174

до калеко

преди 2 години

От твоите коментари излиза,че никой друг освен боко и компания не заслужава да се опита да промени нещата,а сме свидетели от 12 г.че те изкопаха такава яма,че повече не трябва да се допускат до властта

173

Киро Рамбото

преди 2 години

Кирил, Асен, културиста са изпечени мошеници, международно признати.

172

Цицо гъзарта

преди 2 години

Нема вече самоковски кифтета, ше зеем да захлебим с новите чифтета!

171

Идва зима

преди 2 години

Студ! Гласувайте, гласувайте - имате голям избор!

170

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков "Бананаджии! Забравете бананите, забравете комунизма." Комунизма такъв, за какъвто си мечтаеш си отиде. Ти ще забравиш комунизма от тогава, но червените банани ще продължаваш да ги ядеш, защото си свикнал!

169

Анонимен

преди 2 години

Франц Тимерманс, еврокомисар с половин милион евро заплата винаги носещ гейска (в цветовете на дъгата) ковид-19 маска: "Газът няма място в Европа и трябва да се изключи от списъка на енергийните източици".

168

Петко

преди 2 години

Тоя отива при тия които му снесат повече мангизи! Така първо пя на концерт на Герб, после при демократите на Ицо Иванов, сега па е при Киро и Асен.... Като Ветропоказател, но поне от него има някаква полза.!

167

Гошето

преди 2 години

Много са зле тия, щом до Хазарта опряха. Но факта е, че огромна част от читавите хора се изнесоха в чужбина - истински успелите там си гледат кариерата и/или семействата и нямат намерение да се връщат дългосрочно.

166

анонимен

преди 2 години

Има ли нормални хора да гласуват за некадърниците Кирчо и Асенчо, дето ни докараха високите цени на тока, горивата и храните, докато бяха министри и се занимаваха с уволнения и изчегъртване по заповед на щуката от президентството!

165

Анонимен

преди 2 години

Важно е Ицо, че "имаш човек". Политиката е мръсно нещо, жалко че и ти скочи в нея!

164

Българин

преди 2 години

Само преди 30 г бяхме в ямата на комунизма, а днес при демокрацията и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа спорта, пече се на шезлонг под чадър на плажа, върти западна кола по магистралите, и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

163

Анонимен

преди 2 години

ицо хазарта, киро гешефта... А фигурантчики и чалгарюгичи ще ти подкрепят...

162

За Прехода !!!

преди 2 години

Добре е да подкрепим Продължаваме Промяната, защото те искат да продължат с промените, прехода и реформите. Време е прохода да продължи и за приключи след 20-30г., защото сега сме на средата му и много реформи има да се направят.

161

Анонимен

преди 2 години

тези искат да управляват на всяка цена, особено когато друг плаща хах

160

Бръм

преди 2 години

Гладен.....

159

Анонимен

преди 2 години

151 как не харесва далавери бре? Къде видя морал? Щом е с Асен значи харесва даравери, харесва да лъже и ограбва партньорите си. Щом е с Кирил значи мрази законноста и правовия ред в държавата, мрази изконни права като право на свобода, право на личен и неприкосновен живот. Щом е с нарушителя на Конституцията и лъжеца, който вкара 3 държави в скандал, значи на Ицо не му пука за България и морала му е само до това кой плаща музиката. Сори, но Ицо се самоуби с влизането в ПП.

158

Анонимен

преди 2 години

До Лора. Защото сте глу.пави. Поредните наивни каракуди.

157

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще поскъпва - двойно, тройно петорно! Не само тока, водата и парното. Всичко е вносно!

156

Анонимен

преди 2 години

Цената на доставките се е увеличила с 85 процента. Само за 12 месеца печалбите на превозвачите са се увеличили четирикратно и растежът няма намерение да спира: октомври и освен това ноември са основните месеци в годината, когато търговията попълва запасите преди новогодишните празници: от играчки до парфюми и козметика. Няма кой да разтоварва контейнерите, десетки хиляди от тях са се натрупали в пристанищата на пристигане в Европа, цената на тази услуга гони рекорди.

155

Ханонимен

преди 2 години

Милиони *** ще гласуват за поредните 'спасители' киро и хасан, и пак няма да има правителство и фат макът пак ще продължи да управлява ...