103

Анонимен

преди 3 години

Заявилият се като десен Мангъров защо клечи при ултралевия популист, русофил и путинофил Румен Петков? Колкото е десен, толкова е и специалист по ковида!

102

Шаши

преди 3 години

Има някакъв критичен минимум за ваксиниране. Дават зор да го преминат бързо. Нямат време, защото хората се дърпат. И Интересното ще бъде след това.

101

Анонимен

преди 3 години

Аз не знам кой колко е т*п, но ваксарите или сте върха на пирамидата по т*потия или се правите на улави. Хиляда пъти ви се каза че антиковидваксър не е антиваксър. Огромна част от хората са с пълен ваксинационен паспорт, но не желаят да стават опитни мишки. Разбирам, че американците са фалирали и се чудят пари ли да печатат, ваксини ли да продават, но аз няма да си слагам съмнителна шльокавица само за да спасявам от фалит държава, която ни праща талибани на границата и не й пука за нас. Сори.

100

Q

преди 3 години

Ваксините пазеха има-няма 4-6 месеца от Алфа варианта и то, ако по случайност оцелееш и нямаш я лицева парализа, я нещо друго. Та радоста на овапцаните ще трае късо, късо като краката на Лъжата. Сега дойде време за ADE ефекта, който по всяка вероятност наблюдаваме в Израел и UK. Следете Dr. Robert Malone да ви обясни. Най-големия специалист по тези неща.

99

Анонимен

преди 3 години

Дъртото *** Мангъров колко народ изби този .Сега ще получи орден от АБВ и Първанката за до ра служба, ще го сложи в листите !!!

98

Анонимен

преди 3 години

Защо да се инжектираме ако инжекциите не предпазват? Как се разбира кой щам е нов? Кога изолираха някакъв щам на някакъв "вирус"? Как се разбира, че някой е умрял от ковид? Какво е съдържанието на флакончетата наречени "ваксиони? От какво и как предпазват маските? Къде има "ваксини" за свободна продажба? Защо ковид отделенията са празни? Кой плаща за МОШЕнгиите там? България взима ли заповеди от психопатите в СЗО? Мерките законни ли са? Конституцията над тези мерки ли е?

97

Анонимен

преди 3 години

Който плюе по Мангъров да си заведе детето да го лекува счетоводител от герб! Туй то.

96

Предложение

преди 3 години

Направете го министър на здравеопазването и ще запее друга песен....

95

Анонимен

преди 3 години

Какво да каже Мангъров за ваксините? Какво? По света вече са поставени над 5 милиарда дози. И умрелите в резултат на ваксинирането са пренебрежимо малко. Нали разбирате, че като станат 10 милиарда дози за смях ще стане самият Мангъров. Файзер има вече пълно одобрение в САЩ. Въпрос на 12 - 15 месеца е и още няколко ваксини да бъдат напълно одобрени. От експериментални ще станат нормални. Пък и никой никога не задължава да се ваксинира, както и да си ... мие ръцете, зъбите, тялото?!!!

94

Off

преди 3 години

Лангър, Лангър, антиваксър. А баща му се върти като пумпал в гроба си, че сина му е станал социалист/комунист от АБВ.

93

Анонимен

преди 3 години

Добре ще е да вадят такива статистики, та хората да правят информиран избор. Другото е блябля.

92

Анонимен

преди 3 години

като съдя по минусите, явно някои си мислят, че Деската Атанасова и оня дедко са лекари и ще им изцерят болестите на инвалидите гербави.

91

Анонимен

преди 3 години

"пък за ваксинирането всеки да си взема решението. Затова всеки има глава на раменете" --- това искат нормалните хора - всеки да си взема решение. Но не, някакви медицински фашисти и вресливият им антураж искат да вземат решението за всички ни. Това е проблемът.

90

Анонимен

преди 3 години

Най-ваксинираните държави са най-болни в момента. А като капак се твърди, че новия вариант на ковид заобикаля вакса имунитета. Е, тогава защо да си тормозя тялото? А и го изкарах ковид. Но до днес никой не може да ми обясни защо изкарал го но диагностициран с пср се смята с имунитет, а изкарал го с обикновен тест не му се признава имунитет? А сега де? Е, аз го карах с обикновен тест и от тогава съм си ок. И не ми пука кой какво ми признава или не. Няма да се бода, каквито и условия да ми постав

89

//

преди 3 години

До Шаши От живота.

88

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че който иска ше се вакса! Хипохондриците се успокояват след боцкане. Прав е Мангъров и не пропагандира масов мор, както останалите.

87

Шаши

преди 3 години

От какво лекува тази ваксина. Някой ще каже ли най после.

86

Анонимен

преди 3 години

До AzИма САЩ, Европа, бившите колнии на Европа, другите страни са в миманса......хахахаха :))) Ние ако бехме се намирали в Африка, ненаше да има такива "трагедии", просто се намираме в територията, тоест Европа, тоест требва да следваме пропагандата от белите господари :)))

85

Кал-Ел

преди 3 години

До Алтерниращ веганист Няма такова нещо като "ковид отделение". Това са кючекчийници в които лекарите танцуват "Ода на радоста" с ваилонски гюбеци докато ограбват нашите данъци. Ще ми даваш ли доказателство за "вируса" или ще продължаваш да мучиш несвързано? За сега няма да те обиждам, защото типично в джендърския си стил, се попиляваш да репортваш коментари.

84

Анонимен

преди 3 години

Моя близка почина на 54 г. от ковида без да има хронични заболявания. Лекарите опитаха всичко, но тая зараза се оказа ужасна. За пет дена й разпиля напълно дробовете. Пазете се, пък за ваксинирането всеки да си взема решението. Затова всеки има глава на раменете.