70

Обективно

преди 2 години

АКО ПРИНУЖДАВАТЕ ХОРАТА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ / С ВАКСИНИ С ГОЛЕМИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И ОСНОВАТЕЛНИ СЪМНЕНИЯ В ТЯХ / ТОЧНО ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕТЕ!!!

69

Мнение

преди 2 години

Ами тези дето ни натискат да сме се ваксинирвали си имат контингент от "лекари" дето продават тия фалшиви документи!То е ясно като бял ден!Тия професори дето денонощно ни ги натрапват си имат такава организация от биячи на инжекции и после делят парите!На кого не му е ясно?Неслучайно е таз истерия за ваксинации!

68

Гледахте ли Сидеров?

преди 2 години

Във ,,лице във лице ,, При Ризова Направо ги размаза нарече ЕС и там здравната организация организация ******* след това говори ,че ПСР-ите са фалшиви и има съдебни решения за това -- изплю им се върху физиономиите и Ризова нищо защото това са истини !

67

Анонимен

преди 2 години

Същите тия, които едва ли не спят, че умирали хира от ковид, смятат че е достатъчно да живееш с 300 лв пенсия и 750 лв Мин. Заплата са много.Айде марш, омръзна ни от спасители.

66

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е дали ние (всеки от нас) ще ги приеме. Като позорен печат символизиращ отказа от това да бъдем свободни както Бог ние създал или ще се поклоним на ония (князе на света) които "великодушно" ни "разрешават" да пътуваме, работим, събираме едни с други ако безкритично приемем сатанинските им "ваксини"? Дали да мислим, да се съмняваме в онова с което ни заливат постоянно, и да вярваме в Бог или да се подчиним на страха? Дали да обичаме ближния си или да се страхуваме, че ще ни зарази?

65

Анонимен

преди 2 години

"... няма как ваксината да действа в Германия или Италия и да не действа в България"И защо да няма как?Двойния стандарт за храните е известен отдавна и на всички - от целия ЕС най-боклучавата храна ядем ние, щото тук е рай за престъпниците, номера минава и все се оправдават, че е за да са по-ниски цените, а реално са колкото навсякъде, а дори и по-високи. Изобщо няма да се учудя, ако се окаже че и ваксините ни са второ качество!

64

:)

преди 2 години

Ако толкова стриктно се следеше процента на хората, които са на прага на социалното изключване и се полагаха толкова усилия този процент да спадне щеше да е добре... ама на!

63

Не!

преди 2 години

Верно валиден сертификат, ще падна :D :D :D

62

тоя е гола вода !

преди 2 години

Досега няма един такъв разкрит случай ,ама той вече го направи проблем на ЕС .

61

Анонимен

преди 2 години

Това е като изолираш някой, защото няма книжка за кола, с обяснението - ние сме ти дали възможност да се возиш и да не се уморяваш , а ти ходиш пеша.Уважаеми спасители, насила не можеш да дадеш, насила можеш само да вземеш.

60

Мда

преди 2 години

Какво нещо е пропагандата, как успя да обедини всички, вече се коментира като доказан факт. Че и другите държави вече вземат мерки, при вида на масовата фалшификация.

59

викам

преди 2 години

да обявим територията за зона свободна от ваксинирани.Предричам небивал демографски ръст и рязък скок на преките чуждестранни инвестиции

58

aa1830

преди 2 години

Фалшифицирането е възможно, защото сертификатите ги проверяват само с поглед. Идеята на QR-кода е именно тази. Но никъдето не го сканират и сертификата си е просто една хартийка. ЕС се издъни отново - с маските, с ваксините, със сертификатите, с бежанците, с Турция - трябва ли да се решават проблеми, пиши го бегал!

57

до

преди 2 години

скапаната нацияИзтриха ме , затова ще повторя.На дъното е тихо и спокойно, там вълни няма

56

Не!

преди 2 години

Всъщност, недоверието не е просто към нашите власти. Нашите само замазват очите на глобалистите без реален натиск. За това и слугите им в ЕС надават вой за външна намеса. Не сме слепи и виждаме какво става. Имало ваксинирани по болниците, има! Ама са 60+ и пенсионери, а не млади и трудоспособни, които са си купили сертификата. А за по-високата смъртност благодарете на здравната ни система.

55

ще дават я !

преди 2 години

Защото насила ги ваксинирате ! Защо лъгахте бе ,че всичко ще бъде абсолютно по избор ! Кой ви вяряа на вас Бе -- никой ? Лъжци със лъжци ! Ваксинирали са се 15 % никой не ви ще ваксините .

54

Joro

преди 2 години

Вече е практика в ЕС изрядните да го отнасят заради неизрядните. Това ще бъде тъпо решение, но в ЕС става тренд. Например, същото е и с гърбиците на пътя - заради неспособността на органите да регистрират и наказват нарушителите, наказват се всички да се лашкат по тях ден и нощ.

53

Minuva42

преди 2 години

Българите са самата корупция в България. Сега вече ви е ясно!

52

Анонимен

преди 2 години

Всички набодени са свободни да напуснат най-забутаната държава, нали имат зеуени паспорти. Да взимат, Витанката, Кънчо и цялата пасмина, барабар с Радевите Юпита, Радю, гробарите и Рада Дълбоката, Ристю , Импекса, Мая и 3мата овчари и сие...."новите-стари лица"

51

Анонимен

преди 2 години

До 52,Няма нужда да се доказва нищо. Правилата за влизане в други държави, зависят от другите държави. Толкова ли е сложно за разбиране. Ако щете се ваксинирайте!