23

Муахаха

преди 2 години

Примката винаги се Разхлабва преди да я ти я нахлузят!

22

Анонимен

преди 2 години

В България не биха се излъгали 83 процента да се ваксинират срещу ковид.

21

Анонимен

преди 2 години

О НЕРАЗУМНИ И ЮРОДЕ! ЗАЩО СЕ СРАМИШ... И ГЛЕДАШ В КАНЧЕТО НА НЕКВИ ИЗВР АТЕНЯЦИ? АМИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ТАМ, ДА СИ СМЕНЯТ ПОЛА... ТОВА СА СИ ТЕХНИ ИЗ ВРАЩЕНИЯ...КАКВО ИМ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ? ТЕ В УЧИЛИЩАТА ИМАТ ТО АЛ ЕТНА ЗА 3 ИЯ ПОЛ! ПРИМЕРЪТ ВИ Е МНОГО НЕУСПЕШЕН, ДРУГАРИ РЕПТИЛИ!

20

Бay

преди 2 години

*** отказва да схване нещо мноооого просто. Тези, които се ваксинираха първи сега са зле. Просто ваксината е само 6-8 месеца....

19

Striker

преди 2 години

Ами така е. Едните държави са като Дания, следват логиката и науката, ваксинират се почти всички, и накрая отварят всичко, другите са като *** в България - под 20% ваксинирани, разбиращи от всичко, но накрая последни във всичко.

18

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ги чакат още щамове и игли, а дори не са защитени от заразяване, боледуване и предване на вируса. Скоро ще ни треснат и климатични локдауни. Видите ли дъ Бил И Клаус ще оправят и климата.

17

А

преди 2 години

Да благодарим на нашите антиваксъри, че ще живеем още дълго с ограничения.

16

ДО 14

преди 2 години

ТАКА Е , ПО- УМНИ СМЕ! КОГАТО СМЕ ИМАЛИ АЗБУКА, ТИЯ СА ВИЕЛИ СРЕЩУ ЛУНАТА И СА ХОДЕЛИ В КОЖИ! БИЛИ СМЕ ИМПЕРИЯ 2-РА В ЕВРОПА, ДОКАТО ТИЯ СА МУЧАЛИ! АНАДЪН?

15

Анонимен

преди 2 години

Сега вече ще изллезе най-голямата измама за ваксините,след като си мислят че са защитени случаите ще се утроят.Който не вярва да пита евреите,те направиха същото,като си мислиха че са сложили броножилетка,а то излезе обикновен плат....

14

до 15

преди 2 години

Не съди за другите по себе си.

13

Анонимен

преди 2 години

Странно нещо е българинът - хем реве срещу мерките, хем не ще да се ваксинира. А изобщо не му увира главата, че това е условието да се върнем към нормален живот. Явно българинът е мазохист, който винаги ще намери причина да не се ваксинира (чипиране, ваксините не били доказани и т.н.). Не виждам друго обяснение.

12

Анонимен

преди 2 години

Е как, *** е по умен от датчаните и не се ваксинира. Все пак къде е България, супер развита и богата страна и Дания бедняци дето си мечтаят за Путин и Лукашенко.

11

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е да чуя коментарите на антиваксърите :)

10

Анонимен

преди 2 години

А ЗА ШВЕЦИЯ ДА ПИТАМ! ДЕТО БЕШЕ ЧЕРНАТА ОВЦА - БЕЗ НИКАКВИ МЕРКИ КАК СА НЕЩАТА? НАЛИ НОЩ ПЛЮВАХА ЯКО ПО НЕЯ@! НЕ СЪМ Я ВИДЯЛ СКОРО В СТАТИСТИКА С РЕКОРДНИ СМЪРТНИ СЛУЧАИ, А ЗА ИЗРАЕЛ, АНГЛИЯ ИДР. ЧЕТЕМ НЕПРЕКЪСНАТО.

9

Анонимен

преди 2 години

Верваме ви. Просто е заговорил чистият разум. Много ми е интересно този процент за кое точно население се отнася, надали е за "пингвините".

8

Me

преди 2 години

Е, нали искаха с този вирус да ни поробват? Нещо илюминатите явно са забравили за Дания! Там, виждате ли махат всякакви ограничения. Хм, как така, даже и маски няма нужда да носят? Нещо има противоречие тука.. нали този измислен вирус беше да държат всички в страх? Очквам бързо някаква опорка да се измисли

7

Тук

преди 2 години

рекордите са наобратно - най-малко ваксинирани, най - много пушачи, най-млади майки, най-бедни... и т.н.

6

Питър

преди 2 години

Значи в Дания "над" 2500 починали.... В *** са "под" 20 хиляди

5

Анонимен

преди 2 години

демег не е важен вироса, важно е да пласираме отровата! вече не се и крият!

4

Анонимен

преди 2 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАМ. ТИЯ ДЖ ЕНДЪР ЛИБЕРАЛИ СА НОМЕР 1 ПО ВСИЧКО, КОЕТО Е НАРЕДЕНО ОТ РЕПТИЛИТЕ. ДАЖЕ ГИ ВОДЯТ НОМЕР 1 ПО ИНДЕКС НА ЖИВОТ, КОЕТО НЕ Е ВЕРНО!