214

Глас от Москва

преди 2 години

Едно време на тези без симптоми им викахме "здрави". Сега всички са болни ама едни не знаят.

213

До мухаха

преди 2 години

Е как сестрите се скъсват от работа като пандемията е фалшифа и е направена за пари ???

212

Анонимен

преди 2 години

Пандемиците нещо са изпуснали края. От бързане, говорят и вършат глупости.

211

Анонимен

преди 2 години

Млад сьм още не ми се иска да получа тромб - ваксиниран

210

Анонимен

преди 2 години

Защо децата са затворени когато няма ковид?

209

Плъх

преди 2 години

Затваряй се бе, шушулко! Ако може по - дълбоко ,че смърдиш. Как хем вирОса е 'свиреп "и " заразен" хем хиляди го карат БЕЗСИМПТОМНО?!?Алоу, не всички сме *** ! Та не разбрах - опасен и страшен ли е грипа прекръстен на Ковид или е толкова незабележим ,че се кара без да разберем?! И ако второто е вярно защо трябва да се затваряме ? И защо въобще се пише само затова ? И на това ,което виждаме в пространството около нас ( на очите си ) ли да вярваме или на платените продажници в медийте?!

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 215 Няма нужда да чета нещо, което съм писал, за да съм сигурен какво съм казал. ЕТО поста, на който направих коментара с цената на ваксините спрямо тази на антибиотика:" ЗДРАВИТЕ ХОРА СА ПРОБЛЕМ ЗА ФАРМАИНДУСТРИЯТА - ГУБЯТ КЛИЕНТИ. " Я сега кажи ти КЪДЕ прочете, че съм бил говорил за "безсимптомните". Давай цитатите!

207

Анонимен

преди 2 години

Щом нямат симптоми тези 15000 които се заразяват въпросът е те самите знаят ли че се заразяват.

206

Мухаха

преди 2 години

Така ще е , докато Европейския съюз ПЛАЩА щедри " субсидии " за всеки РЕГИСТРИРАН Ковид случай и разни държавни калинки и корумпирани доктори получават комисионни за открити от тях " заразени". Симптомен... безсимптомен... важно е бройка да има. Жалко е само за сестричките и санитарите в болниците че се покъсват от работа без да им плащат бонусите които им обещаха.... Отвратително е как някои използват пандемията за лично обогатяване.

205

Изванредно положение

преди 2 години

Ами то сега всеки дори да подсмърча ще се тества заради зеления сертификат и броя на "заразени и обречени" на ден може да е 200 хиляди,схем до схема...Всеки дори здрав ще ходи на тест за анти тела,с надеждата все някаде да излезе положителен.Ще обиколи всички лаборатории и докато ги обикаля все някъде ще "лепне "ковидо...

204

Питам

преди 2 години

Медицината помогнала ли е на някои до сега истински

203

Анонимен

преди 2 години

Добре де,защо някой антиваксър не поиска трибуна и дебат по медия с някой лекар и открито да ни убеди в теорията си.Да назове кой го лъже,защо го лъжат.Да обясни аргументирано и фактологично защо нарича ваксината "отрова".Да борави с имена,цифри,достояния.Лекарите и фармацефтите ни обясниха разбираемо за принципа на ваксините.Еми антиваксъра да ни обясни принципа на чипирането,на отравянето,на скопяването и изобщо да докаже всичките си твърдения.Кво само ми пелтечат отрова,чипиране,импотентност

202

Анонимен

преди 2 години

когато всички си минат по реда ще се приключи с тези мерки само се удължава епидемията

201

Така излиза

преди 2 години

Ще ви заключваме заради 15000 човека на които им няма нищо.

200

Анонимен

преди 2 години

210, я си прочети какво си писал! Цитирано е в предишните коментари, ако толкова се затрудняваш. Или се надяваше, че ще мине незабелязано и сега ти е трудно?

199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 Типичен т,р,ол сте, хич да не се занимава с Вас колегата.

198

Анонимен

преди 2 години

Цялата статистика за % ваксинирани по медиите е сбъркана. Ние сме 6 милиона (преброяването го показа). Децата до 18 са 1 милион. Ваксинирани 1,5 милиона и преболедували 500 хиляди е 2 милиона общо със защита от 5 милиона възрастни. Което е 40% от възрастното население. Аман от неуки математици. Съответно 40% от възрастните още в Понеделник са със Зелени сертификати. Голяма истерия...

197

Анонимен

преди 2 години

Тази здравна система, дето толкова я пазим да не я натоварим, даде ли статистика спасила ли е някого и обяснение за високата смъртност?

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 Не мога да отговарям на "въпрос", който антиваксър си е измислил, защото не му харесва, че са го хванали натясно. Я цитирай къде съм казал това, което твърдиш. Буквално!

195

Анонимен

преди 2 години

Те и умират безсимптомно и изглеждат живи. Царят е гол!!!