77

Анонимен

преди 2 години

До до 79/81 "не намесвай нормалните хора в комплексарщината си." Ти как разбра, че има и други освен теб? Ти нали си "гледаш в паничката"?

76

Анонимна

преди 2 години

Не вярвайте на медиите! Пускат лъжливи репортажи за Франция, Италия и т.н., представяйки ви ситуацията като нормална. Обясняват ви, че всяка съпротива била смазана. Лъжат ви. Не вярвайте на медии! Журналистите са роби и говорят каквото им наредят. Те ще карат така до последно.

75

Анонимен

преди 2 години

Цяло лято никакви мерки не се спазваха, както и сега, те нови решили да въвеждат. Не разбраха ли, че тези зелени сертификати са дискриминация. Да пуснат учениците на ротационен принцип, защото в училищата няма никакви мерки и всеки си затваря очите.

74

до 79

преди 2 години

Ако нещо не ти изнася, това не го прави лъжа. Сравнявай се с която държава си искаш, не намесвай нормалните хора в комплексарщината си.

73

Анонимен

преди 2 години

До до 65/68 "Горкото ти дете с такъв захлюпен клоун за баща нищо добро не го чака" Мдаааа. Просто когато си безцелен в живота морето ти е до колене. Нищо, като станеш на 13 пак ще си пишем.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 "Не, не обичаме. Обичаме всеки да си гледа в паничката." Такива опашати лъжи къде се научи да приказваш?

71

Анонимен

преди 2 години

Пандемия- и какво имаме насреща в България,пълна анархия в системата на здравеопазването,всеки те гледа в ръцете за пари,обезверени хора които не вярват на институциите,ваксини които не дават нужният резултат!Изходът Е:Сериозни ограничителни мерки през есенно-зимният период времето когато тая гад се разпространява най добре,само това би дало някакъв добър ефект!

70

Анонимен

преди 2 години

сутрешен час до 10ч само кекс

69

СЗО и Бойко - ЛЪЖАТ

преди 2 години

Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун !

68

Анонимен

преди 2 години

Не смеят заради изборите да затворят кръчмите и училищата, а отдавна трябваше да го направят при толкова много заболели защото те са основния источник на зараза

67

Анонимен

преди 2 години

"Но нали обичаме международните сравнения, тоест да се мерим със света."------- Не, не обичаме. Обичаме всеки да си гледа в паничката.

66

Анонимен

преди 2 години

Нали имахте създаден национален ПЛАН за действие разработен от най-добрите експерти с участието на браншовите организации. Този ПЛАН не беше ли точно за това да не се губи време в поредното обсъждане и да се въвеждат мерките веднага при необходимост с цел ограничаване на разпространението и с отсяване на човешки животи? Защо не го следвате, а си играете но политика в тези тежки времена?

65

Константин Матеев

преди 2 години

Всичко разбирам, вкл. аргументите на авнтиваксърите. Но нали обичаме международните сравнения, тоест да се мерим със света. А те покзават, че по ваксинация сме на опашката в Европа най-малко, а по смъртност сме 4-те в света и първи в ЕС. И както вече се каза, скоро ще се превърнем в място, заобикаляно и избягвано от всички - от туристи, от инвеститори... Такава ли цена сме готови да платим, за да докажем, че само ние сме проумели истината за ваксините, налагани ни от световния империализъм?

64

Майна

преди 2 години

Ваксините НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТАЗИ " ваксина"!

63

О хо хо

преди 2 години

Ваксата пази ДО 3-4 месеца. А ПОСЛЕ?

62

до 65

преди 2 години

Горкото ти дете с такъв захлюпен клоун за баща нищо добро не го чака :(

61

Кочо от с.Къртипъня

преди 2 години

Защо държавата пречи на Кочо да живее нормално?

60

Анонимен

преди 2 години

До до 58/62 "Акъла си ми е точно на място." Мда, за 12 годишен е добре. Всъщност, сина ми има повече акъл от теб, горе долу на същите години за които говоря. Той всъщност ме попита за ваксините и изчете каквото беше нужно, за да разбере как работят и така нататък. Аз му обясних само за социо-икономическите аспекти на ситуацията. Детето е наясно. Ти не си.

59

Анонимен

преди 2 години

Пак той никаква отговорност няма да поеме, експертите та експертите. Да сложат експерт за министър, може и да влезнат в сила най-накрая някакви мерки. Освен да протака друго не прави Кацаров

58

до 58

преди 2 години

Акъла си ми е точно на място. Точно ти си като дечицата- показаха ти Торбалан и запретна ръкава за ваксинация :D