132

Анонимен

преди 2 години

Няма класическа ваксина ,която да е по-ефективно и по-безопасно в сравнение с анти -коеид ваксините.Статистиката го показва.

131

Много луди

преди 2 години

До Анонимен Аз си купих малък парцел на Луната. Много добра и комуникативна локация. В близост е планирано изграждане на детска градина, училище, мол и спирка на метрото. Чакам само да пуснат полети до там и отивам. Да ям домати каквито не съм ял от 2 годишен, понеже лунната почва е много еко и био.

130

До Алекс

преди 2 години

Пред тъпотията ти и аз ще замълча. Овца !!!

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 Засега най-ефективна изглежда китайската, ама не знаем дали не се дължи на някои премълчавания.

128

Анонимен

преди 2 години

Далеч сме по всичко от развитите държави.Никога няма да ги достигнем,това е толкова очевадно.

127

Анонимен

преди 2 години

Като гледам коментарите тук, или сме спецове в троленето, или сме ... аре да не казвам какви като народ. Славейков го е казал най-добре. Само ще кажа, че статистиката НЕ показва колко ваксинирали са имали допир с ковидосали и или нищо не им е станало, или са го изкарали на крак. Така че аре Уеко в Уево.

126

Анонимен

преди 2 години

До Алекс 135 И фактът е, че ваксинираните също умират от ковида. Т.е. ваксините не осигуряват леко преболедуване и спасение от смъртта.

125

Анонимен

преди 2 години

Aз имам апартамент на морето и вила в Родопите. Работя римоут от вилата в Родопите край басейна на шезлонга с лаптопа.

124

Анонимен

преди 2 години

До Пълен провал 127 За незнам кой път ще те питам теб *** антиваксърски - кажи коя ваксина има 100% ефикасност? Айде давай, отваряй гугъл и почвай да търсиш.

123

Анонимен

преди 2 години

В Русия със Спутник са ваксинирани под 20% от населението.Спутник е същата ваксина като Астра Зенека.Най-ефективна е Модерна.Спутник има под 70% ефективност т.е. като ваксината на Астра Зенека.

122

Анонимен

преди 2 години

Само руския препарат се оказа що годе ефективен, най-много умират с Пфайзер - 20 пъти повече отколкото със Спутник-V : Към 19 април средният коефициент на смъртност от корона вирус след ваксинацията, според авторите на изследването, е следният (смъртни случаи на 1 милион дози ваксина): Файзер/Бионтех - 39,4; Модерна 20,2; АстраЗенека12.8, Джонсън и Джонсън - 7,5, Спутник-V - 2.0.

121

мафията на фармаците

преди 2 години

Кампанията на антиваксърите се финансира от алчните фармацевти които печелят от продажбата на антибиотици на разболелите. Ваксинирането ще ги остави без печалби. Науката е стигнала до напредък така че за 45 дни е направена информацинните РНК ваксини, които са безплатни за хората.

120

Анонимен

преди 2 години

Поредните ЛЪЖИ! Тези 10 173 не са починали ОТ ковид, а С ковид. Пропагандата върви за овците.

119

Алекс

преди 2 години

10 173 починали,от тях само 78 ваксинирани.Антиваксърите трябва да замлъкнат.Пред фактите и боговете мълчат.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 За да пазят неваксинираните. Не е сложно да се сети човек, ако маааааалко се замисли, нали ?

117

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте но не пишете фалшиви и налудничави неща за ваксините и ваксинираните,по този начин вредите.Патеката за ковид е една от най-неизгодните за болниците.Това беше и причината и никой да не иска Ковид отделения.В развитите страни каквато ни не сме се ваксинираха с две дози над 70% от цялото население,а с една доза над 80% ,така че помислете малко.Ако ваксините бяха вредни щеше да е страшно при над 6 милярда поставени дози в света.

116

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна с термопомпа. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кг станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин

115

Анонимен

преди 2 години

Това не са ваксини! Абсолютна измама! При такъв малък процент ваксинирани, и то ваксинираните се разболяват и такава висока смъртост - десетки смъртни случаи! Само за 7 месеца - близо 78 човека! А ако всички бяха ваксинирани смъртните случау щяха да са хиляди!

114

Анонимен

преди 2 години

В израел тия с трета доза що още ходят с маски?!

113

Анонимен

преди 2 години

Защо тогава не пуснат руската ваксина Спутник-V която се оказа най-ефективна и най-безопасна, ами вместо това инжектират хората със западните препарати от които няма полоза и десетки хора умират. Само за 7 месеца - 80 умряли! Или не става дума за здравето на хората ами за нещо друго?