47

Анонимен

преди 2 години

Ако и този път от страх или от тъпотия, се избере мафията, с чиста съвест ще напусна тази красива държава, но населена със страхливи абуригени! И само след няколко месеца като усетите отново "чекмеджетата", които се пълнят за ваша сметка и започнете да ревете, ама много да ревете, тези 2 милиона българи, които живеят в чужбина, няма да ви чуят....Всеки си заслужава живота, който си направи сам. Това не е съдба, това е избор!

46

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за ПП , другите ги видяхме !

45

Анонимен

преди 2 години

те и брендо са го пуснали на свобода

44

Анонимен

преди 2 години

До АсанДоколкото разбрах, бил е на обучение Кирчо, тоест не е завършил там, за Асенчо немам желание да проучвам, просто ми е незначителен в очите, нема да си правя труда :)))

43

ППМ

преди 2 години

Партия на Почтените Машенници

42

тя

преди 2 години

Дай Боже да спрете огромните кражби, които ни направиха най -бедни и всички в Европа ни се подиграват !

41

Анонимен

преди 2 години

На тези избори ще си проличи какво искаме като народ? Искаме ли да останем на дъното, където бяхме 12 години и по всичко последни в ЕС. Да продължаваме да живеем в корупция, феодализъм, рекети...Или искаме да има средна класа. Да заживеем като истински европейци. Хора от 30 години българският гражданин живее в ДИВ ЧЕРВЕН КАПИТАЛИЗЪМ. Не виждате ли сега и около кандидатурите за Президент. Отново Бойко се подиграва и доказва, че магаре да предложи, овцете гласуват. С какво ще ни обединят, с мафият

40

бг смешки 2

преди 2 години

с тоя про***ст народ трудно ще стане нещо ...

39

Асан

преди 2 години

Бил у Харвард ама са върнал у Хаскьой значи за нищо не става освен да са кокори и булка даже няма на 45 :)))

38

Анонимен

преди 2 години

Крадеца на интелектуална собственост асен ще спира кражбите. Най вероятно киро лъжеца ще спира лъжите. Децата на комунистите са по алчни от родителите си!

37

Анонимен

преди 2 години

Една баба ми каза, че като крадеш от държавното, не е кражба

36

Надблюдател

преди 2 години

Вече шест месеца бяха във властта, а ни говорят за някакви "кражби" като за ония "призрак", дето бродил из Европа . За близо половин година ,единственият "компромат" беше на Кирето, дето източи язовирчето! Изглежда Харвард ги е научил бързо да схващат, само че тука са схванали демагогията, манипулациите, и как да излъжем колкото си може повече шарани!

35

Анонимен

преди 2 години

Тез основаха ли партия, също събраха ли екип който да работи за тях, или си продължават двамата мишо ци с ПРОМЯНАТА.......хахахахаха :))) Тез работи бървяха преди 20-на години май брадър Радев, сега са смешка :)))

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Логично, гербав. Нали чрез някакъв проект трябва да крадат, затова строяха уж магистрали, а после ги ремонтираха по 3 пъти. Пенсиите какво? Баце даде от него си :) 50 лв, тези дадоха 120. Какво се правите на неразбрали. Имаше при баце, защото теглеше кредити. На това само *** казва имане.

33

гневен мъж

преди 2 години

Шебека и каскета арестувани,след тях 150 герберасти-активисти-крадци,150 собственици на фирми,мрез които основно са крадени парите,конфискация и доживотен затвор.Другото е ала-бала.И едно предложение-докато ги съдят,да се промени закона с обратна дата,така,че да има смъртно наказание за корупция/както е в Китай/

32

Анонимен

преди 2 години

Спирайте ковид кризата!! Гимназиите да преминат на ДО, никакви мерки не се спазват там; имат опит и не са малки, да учат онлайт, а градският транспорт ще се олекоти.

31

ВЪПРОС

преди 2 години

Ще гласувам за Асен и Кирчо , надявам се да сменят Гешев и да се отприщи съдебната система - да се вкарат всички гербаджии които ни ограбвава 25 години , невинните да се върнат при децата си и да започнат да садат картофи и чушки на полето .

30

Гроби Таласомо

преди 2 години

Центризмът е алкохолният делириум на електората;))) И тако и вако. Оттук и оттук, десни прийоми, ляв джоб. Стартът е равен, ама още на него се знае, кои ще са победителите и кои лузърите. В общи линии, Кирча и Кокорча не предлагат нищо повече, от това, което предложи ГЕРБ 1, ако си спомняте - спирането на кражбите, т.е. пренасочването на окраденотол;)))

29

Тероризъм в БГ

преди 2 години

Какви кражби бе приятелю като в БГ сте въвели Смъртна присъда, рязане на ръце и хвърляне от скали!Попитайте Гешев, Борисов и Пернишките им главорези ако не вярвате!

28

Анонимен

преди 2 години

тва, ако има го каже нормален гражданин, ще го съдят и в затвора, но щом е за политици, кой ли обръща внимание, че трябвало да намалят кражбите