37

34,

преди 2 години

ГЕРБ никога повече няма пак да дойде.Избии си тази мечта от главата.

36

3 партии на БKП

преди 2 години

Купиха пенсионерите с нашите пари на бачкаторите, накрая ни е ще платим обяда!! Честито крепостни селяни пак за твх да гласувате!!

35

До 22

преди 2 години

Очаквам от теб обяснение,как във фалирала Гърция с 300-милиарден дълг в евро,пенсионерите получават 800 евро минимална пенсия,а работещите 1200 евро мин.заплата.

34

КАТО ДОЙДЕ ГЕРБ....

преди 2 години

Ще ни ВДИГНАТ заплатите и пенсиите, ПАК...СЪС СИГУРНОСТ!!!!!САМО БОКО ЗНАЕ ,КАК....ДРУГИТЕ СА АБНИ , КАТО БРУСОВЕ.....ДОКАЗАНО!!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Хората учат години и пишат дебели трудове по макроикономика, а тук си имаме истински неразкрити нобелови лауреати. Колко проста нила работата за икономическото чудо - чрез данъци вземаш пари от всички работещи в частния сектор и рязко повишаваш заплатите на държавните служители и пенсиите. После държавата се оправя и за по малко от година минаваме Норвегия и Швейцария взети заедно. Господи прибери си вересиите!!!

32

дам

преди 2 години

Коалицията Доган, лодкаря и чалгаря - С гласовете на ДПС избраха Митева от ИТН за председател на парламента и сега пак с техните гласове отлагат преизчислението за Коледа. ГОРЧИВООО, ГОРЧИВООО

31

Анонимен

преди 2 години

В тази държава има само пенсионери, те са електората на статуквото. Очевидно няма млади семейства с нисък доход...

30

Цък

преди 2 години

Покупателната способност е същата, увеличават се само нулите върху банкноти. Пенсионерите седят върху много пари, нали ги хвърлят през прозорците с лекота. И трябва да ги харчат бързо че всичко скача двойно. Милиардните заеми който тегли да го натежат на филийки с лазер докато е жив дано.

29

До 18

преди 2 години

Зозе,***,пак си на амбразурата.Ей тоя "Рундьо" ти бърка в мозъка и на друго място.Де смири се,де.Нали знаеш,че пак ще си го изберем.

28

хаха

преди 2 години

Решението било прието с гласовете на ИТН, ДБ и ДПС . . . Ало чалгарите, какво стана с годежите и кумовете, нали тошко разправяше нещо за кумове и подобни, а онзи със скъсаните дънки за неща 18+

27

Анонимен

преди 2 години

След преизчисляването с колко ще скочат??? Винаги когато заговорят за коефициентите прецакват процентите и накрая се оказва, че всичко е едно голямо нищо и точно януари когато е най-студения и безпаричен месец пенсионерите ща останат на сухо..

26

Димитър

преди 2 години

Пенсионерите са най-голямата възрастова група от избиратели. Това е причината да се карат в парламента три дни и три нощи. Другата е, че няма пари. Никой от депутатите не казва, от къде ще се вземат пари за увеличенията. Да му наредят на този от БНБ-то да печата левчета. Следва инфлация, политическа криза, ново служебно правителство и съвсем нови политически лидери. Честито на финансистите на партиите !

25

Айде, БЕ....

преди 2 години

ДУПЕТАТИТЕ могат да си вдигат заплатите до 10хил.лв.....А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА НЕМА ПО 120- лв.....айде, мъната БЕ ......

24

Анонимен

преди 2 години

вожда ни хранеше, сега зимата ке ядем..

23

дедо Спенс

преди 2 години

Млого дубре младите да ловат лупатите и да бачкат яку.

22

Анонимен

преди 2 години

До 19. Човече то си икономически гений! Ама как не сме се сетили досега да си гласуваме по едни 5 бона минимална заплата и пенсия, та да ни се вдигне покупателната способност и държавата най-серне да потръгне. Направо искрено ме размя - де да ставаха нещата толкова просто!!!!

21

друг анонимен

преди 2 години

ЕХ ДА МОЖЕХ ГОДИНА И ДЕВЕТ МЕСЕЦА И ДА СЪМ ПЕНСИОНЕР!НИЕ С ГАЙДИТЕ ДА МУ МИСЛИМ?

20

Анонимен

преди 2 години

Аз лично съм все още далеч от пенсия но мисля, че актуализацията на пенсиите и повишаването не доходите на пенсионерите е жизненоважно не само за тях но и за цялата ни икономика.

19

Анонимен

преди 2 години

Одавна трябваше да бъдат вдигнати и пенсии и заплати.Така се увеличава покупателната способност на населението и от там по-високи приходи в хазната.Ама нали все "умници" ни управляваха и освен за собствения си джоб,за друго не мислеха.

18

Стига жалби..

преди 2 години

РУНДЬО ЩОМ ИМА ПАРИ ЗА МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ---ЗНАЧИ ИМА ПАРИ И ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И БИЗНЕСА...АЙДЕ НЕ ГО ЖАЛЕТЕ ТОЛКОВА.....!