164

до 213

преди 3 години

Не може да работят когато само персонала е ваксиниран. Трябва и клиентите да са ваксинирани. Но няма кой да сканира сертификатите им. Не е уредено както трябва нищо.

163

Анонимен

преди 3 години

как в хипер маркетите може да има по 300/400 човека и нямат ограничения а заведението с 100 трябва да е ограничено?

162

Анонимен

преди 3 години

защо депутата си взима заплатата, подкупа, рушветите, бизнесите които са заграбили а нормалния който е градил цял живот трябва да бъде заличен и ограничен?

161

Анонимен

преди 3 години

Служебото правителство съставено от лъжливи крадливи комунисти загроби България за десетилетия напред! Юмручко ще бега от правосъдие в дубай при господаря си!

160

До №212

преди 3 години

Това поле за коментари да не би да ти е траурна агенция или погребално бюро? Освен това е свръх рисковано да подтиквате хората към изписване имена на други хора. Не се ли сещате, че някой психопат ще изпише всичките си неприятели тук? Без съгласие на роднини нямате право да разпространяване лична информация за починалите им близки. Вие нямате ли си друга работа, че ще разследвате хората? Като искате да разследвате хората отидете да учите криминалистика!

159

Анонимен

преди 3 години

Разбирате ли, че "ограниченията" се състоят от един час по-малко работно време! А миналата година ги бяха затворили тотално! Някой с малко акъл ще успее ли да направи разликата???? М?

158

Анонимен

преди 3 години

До ББА ниналото лято вас кой ви използваше, Радев, нали?

157

Анонимен

преди 3 години

защо ви е яд за хората които са направили всичко за да имат бизнес който искат да раазвиват и някой ги ограничава да не печелят, защо толкова някой определени хора им завиждате?

156

Барикади!

преди 3 години

Г-н Алибегов, по мирен път няма да стане. Хунтата на Радев се е окопала здраво във властта и не оуска кокала затова трябва да блокирате кръстовища в София и странатаНаправете барикади, викнете наблщдатели от Европа, сезитрайте Европарламемнта за безчинствата на служебното правителство!

155

Анонимен

преди 3 години

Персонала да се ваксинира, и може да бачкат един час повече (като при липса на ограничения). Лесно е. Аре утре да се бодат па да си бачкат.

154

Анонимен

преди 3 години

пишете имената на ваши познати споминали се след ваксината ние ще ги види м във фейсбука а безработните ще растат и бизнесите закъсали а докторите ще си трупат пачки от тази далавера това ви чака няма пандемия има далавера за едни за други глад послеслов вече съм безработен и познавам и други такива

153

ББ

преди 3 години

хаха то вчера наложиха мерките...те днес протестират за компенсации...а и работи по-време на мерки...а опитай във франция например...и си затворник!боко ви използва да създава хаоса...вие работите...мерките са от вчера...я виж хората на бочко какви ги вършат с дпс и бсп в парламента...блокират пари налични в хазната...да не стигат до вас...да сеете хаос..амо и децата ви ще живеят в него...със или без...дро.ата,ивинаги може да се направи справка...кой какво е вземал и от кого..политически..платен

152

Анонимен

преди 3 години

Ако целият персонал е ваксиниран и с втора игла, тогава да ги оставят да бачкат до 24.00 часа! От вчера ограничението е до 23.00 часа. Друг въпрос е, дали този един час е решаващ за ресторантите. Очевидно не е.

151

Анонимен

преди 3 години

до 204 казах утре, погребението е в 13:00 ще видиш и снимка от погребението плочата и зеления му паспорт, а що не и видео да направя

150

Анонимен

преди 3 години

Който се чувства безсмъртен да знае че майка му, баща му баба,дядо може да не са безсмъртни като него.

149

Анонимен

преди 3 години

Алибегов явно изобщо не отчита опасността на пандемията! Твърде безотговорен е. Парите или здравето и животът са по-важни? Стига с тая алчност!

148

Анонимен

преди 3 години

приятелче преди година си сложи вакса и преди няколко дни умря от ваксътата до преди седмица всекидневно заприличваше на дядо който страда, а беше млад, ваксината е това което ще изчисти света благодарение и на подписа, сте напуснали тоя свят доброволно

147

до 202

преди 3 години

Покажи да видим всички, че само празни думи.

146

Анонимен

преди 3 години

ваксината е 100% смърт, утре мога да ви покажа гроба и зеления паспорт да видите кво се случи с приятелите ми които си сложиха ваксина, утре защото погребението е утре

145

Анонимен

преди 3 години

Утре съм на протест, цакат по 100 кинта. Който иска да си седи вкъщи и да блее