ти се продаде. Ужас!

28

хахахаха

преди 2 години

ами чакаме действия г-н Президент,дайте го на прокурор,попълва декларация с невярно съдържание,*** ви,злепоставя ви,опс извинете,вие се радвате на такива министри,не е истина....

27

Анонимен

преди 2 години

КИРЕ ХАРВАРДО Е ПОДАЛ ДОКУМЕНТ ЗА ОТКАЗ ОТ КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО НА 21, АПРИЛ 2021 Г, ТАМ СОБСТВЕНОРЪЧНО ПИШЕ-" ЩЕ БЪДА НАЗНАЧЕН ЗА МИНИСТЪР", НА 28АПРИЛ ЧОРАПА ВРЪЧВА МАНДАТА НА ИТН, А ТЕ ГО ВРЪЩАТ, И АЗ ПИТАМ, КАК КИРЕ ЩЕ ЗНАЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ИТН ЩЕ ВЪРНЕ МАНДАТА, А ТОЙ ЩЕ БЪДЕ НАЗНАЧЕН ЗА МИНИСТЪР АКО НЯМА ПРЕСТЪПЕН СГОВОР- ТЕ ТАКОВА ЧУДО ПО ПЪТЯ КЪМ ЕВРАЗИЯ СМЕ НЯМАЛИ- А ТИЯ СА БАНДИТИ- А КАКВИ РАБОТИ ОБЕЩАВАХА....КАКВО НИ ЧАКА С НАЙ ОДОБРЯВАНИТЕ "ЛУДИ ОТ ЗАПОЯ"

26

Анонимен

преди 2 години

То и през 44-та година, когато БКП дойде на власт почна масово да назначава свои кадри из всички области на администрацията и обществени живот без указ. Ама тогава кой ще им възрази?! Ще те очистят!

25

цв

преди 2 години

защо тогава искаше от кс да прекрати делото и така яростно го защитаваше,а сега се правиш на дева мария

24

Киро Наглеца

преди 2 години

Опера Уинфри е в шок. Менте ли са сокчетата които рекламира без да знае или са правени от Киро с вода от язовиро.

23

dakotabg

преди 2 години

Това,че не знаеш,не те оневинява!Ако не вярваш,питай Рашков!

22

Анонимен

преди 2 години

Следва разпад на Радевата кампания и на 14 ноември Герджиков ще го води с малко.На втория го бие окончателно.

21

1926

преди 2 години

Никой и не иска от теб да коментираш, действието е едно, оставка М У Н Ч О!!!

20

Анонимeн

преди 2 години

Обади се и го кажи това на канадеца, че се спука от коментари и плювни към България, че и към Канада. Защо Българския съд, се съобразявал с чужди административни актове.

19

Анонимен

преди 2 години

Конституцията ми пречи, дайте да я отменим, не може да се управлява така.

18

Анонимен

преди 2 години

Отлитай втори мандат няма да видиш

17

Наско

преди 2 години

Да се чете: "Решенията и новините против мен не се коментират". Ни за препратаджия ставаш, ни за управленец, ни за обединител, ни за ***...

16

Анонимен

преди 2 години

Радев конституцията гази на талази. Тоя е нищоправец, а в редките случаи като прави нещо обикновено погазва някой закон. Кои са тия баллъци които гласуват за такъв шматарокк, нека се покажат с имената си.

15

Анонимен

преди 2 години

ЗЕЛЕН ЧОРАП Е ПО ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ ОТ КИРЕ ХАРВАРДО!

14

хахахаха

преди 2 години

изми си ръцете,а преди две седмици апелираше да се гледа делото само за назначаването на Петков във второто правителство,защо съвсем случайно пропусна първото,като не си знаел,лъснаха ти машинациите и се оплете вече!

13

и още

преди 2 години

от Кирил Петков ... - Въпреки че нито Конституцията, нито друг закон в България определят кой точно е моментът на признаване на отказа от чуждо гражданство, днес най-висшият съд на Родината подчини България и нейната Конституция и волята на нейните граждани на административните актове на чуждите държави. Днес България загуби частица от своя суверенитет!

12

Анонимен

преди 2 години

МЪ КАК ДА НЕ Е ЗНАЕЛ, САМИЯТ ТОЙ РАЗТЯГАШЕ ЛОКУМИ ПРЕД КАРАДАЯ, ЦИТИРАМ ГО "ПОПИТАХ ГО: КИРИЛЕ ТИ НОСИШ ЛИ БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО СИ, ТОЙ МИ КАЗА- НОСЯ БЪЛГАРИЯ И ГО НАПРАВИХ МИНИСТЪР, НО ЧУХ, ЧЕ НЯКОИ ХОРА КАКВО СА ГОВОРИЛИ В ИСТАНБУЛ".