137

Анонимен

преди 2 години

Как само избирателно се подава информация от ЦРУ като уж от някакви измислени разследващи журналисти ! Имало само двама като единият е предупреден много преди списъка измислен " магнитски" та си е прехвърлил всичко на подставени лица и другия някаква бивша фигура която няма инфо да е присвоявала ( усвоявала) милиарди. Това е капан за наивници да не кажа балъци от бегето

136

152,

преди 2 години

да не е луд Борисов да си държи милиардите в офшорки на негово име.Там други перат парите му.А останалото е заровено под магнолията в Банкя.И в зайчарника.

135

Анонимен

преди 2 години

До 144Николайчо не е член на ГЕРБ,Младенов е от котилото на СДС и по-точно стартира в политиката от спалнята на хубавото Наде Нейнски.

134

кои са на дъното ?

преди 2 години

На дъното от герб са още , отличничката на АПИ - ЛИЛЯНА ПАВЛОВА , която не се добра до милиони и милиарди а само до хилядарки , та все питаме от Перник , кога Лиляна ще върне парите за язовира в Перник ....

133

Анонимен

преди 2 години

Голяма новина. Само дето фирмата няма дейност. Що въобще се хабите да пишете по темата?

132

До 144

преди 2 години

Ти пък!Ако започнат да изключват всеки корумпиран,трябва да започнат от баце и кьорав гербер няма да остане.Там изключват само некорумпираните.

131

Minuva42

преди 2 години

Какво стана с новината, че Борисов бил втория политик със 6 милярда в офшорки?

130

Анонимен

преди 2 години

Министрите на ГЕРБ масово покрили документация за ... https://mediapool.bg ministrite-na-gerb-masovo... 28.06.2013 г. В списъка на неподалите годишна декларация са Томислав Дончев, Лиляна Павлова, Делян Добрев, Тотьо Младенов, Ивайло Московски, Николай Младенов

129

Фактите !

преди 2 години

Кара-вара , кара-вара , най-големите претъпления все опират до герб и дпс ...Борисов , Пеевски , Доган !

128

Анонимен

преди 2 години

А от досиетата "Х" ще изскочи третия български политик,който преди една година беше първи.

127

каква е вината ?

преди 2 години

Вместо парите да останат в България , то те се изнасят в други държави , също като И.Й.Костов и Р.ОвчЪ ... Крали , крали , ДОБРЕ ,... ами открийте работни места в България , ЗАЩО ИЗНАСЯТЕ ПАРИТЕ НА ВЪН ????Ноо , от където дошли там И отишли , като парите на И.Костов , 50 млн. загубени в банките на остров Кипър , и 50 млн. отмъкнати от италианският му зет ..

126

Калчев П.

преди 2 години

Хайдееее! Започнаха кръчмарските изказвания.ООн-то да си го съди....Бацето оооотдавна го е збравил този тарикат.

125

Анонимен

преди 2 години

А какво да правим с Асенчо Василевия?

124

ИСТИНАТА

преди 2 години

Те си го знаят от герб какво представлява и затова не го издигнаха за президент! Интересно, дали ще го изключат от партията? РЕЗИЛ!

123

Анонимен

преди 2 години

Ако сега на 14.11. българинът прояви разум да се отървем от тези бивши комунисти пребоядисани в бизнесмени и узаконили по този начин парите си докопани от онова време, ще е много добре. Когато се заговори, че корупцията е сведена до минимум, ще дойдат чужди инвеститори, които ще дадат и работни места. До момента идват само мошеници. Ние сме раят за мошениците. Ако ли пък отново по някакви причини страх или лична изгода си останем така, просто никой не ни е виновен. Значи, че сме ***. Лошо...

122

Анонимен

преди 2 години

Защо ли въобще не съм учуден, че втория Български политик в списака Пандора е от ГЕРБ? Напълно нормално е щом първия е от ДПС..

121

{ SPQR }

преди 2 години

Крадльото се е подготвял за грандиозни удари по държавата.

120

Анонимен

преди 2 години

Наше момче, изpаeлчe. А и гербаджийче за капак.

119

До 135

преди 2 години

Роско си дърпа парите от офшорките и си купува къщи и хотели в Гърция.Той е такова перде,че не му дреме кой какво говори за него.

118

бандит

преди 2 години

Човек на герб и сащ у нас?!