52

Анонимен

преди 2 години

UK - Бдени сме, нямаме. ЩЕ правим нещо по-върпос. BG - Авеее, тук акуй няманиии ни кот сми нямалии. Арес едете си кат нас наръцете и не правете нищо

51

до 45

преди 2 години

Ти като не си взимал, защо се хвърляш на амбразурата, да браниш лихварите. Сигурно си банков чиновник?

50

Анонимен

преди 2 години

До Зила Малтчи уе!

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 - Не знам за теб, но аз съм много по-добре от тогава. Родителите ми ходят на почивка по 4-5 пъти в година, караме хубава ... източна кола (да, япононкса е), имам нови телефони, няколко имота и инвестиции. Това е хубавият живот - всеки работи, образова се, дава повече от себе си.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 "Всеки от поколението 70те ще потвърди, че тогава се живееше много по-добре от последните 30 години." Я кажи, кое му беше "по-добрето" да те подпукам веднага. :)))))

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "ЕС е най-прекрасното място за живот" Още чакам да ми кажеш къде е "по-прекрасно", но нещо мълчиш като партизанин на разпит. :)))))

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49...При соца пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.....Ровеха само че през нощам за да не ги арестуват! Тошковият "рай" даже ги и побийваше ако кажат нещо негативно за червения цербер! :))))))

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 "При соца пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна." Ич. И убийства няамаше, и Чернобил не гръмна. Щом не го пишеше в Работническо дело, Правда или Земеделско знаме, значи не го е имало!

44

Анонимен

преди 2 години

До Не съм 'До 20&# - "Блама си", ако те излъжат. Ако дадеш пари на някого, от добрина и защото искаш да помогнеш, тогава си добър човек. Но това е проблемът, на крайно левите екстремисти, като поеето пишещи тук - не искат да е, зщаото успешният и добър човек решава, ами искат да изяит ръцете на цалото общество, да им дава безлихвени заеми и дори и да им опрощава, за сметка, разбира се, на желаещите да работят.

43

Анонимен

преди 2 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ А тия, които сме родени през 70те, на нас защо не ни е смешно, като стане дума за Комунизма в България преди 89та?

42

Анонимен

преди 2 години

35 ти от това ли си тръгнал да се оплакваш? Имало ама не те кефело. Сигурно бай тошо и смартфон е трябвало да ти подари. Не можеш да проумееш че запада е имал план маршал, а изтока се е възстановявал сам и е по-достоен. А за проверките аз съм на мнение че и сега трябва да ги има. А те направиха точно обратното с комисията Ванко 1.

41

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Ха-ха-ха родените след 1990 г. убеждават живялите преди 1990 г. колко лошо е било през социализЪма ! Смях !

40

Анонимен

преди 2 години

За всички бедни убитляци, имам съвет - спрете да бъдете бедни! Преквалификация! Ползвай я тая куфа картуна, поне един път в объркания си живот, стегни се, започнии работа, запозни да продаваш и ще си добре ...

39

до 42

преди 2 години

A през тези 12г докато чакаш не спестяваш за апартамента нали, хаха. То и сега е така. Имаш някакви спестени пари за 10-15г и за останалото взимаш заем, само че лихвата е доста по-солена отколкото тогава

38

Анонимен

преди 2 години

До до 29 - Аами тогава ЗАЩО изобщо се включваш в азговора, бе? Не бил взимал пари! Ок, имал си, дал си. Ама ако нямаш? И за тове сведение, също не съм си купувал на кредит от банката, но работя "овертайм" (олеле - сляан alert), за да имам ПОВЕЧЕ.

37

Анонимен

преди 2 години

До Спомени от соца "Тоалетната хартия - Този майтап е актуален сега. През соца нямаше такива рекламни материали, така че проблемът с тоалетната хартия беше голям. Не всеки беше склонен да ползва вестници. Затова хората купуваха хартия за машинопис, нарязваха листовете на 4 части и учеха децата си първо да смачкат добре тези листчета, за да омекнат и чак след това да ги ползват." Стана ми едновременно тъжно и смешно. Така беше. Е-баси мизерията.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34...Ем тогава, защо се радваш за чуждото нещастие? Защо говориш с таковва сияние, как в било интересно, да терминираш комуникацията на съседа си, ей така, за да ти е забавно? Румен Радев? Охооохоо! 95% от политическият ни "елит", от крайно левите, до крайно денсите има нужда от изхвърляне! България има нужда от МНОГО бой, за да се оправи. Дрипави слеяня и напудрени чалгари ... ще се превърнат в хора, може и да е по трудния начин ... Нито ти, нито аз ще я оправим! Природата - ДА!

35

Анонимен

преди 2 години

До do 5/10 "По-добре да чакаш 12 г, отколкото да го изплащаш 25. Схващаш ли разликата?" Ти не схващаш, че чакането беше докато ти го дадат. Изплащаше се повече от 30 години. :)))))))

34

до 29

преди 2 години

Аз лично не съм взимал пари от банката за апартамент. И защо трябва да им давам половината от доходите си за да живея в коптор. Ти ако го правиш, здравата си се ***. Жив и здрав да си да плащаш още много години лихвите и да не забравяш да работиш и в събота и овертайм, че току виж фирмата фалирала и останеш на улицата

33

Анонимен

преди 2 години

И затова Великобритания ще я бъде. Те казвам "зле сме". Българина отговаря "Ехеее, аз колко по-зле съм ... добре сте ся. И аз съм добре, въпреки че по-малмко имам". И Българинът все се чуди, защо е на последно място. Ами защото се съгласява, да е на последно място. Защото го мързи, да подобри ситуацията. Само умее да мрънка.