218

Гореща новина

преди 2 години

Избора ще бъде или Върви народе вазродени или Партизан за бой се стяга ! Избора никак не е труден ! А Кирчо да целува ръка на КС щото там са предимно другари да попълваш декларации с невярно съдържание си е за съд и затвор ...

217

Ето

преди 2 години

Ето значи стигаме до някъде. Имаме напредък. Твоето твърдение е, че НСО са отговорни за Златото и Еврото в шкафа на Борисов. Така ли?

216

Анонимен

преди 2 години

До Мата Хари "Как са вкарани тези Евра и Злато, щом не е през скенера?" Приятел, въпросите ти стават все по-неадекватни. Няма никакви доказателства, че това са истински "евра" и "злато", а как са вкарани предмети с такъв вид е сравнително малограмотен въпрос, при положение че имаме ЧОВЕК, който е "вкаран" там, без да му е там мястото. Тук не става дума за наркотик прекаран през граница, става дума за допускателен режим, който ВЪОБЩЕ НЕ СЕ СПАЗВА! Там може ВСИЧКО да се внесе.

215

ТУРЧИН

преди 2 години

ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ ЧЕ ПЛАШИШ ДЕЦАТА

214

до 235

преди 2 години

Ти твърдиш, че НСО пускат нерегламентирани "гости" в държавните имоти, така ли? Това е скандално твърдение. Как ли биха отговорили от НСО на това?

213

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля да се кандидатирам за президент на гърция.

212

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези чекмеджета, излагате се страхотно. Дори да предположим, че има пари в чекмедже, къде точно е престъплението, което да предизвика разследване? Това може да е проблем на морала, но не и на закона.

211

САМО питаме...

преди 2 години

КИРЕ ВЕЧЕ СИ ПРИЗНА, ЧЕ Е ИЗЛЪГАЛ РАДЕВ...А КВА Е ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ НЕМА ДА ИЗЛЪЖЕ И ПАТНЬОРИТЕ СИ...ХАХАХА....

210

Анонимен

преди 2 години

До Изнервен "Мата Хари. Глу.пости, нямаш си понятие от кухнята на НСО, само дрънка." Имам познат близък от кухнята. Само ще кажа, че това не е нито първия, нито последния случай на такива "гости" в държавните имоти. За проверка "със скенер" и дума не може да става. Всъщност, тези лица дори не се записват, както би трябвало за всеки посещаващ по процедура. Отчаянието на "Мата Хари" тук е очевидно.

209

Мата Хари

преди 2 години

Как са вкарани тези Евра и Злато, щом не е през скенера?

208

Тъп Наивник

преди 2 години

Аз просто ви питам как е станал номера с Мата Хари. Каква е вашата версия сега? Мата Хари е компаньонка, на която НСО са и изключвали скенера на портала, когато е влизала и е носила принтирани Евро и Тенекиено Злато, така ли? Трябва да се изясни фактологията - аз иначе ви вярвам.

207

баба мара

преди 2 години

кирил и методи приключиха курса кирчо да влиза в цеха да прави тортитеа методи да му помага а госпожата с протеина от червеите тя какво щеотглежда

206

Анонимен

преди 2 години

До Мата Хари "Аз отговорих 2 пъти. Не може да влезе човек в държавната вила, ако не мине през скенера." Това е очевидно невярно.

205

Здравко

преди 2 години

Киро е печен мошеник,баща му е човек на ДС.Другия мошеник е политолога Явор Инджов който е един от учредителите на Радевия комитет,чиято майка е била правителствен преводач на Тодор Живков това той го е за явявал като студент-история във Велико търговския университет.Имашест приятелка обикновено момиче от ,,народа"която забременя от него-той я заряза и се ожени за дъщерята на комунистическо величие от Плевен (не от народа).Това е ***,мошеници комунистически

204

Изнервен

преди 2 години

До Мата Хари. Глу.пости, нямаш си понятие от кухнята на НСО, само дрънка.

203

Зоро

преди 2 години

Абе тук верно има страшно наивни хора. Как нормален човек може да се върже на тоя фотоментак с фалшиви кюлчета и кинаджийски пачки?!? Всеки може да си купи за нялколко лева една торба с фалшиви кюлчета от ОЛХ или от Базара, за пачките с кинаджийски евра няма смисъл и да коментирам.

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 220 "Не, няма друг начин. Ако в държавната вила влезе човек, той минава през скенера. Моят отговор." Я ако искаш пробвай пак. Доста съм сигурен, че компаньонките не са част от държавния протокол, нито живеят в държавните вили, та и не им е мястото там. Ако са били допускани, то е било правено без каквито и да било спазвания на мерките, които се полагат по закон. Това е очевидно и за 10 годишно дете.

201

Анонимен

преди 2 години

България е транзитна зона.не държава всеки минава взима кои до каквото се добере товари колата и продължава по пътя за чужбина.

200

генади

преди 2 години

За човек, който ще ме призовава да се факсинирам, и оня новия Барни Ръбъл, доверието ми е 0! Не! Не! и Не!

199

Сега

преди 2 години

разбирам, като чета коментарите за г-н Петков какво значи ДС в комунистическа държава да те овъртоли в ***.