134

Анонимен

преди 2 години

Чорапът да ги подкрепи с юмручето... Ха-ха-ха. Къде се крие този мyшмypoк?

133

Анонимен

преди 2 години

Да го духат всички от бранша дето цедят хората и ги залъгват с гадна стара замразена храна. И да почнат да осигуряват персонала на 100% а не само да минават метър. И не да ми продават филия хляб 1лв, хайде сега задружно и у лево

132

Диана

преди 2 години

До Баровец Това, че обичаш да се мандахерцаш по заведенията и да си чешеш езика с ресторантьорите няма нищо общо с протестите им сега. Представи си, че има бомбардировки, но тези не затварят и твърдят, че такива няма, докато не ги чукне бомбата и тях и такива като теб...Иначе имат проблем, не е като да нямат, но не е този начина да го решават..Може да разговарят за замразяване на сметките им за ток, вода/да не ползват ток/, да не плащат и наеми при локдаун - ще оцелеят, но те искат печалба

131

Анонимен

преди 2 години

Разликата е голяма. Тиквата вече щеше да е пратил жандармерията да млати хората зад колоните.

130

до 157

преди 2 години

абе ти нормален ли си ? Путинчо ли ти плаща ?Колко са узмрелите от вируса и колко са от ваксините ?В Израел са решили да се самоубиват ли според микроскопичния ти мозък ?В Германия , в Дания ? И там ли ще си трепат народа според теб ?

129

Фуражки Вън !

преди 2 години

Мотото на есента !

128

Анонимен

преди 2 години

Ооооо, на Бойко чалгаджиите протестират. Най-важното не е някой да тръска дупе цяла нощ и да се налива с алкохол, до 23 ч. е напълно достатъчно за забавление. В много европейски страни има далеч по-строги мерки.

127

Германец

преди 2 години

"Навсякъде където е демокрация е бедност и мизерия." -- Чемодан, вокзал, Москва :)

126

Ехол

преди 2 години

Пичове, протестирате, щот малко ли са ви мерките. Докато се осигурявахте на 600 лв и ви плащаха по 1500 всичко беше ок. Ама ся помощите са ви на осигурителния доход и не ви оттърва. Аз също съм бил в бранша дълги години. И от 10 сервитьора, само мен ме осигуряваха на реалната заплата. Сега работя от вкъщи за чужда компания, на по-висока заплата, а осигуровкитв отново са на реалните пари. Затова протестирате. Щот сте прости.

125

Анонимен

преди 2 години

и това след 6 месеца промяна ... :)да се връща статуквото , по ми допада .

124

Анонимен

преди 2 години

Преди кога ресторантите бяха затворени напълно не протестираха.Сега кога могат да работят от 7 до 23ч. протестират.Значи има нещо гнило в цялата тая работа.

123

Друг експерт

преди 2 години

До Експерт Ваксини, които се бият по 3 пъти за 8 месеца, не са ваксвини, а отрови, "експерте".

122

До интересно ми е

преди 2 години

Колко случаи в интензивни отделения има и смъртни такива !?!?М ?

121

Анонимен

преди 2 години

До ДианаБейби, когато некой изобщо се замисли за персонала си в БГ, аз ти обещавам, че ще слкюча официален брак с жената която обичам.......хахахахахах :)))

120

До 135

преди 2 години

Ваксините помогнаха на тези,които ги използваха ! Тук с тея 17% как да ти помогнат !Ето,виж Дания - официално обявиха К19 за победен !!!Всичко е по старо му.Но при 82% ваксинирани .

119

Анонимен

преди 2 години

алибегов да си смени професията , дават добри пари за програмисти и овчари .

118

Анонимен

преди 2 години

Ако пандемията продължи, ресторантите няма да са това, което са. Ще сложат роботи за сервитьори и бармани. Роботите не се заразяват и не разпространяват вируси. Поне не и такива вируси.

117

Германец

преди 2 години

Българин държи плакат "Искаме да работим". Оксиморон пар екселанс :)

116

Анонимен

преди 2 години

Борисов бил организирал протеста.Боже,боже...Тея тотално изтрещяха. Тези нелепи и абсолютно абсурдни обвинения,всъщност ни показват дълбочината на нереалистичност във всички останали хули и атаки срещу Борисов.За да твърдиш,че Борисов е съпричастен към този протест,трябва да си или платен или поразен от слабоумщина.Хубаво ги вижте що за хора са и как наизуст и автоматично хвърлят евтините си обвинения .Повярвайте им следващия път !

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129, и междувременно като битов алкохолик, който си хапва рибка и пие пелинче вкъщи ще набиеш жената и децата, нали. Знаем ги тия.