23

Анонимен

преди 2 години

Управлението на Румен Радев изгони хиляди млади и кадърни българи от Родината им!

22

Асан

преди 2 години

Голям праз тя и инжелери краде и миячи *** wc все с големи заплати :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Ами нека България да търси кадри от Германия - да им оберем каймака на инженерите и физиците нали сме във възход!

20

Ямболски цървул

преди 2 години

Да назначат гръцки.Уволнени,защото не са се уболи с бавната отрова.

19

1

преди 2 години

До Анонимен-13 ганьоооо,тази сума която си я написал,може да бъде,годишен наем,живея в Касел,наема ми е 350 евро,като в тази сума влизат всички такси,които се плащат в блоковете.

18

Анонимен

преди 2 години

Търсят се и инженери и физици също! Поздрави от Германия

17

Анонимен

преди 2 години

Не знам нашите хубостници как си ги мислят работите, но отиваме към глад на кадри във всеки отрасъл + световна икономическа криза! Следващите да си опичат акъла...

16

аз

преди 2 години

Поне знаят къде да търсят. Да ускат обяви в Германия и да си взимат сестри от там :)

15

до 15

преди 2 години

И пак това което ще остане ще живее по-добре от колкото в България. Моля хора не излизали от селото си да не се обаждат.

14

до 13

преди 2 години

за Мюнхен, незнам живея в Карлсруе плащам за 52 квадрата 740 евро. Малко това, което си написал ми се вижда в повечко! Разбира се не лъжа, че в Германия наемите са много високи за огромния недостиг на жилища!

13

до 13

преди 2 години

Пълни глупости. Може да се намери едностаен за 500 евро в Мюнхен. Поне миналата година като бях там.

12

Хахаха

преди 2 години

Моля уточнете, че това е бруто заплата за Германия. Като платят данъци и осигуровки, ще разберат колко им остава и защо Германия си търси медицински сестри, ако бяха толкова добри пари в Германия. За сравнение, стартовата годишна заплата на сестра в САЩ е 66 хиляди долара, а старшите сестри взимат между 120 и 140 хиляди долара годишно.

11

Ла

преди 2 години

Ако Бойко и хората му не крадяха толкова и при нас щеше да се плаща толкова, ама уви много го искаха да управлява!!!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Когато съскахте, че са бяла мафия, че заслужават бой и какво ли още не, аз ви казвах, че скоро ще ям пуканки и ще гледам цирк как няма кой една лепенка да ви сложи... Е, мега вкусни пуканки!

9

Нане

преди 2 години

Да идват тия от франсето на макурончо, тука няма им досаждаме с вакси, и, ще си позакърпим пропадналата здравна система с тях...По малко, ще са парите, ама по спокоен, ще им е живота...Тук Новият Световен Ред, няма дойде никога...Заклевам се!

8

до 3

преди 2 години

Гърция и Италия са възможно най-лошият пример за европейска държава...след нас, разбира се.

7

1

преди 2 години

сестри не тръгвайте за чужбина,аз банкянския скоро,ще се върна,и ще ви направя заплатите по 900лева,и друг път не атакувайте Народното Събрание,защото ,ще обърна другия край.

6

българин

преди 2 години

До: Да се научат (номер 1) Какво да правиш, разбирам те напълно, но България все още не е евопейска държава. Даже сме назад от много азиатски държави. Затова такива анестезиолози като брат ти ще напускат България. А в България ще останат пишман анестезиолозите, като тези дето убиха бременната жена като объркаха трахеята с езофагуса!!!! Какво тъпo пapчe трябва да си с диплома "Калинка" да сбъркаш две тръби бе!!! И водопроводчик не би се объркал!Пиша и ме хваща бяс, извинявай за което...

5

.

преди 2 години

Никъде обаче не се споменава, че предложението върви в комплект с изискване за кастрация и евтаназия със забавено действие!

4

Кики

преди 2 години

Любомир Спасовци ,Генчо Начевци и подобни Балтовци това не ги засяга.Там "възнагражденията" са с много нули.