330

МНЕНИЕ

преди 2 години

Големия Грях на Борисов е отказа да се разследва Прехода на България след 1989 година .Радев е навит да се случи това .

329

Анонимен

преди 2 години

И кой го казва,този за който всички извън герберастията са гадове????

328

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..България е ПАРЛАМЕНТАРНА република!!!!...КАКВО ВЛИЯНИЕ ИМА Радев в Парламента,та да "управлява"?..-АМИ НИКАКВО!...А Тиквата си имаше неговите си ДЪРЖАНКИ,които "гласуваха" закони по неговата свии рка...Разбира се,с "тайната" подкрепа на ортака му-дпс...СЕГА Радев просто ИЗПЪЛНЯВА ЗАКОНА НА Конституцията,НИЩО ПОВЕЧЕ!...Да са не беше оаквал Тиквуня ,немаше да го катурат хората!..Да са беха разбрали мераклиите за власт в НС,да беха съставили правителство!..Сега Радев им бил виновен.

327

Bai Asen

преди 2 години

Всички знаем, че в нормална държава, Борисов щеше да е отдавна в затвора! Няма повече какво да кажа за този субект!

326

Анонимен

преди 2 години

този трябва да се изхвърли на бунището на историята

325

МНЕНИЕ

преди 2 години

България трябва да стане Президентска Република .Ще се обосновя - всички велики Държави имат такава Демокрация .Президента назначава Правителство , Парламента приема Закони .Сега е - Бащината Дружина не може да раздели Имането България - 150 Партии и 240 Депутата - всеки с Мерцедес от НСО и с Личен Прокурор да го пази от Присъди за Кражби от Бюджета и Еврофондове .За Критиците - САЩ , Русия , Франция , Англия .

324

Корупцията Радев

преди 2 години

Нирмално е след мегакорупционния скандал, който разстресе е държавата и разкри корупцията в пропрезиденстката партия *** на Манолова И Дончева Румен Радев да пуска *** да пишат, че той не управлявал, нямал правомощия, служебното правителство не били негово. Това е нормално за един член ан БКП като Радев, но поне се разбра цената на един депутат, че е 500 000 лв.Пита се сега, тогава колко ли е цента на един служебен министър?

323

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява бай Ставри да си прибере канибала от Банкя!

322

ОМРАЗА

преди 2 години

Срещу мафията!!#

321

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоА, не е управлявал, я си помисли пак? В момента кой управлява, министрите назначени с указ на Радев или баба ми от Мексико?

320

Анонимен

преди 2 години

България го иска при бай Ставри, а той още се облизва за кокала.

319

ПроСоТо

преди 2 години

що се отнася до Радев:..-Ами Президента НИКОГА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ държавата бе,***!!..Президента ПО КОНСТИТУЦИЯ само ОЛИЦЕТВОРЯВА единството на нацията!..Правомощията му са твърде ограничени и основната му дейност е чисто административна..ТОЙ НИКОГА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ,за да го вините за дереджето си!..Виж,БанкянскатаТиква БЕСНЯ КАТО ТОРНАДО цели 12 години!..ТОЙ колеше,той бесеше,той пращаше "есемеси" или директно се обаждаше:..-"Ало ,Ваньо,.."НОМРЪСОТИЯТА в душиците ви е много силна..И тя ще ви

318

Крачетало

преди 2 години

На този луд човек (Борисов) няма ли кой да му каже, че именно в хаоса се ражда новото! Между другото в този т.н. хаос, БВП се е вдигнал от април досега с 9,6%...

317

Анонимен

преди 2 години

До интересноТе са писани от един човек, най-много двама.

316

Анонимен

преди 2 години

До ИсторикГледам колко си унищожен че пишеш тук.

315

Анонимен

преди 2 години

До истинатаА сега при Радев с колко се увеличи България за пет години?

314

Анонимен

преди 2 години

Милионите бяха вече намалели ,когато Бойко дойде на власт-преброяване -2011г.

313

анонимен

преди 2 години

Колко е тегаво сега положението , че го няма Бойко и не можете да го обвинявате във всички земни грехове, а сега като го няма кой ли е *** , като сме на първо място по смъртност-я му кажете името.

312

Анонимен

преди 2 години

Ходом марш към панделата *** долен, заедно със цялата ОПГ ГЕРБ свита !!!12 години ти търпяхме лъжите и кражбите, времето ти свърши

311

Мамун

преди 2 години

Аз при Бойко не обеднях.Радевия и протестърчетата около него обаче нищо не струват.