53

Анонимен

преди 2 години

много болни от грип като всяка година, и диагнозата им е ковид, важна е ваксата

52

МНЕНИЕ

преди 2 години

Грипа беше сезонен , хората боледуваха масово и купуваха лекарства . Но явно фирмите за лекарства сбъркаха новия грип - сбъркали са едно шипче и се появи Ковид .Аз съм ваксиниран , но съм твърдо убеден че фармацията си измисля и пуска в употреба грипни вируси всяка година за да си продава нови лекарства , но тук насметоха нещата - стана Болест като Туберколозата .Ще става по-лошо за живеене . След години в ХАГА ще има Подсъдими за Най-Големия Геноцид - Холокоста Пасти да яде .

51

Анонимен

преди 2 години

Броят на ваксинираните пациенти с Covid-19 в интензивни отделения в Германия се увеличава. Der Tagesspiegel

50

до 51

преди 2 години

Приятел от Шотландия спомена, че от месец насам са започнали да ги притискат да се ваксинират и срещу грип. Само че забележи, представят им новият грип като "супергрип" хахах. И не, не е българин живеещ там, а си е родом оттам, така че очаквайте същите глупости и у нас. Знаеш приказката за жабата и коня.

49

Анонимен

преди 2 години

ваксината убива, вуйчо ми почина преди 8 дни след втора ваксина

48

Анонимен

преди 2 години

ваксината ще прекъсне естествения имунитет, това е лъжа, сега пишат така, след година, ще кажат, "грешка беше"

47

Ха ха!!!

преди 2 години

"Това, което притеснява експертите, е прескачането на цял един сезон на грипа миналата година." Е как така Грипа реши да си даде почивка за една година??? А нека "експертите' да ни обяснят? Може догодина Ковида да си даде почивка, а грипа да се върне? А? Баламосват ни на много наедро!

46

Анонимен

преди 2 години

преболедувал да му предлагаш смърт, си е чисто убийство

45

Анонимен

преди 2 години

До ddМа нали имаше траен имунитет след първия път(според Чорбанов и Мангъров) ?Сериозно питам.

44

Анонимен

преди 2 години

Реално няма случаи на преболедувал който да се е разболял втори път, а разболели се ваксинирани - колкото искаш

43

Анонимен

преди 2 години

"Шведско проучване доказа, че най -защитени са преболедувалите +ваксина,"............Едно проучване беше доказало, че е полезно да се пие чаша вино всяка вечер, а друго доказа, че е вредно. Тези проучвания ги знаем.

42

dd

преди 2 години

Добреее, ама аз като съм го карал два пъти, трябва ли да се ваксинирам за по-сигурно. Сериозно питам.

41

Анонимен

преди 2 години

"Те съветват старите и болните, не теб"--------------------Те съветват всичко- куцо и сакато да се ваксинират без оглед на възрастта. Отделно на "младежи" като мен им отнемат правото на свободно придвижване използвайки ваксинацията като разменна монета и някак започват да ми лазят по нервите.

40

Анонимен

преди 2 години

Вярно е. Шведско проучване доказа, че най -защитени са преболедувалите +ваксина, на второ място -ваксинирани с 2 дози рнк ваксина, на трето място с по-слаба защита са само преболедувалите. Публикувано е в научните издания.

39

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам що не ми дават сертификат като имам антитела?

38

Глъм

преди 2 години

Само да попитам набодените зомбита?Кое е по -добре :преболедувал целият вирус или ваксиниран с една малка част от този вирОса, срещу кое имунната система ще е изградила по - голяма/широка ,защита. Питам аз и отговор от хора с IQ под 100 нямат значение .

37

Бay

преди 2 години

До до Бау ти си младеж и нямаш нужда от ваксини, принципно. Риска за теб е минимален. Те съветват старите и болните, не теб ...

36

Анонимен

преди 2 години

"Все едно аз да кажа, че антиваксърите са платени. :D Ние просто ви се подиграваме. :D"---------------Явно си останал с грешно впечатление кой на кого се подиграва ахахах

35

до Бау

преди 2 години

"*** ще спори с професорската докато си пие ракията (започнал от обед). :D "--------------През целия ден съм на работа, а ракия пия само по празниците, но професорите ти също така ме съветват всяка година да се ваксинирам против грип, а не съм боледувал от 2003-та насам, когато ми поставиха противогрипна ваксина за последен път ;)

34

Бay

преди 2 години

До 35 няма смисъл да споря. :D