186

Минчо

преди 2 години

Браво, Борисов! Крайно време е да изгоним теляка на олигархията, натовския копой РадEFF от най-висшата институция в Държавата! Мутр***та Радев вън!

185

Нане

преди 2 години

И за прецедентин нема да им върже... Народа Български никога няма да избере прецедент подкрепян от гроб и дпс... Сега лъсна истината, как дпс подкрепяше негласно гробаджиите през всичките 12 години власт на тиквите!

184

Анонимен

преди 2 години

До A Ехаааа. И след 20 години същите глупости ще пишеш. Целта в живота на всеки истински ***!

183

Данчо

преди 2 години

Борисов е напълно прав! Псевдопрезидентът, назначен от олигархията, е срам за родината и опасност за съществуването на народа ни! На 14-ти ноември мощен антирадевски вот - да изгоним псeто на олигархията от Дондуков 2 и да върнем парламента на народа, не на жълтопаветния псевдоелит!

182

Анонимен

преди 2 години

При Борисов ваксините бяха осигурени, а ваксинацията беше достигнала 28-30 000 човека на ден. При Радев - 10-12 000. Нещо неясно?

181

A

преди 2 години

Сега броя на заразени нараства и няма кой едни ФУРМИ за народа като медицински материали да донесе. Ех друго беше бойковата грижа шкафчето да е пълно, Доган да е щастлив и държавата да спонсорира мафията и да се грижи за нея.

180

Анонимен

преди 2 години

Площадката на Белене е специално избрана на точното подходящо място от специалисти, АЕЦ не е кокошарник , не може да се строи навсякъде АЕЦ на който където му скимне, но нищо не пречи да купите реактори и за Козлодуй, та и Белене и Козлудуй да работят, дори ще е още по-добре!

179

Анонимен

преди 2 години

До до пияница мистик "Аааа, вярно, ние вямаме промишленост!!!" Я пак? България има РЕКОРДЕН БВП. И то не комунистическа стъкмистика, базирана на "резултатите" на "перли" като Кремиковци, които за ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ НЯМАТ ЕДНА ГОДИНА НА ПЕЧАЛБА!

178

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кюлчето приказва на...посоки,защото няма вече пари за лична...асистента,която да му суфлира,похарчи ги и...чекмеджетата са празни..Какво е Кюлчето без пълни чекмеджета и кюлчета...пълна нула

177

Наблюдател

преди 2 години

Радев и радевичарите са изпаднали в истерия защото втори мандат за фигуранта няма да има!

176

до пияница мистик

преди 2 години

А, помниш ли защо подаде оставка Винету??? -)))) Когато вдигна цената на тока и първо във Варна, а след това и по цялата страна започнаха протести и сблъсаци с полицията!!!! Та значи каазвеаш Винету вдигнал заплатите и пенсиите??? А с чии пари??? Може би от постъленията в бюджета от промишленост и производство, или сел.стопанство, ай???? Аааа, вярно, ние вямаме промишленост!!!!!! Ами тогава???? От парите отпуснати от ЕС! Други въпроси????

175

Анонимен

преди 2 години

И Козлодуй и Белене може да се построят , реакторите за Белене не стават за Козлодуй , поинтересувайте се, питайте специалисти!

174

Анонимен

преди 2 години

До до анонимен 188 "РS Не съм комунист, никога не съм гласувал и няма да гласувам за Болшивиките!" Си, си. :)))))) А България влезе в ЕС след преговори и НИКОГА не е била по-влиятелна в европейските дела. Тошо просто предложи на СССР да ни хариже, тъй като те вече и без това ни притежаваха, както се полага на страна под съветска окупация. А ти, че не можеш да мислиш, това е очеизвадно, тъй че не се тупай сам по рамото! :))))

173

Джар Джар Бинкс

преди 2 години

До всички гробаре:Бай ви Бойче няма да се върне на бял кон, понеже няма кон в цялата Галактика който да го издържи.

172

Независим

преди 2 години

До Пияница Мистик много ме кефят Вашите коментари, на един здраво стъпил на краката си човек. Браво.

171

Нане

преди 2 години

До69 Тц... Ни позна тоя път, нарочно, ще сложим Киро Канадеца на първо място... И пак ши ривете...))

170

до анонимен

преди 2 години

"""Комунистите даже предложиха на СССР да станем и ОФИЦИАЛНО колониялен резерват.""" ----- Предложиха, но не станахме (причината беше заради "Възродителния процес" и заплахата от страна на Турция), а днес вече Официално - дефакто и деюре - сме колониален резерватна ЕС и САЩ. РS Не съм комунист, никога не съм гласувал и няма да гласувам за Болшивиките! А вие започнете да мислите самостоятелно и безпристрастно!

169

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ!

168

Щщщ

преди 2 години

Такова изчетъртване - от втори, първи с голяма разлика.

167

Анонимен

преди 2 години

Аз не виждам какъв е проблемът. 80% от хората са много доволни и се радват на промяната. Важно им е да получат инструкции кого да плюят. Това търсят, това получават.