370

Българин

преди 2 години

С просташкият си език на махленска клюкарка, Радев явно иска да впечатли Чалгарите отново ,че да гласуват за него! Пропуска обаче хората с глава на раменете, а и самите чалгари обичат сеира, но Фигурантът вече е в ролята на "лъзър", и не е интересен!

369

Зозо

преди 2 години

Фигу тотално е изтрещял на тема Борисов. Всичко е ясно. В нощта на изборите, като пуснат екситполовете,

368

Анонимен

преди 2 години

Ако преди 5 г. Борисов беше се кандидатирал за президент ,сега въобще нямаше да помним кой беше Радев.Шапката трябваше да пали свещ в черква всеки ден през тези години,че Борисов го направи известен.Да имаш Човек(не от НАП),който да ти "оправи" живота", е шанс веднъж.Радев се оказа неблагодарник,който ще бъде изритан с удоволствие.

367

Божо

преди 2 години

Ха,ха, този, който беше издигнат от жена /Нинова/, която му прикачи жена /Йотова/ за да го контролира, който по принуда, че ще става Президент се ожени за метресата си /жена и на Слави/ Деса, днес говори за криене под поли. Борисов е мъжкар, а ти си мижитурка. Колкото и да се печиш си лилипут в сравнение с Борисов, а сега с Герджиков. Чао Радев

366

Анонимен

преди 2 години

Преди 5 години Нинова се скри зад Радев, сега зад него се крият Ниноав и Слави

365

Анонимен

преди 2 години

Радевото поведение заприличва на психически дисордер. Заспива и се събужда с Борисов в устата. Мисля че всичко започна откакто Борисов каза че Радев само намира кусури като някоя свекърва, от тези, злите! Абе Борисов, хайде извини му се, та дано миряса! Постъпи като по- умният, че ни орезили този набеден президент.

364

Анонимен

преди 2 години

Щом Радев е толкова сигурен,какво ги вълнува неговите фенове КОЙ ще е кандидат и КОЙ ще го подкрепя? Историята се повтаря,през 2016 избора се реши от тезата "Който и да е,само да не е от ГЕРБ".Сега " Който и да е, пък да не е Радев"

363

Анонимен

преди 2 години

Rade(O)FF!

362

Анонимен

преди 2 години

Герджиков Президент, за РадеФ само END!

361

Анонимен

преди 2 години

Правилно, Румен Радев доказа отново, че пак ще е Президент на Република България. Другият да гледа образованието и СУ, а не политиката, че наглите феминистки само това чакат - да им се предоставят високите места в образованието, политиката, медицината.

360

Хан Крум

преди 2 години

А какво да каже полата на Нинова преди 5 години

359

ШибиРиби

преди 2 години

Тоя пехливан Радев няма ли да спре да мрънка, овоня орталъка. Да си ходи на бостана откъдето е дошъл.

358

Баце

преди 2 години

А Радев се крие под полата на Илияна Йотова...нъц...нъцььь!!!

357

Офис служител

преди 2 години

Промяната ще започне с президентското кресло

356

ТУРЧИН

преди 2 години

Радев ако е идеалния кандидат просто нямам думи,значи БГ никога няма да се оправи

355

Поручик Ржевски

преди 2 години

Г-н Радев е винаги болезнено лаконичен и казва две думи но удря право в десятката. Уникален е, голям майстор и играта между Радев и Борисов е все едно наблюдавам шахматна игра между Карпов и дресирана ***.

354

Анонимен

преди 2 години

Какво ще се случи на изборите предстои да видим. Но най-важното е, че Бойко много добре знае, този човек Румен Радев, ще остане в историята, като човек изправил се срещу мафията, без капчица страх. Това е да си генерал! Предишните президенти в миналото и нищо. Някакви марионетки. Браво Генерале! Важното е, че всички каквото и да пишат от страх или по други причини, ти вече победи! Цяла България и света видяха, че Бойко е страхливец и несигурен. Той вече е загубил отдавна. Не играе в неуреден мач

353

Поручик Ржевски

преди 2 години

Ректора на СУ прави сериозна грешка да застане зад партия с 20% доверие и 80% неодобрение. Или не е особено интелигентен, или го държат с нещо здраво. Но след като е дал обществена поръчка на майка си за 9000лв по много проста схема, по която работят най-обикновените чиновници, значи коефициента на интелигентност едва ли му е над 100

352

Анонимен

преди 2 години

Просто не мога да спра да се смея. Толкова е идеален Радев. Точно казано. Скрит вечно под някоя пола.хахахаха Как се криеше в джипката и после по селата. Егати мутрата!

351

Анонимен

преди 2 години

Хайде Бойко, страхливецо! Стига си изпращал разни жалки кариеристи, дето ще станат за смях на студентите и цялата академична общност. Защото се знае кой е той, много добре. Мутренската ***! В СУ има вече ново име" ПРЕЗИДЕНТА НА ЧЕКМЕДЖЕТО!