33

Даааа

преди 2 години

Прочета ли, че "имунолог" казва, че ваксинираните са по добре защитени от преболедувалите и спирам да чета по натам. Фалшива новина.

32

О хо хо

преди 2 години

Агонията ЩЕ Е БЕЗКРАЙНА ИМЕННО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАКСИНАЦИЯТА, КОЯТО СТИМУЛИРА НОВИ, ПО- ПРИСПОСОБЕНИ ЩАМОВЕ.

31

Анонимен

преди 2 години

Петрунов надявам се някой тебе така да те сгърчи ,че повече да не се появяваш никъде!

30

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо като 'задължителна ваксинация' в момента. Да си гледа тоя работата. Няма как с нищо никой да ме накара да се ваксинирам. Вървете у лево!

29

до 30

преди 2 години

Неграмотен бачкаторе, 2 абзаца статия за Израел не можеш да асимилираш. Такива глупости си написал, че даже не ми е и жал, че бачкаш за 1500лв..

28

Батко

преди 2 години

Не му давайте думата на този дементен и изкукуригал индивид! Това не е учен, с просто един медицински фашист! Ще му дам една задължителна ваксинация! ***!

27

Обективно

преди 2 години

Не се чудете. Акад. Петрунов е ДОКАЗАН АГЕНТ НА ДС. ВИЖТЕ СПИСЪКА.

26

Анонимен

преди 2 години

Ето, в Израел ги насилиха да се набодат и имат 16 600 новозаразени за вчера. Никакво гърчене. Сега ще ги изнасилят и с трета доза, и ще имат по 26 000 скоро.

25

Въпрос

преди 2 години

"Ваксинираните са по-защитени от преболедувалите COVID-19" - Защо Публикувате Фалшиви Новини. Последното Изследване от Израел показва, че НеВаксинираните са от 6 до 13 пъти (в зависимост от това дали са карали или не КОВИД) по-Защитени от НеВаксинираните. Дори Напълно НеВаксиниран Човек показва Солиден Уминитет срещу КОВИД, заради предишните КоронаВируси на Обикновен Грип, които е карал през Живота си десетки пъти. Сериозно Ви Питам Защо Лъжете и Кога ще ви Потърсят Съдебна Отговорност?!

24

Анонимен

преди 2 години

До СПОРЕД МЕН, А според мен ковидваксърите са по жалки и злобни и от гейовете и веганите взети заедно.

23

Обективно

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ПОСМЪРТНО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНА КОЯТО И ДА Е ЕПИДЕМИЯ С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНА!!!! ТАКА САМО СЕ ПОЛУЧАВАТ И ТО УСКОРЕНО - НОВИ ЩАМОВЕ, ИЗБЯГВАЩИ ДЕЙСТВИЕТО НА " ВАКСИНИТЕ"!

22

Философь

преди 2 години

Каква ваксинация за Корона вирус и то с препарат каращ клетки ни да пройзвеждат УЖ някакъв вирусен протеин де мутирал многокрарно и то по официални данни?

21

Анонимен

преди 2 години

Именно, ако продължаваме с ваксинацията ще се гърчим още дълго.

20

Може ли

преди 2 години

всички тези статии, да ги публикувате малко по-късно, да речем към 10,30 часа...Тогава хората ще са се събудили, ще са пили кафе, ще са закусили.. И ще имат сили да прочетат поредната пропагандна статия за препаратите за тровене....

19

Анонимен

преди 2 години

Израел днес: +16 629 новозаразени, +43 починали споредб bing/covid (това е сайта на Майкрософт - Бил Гейтс). Не разбирам с какви аргументи този професор се опитва да ни убеди в лицимерната загриженост за здравето?!

18

Детски въпросчета

преди 2 години

Къде да намеря достоверни статистически данни какъв дял от преболедувалите се заразяват повторно? Някой наясно ли е по каква "случайност" това е толкова трудно? И защо според британската статистика делът на починалите от т.нар. щам "делта" сред незнайно защо заразилите се ваксинирани е по-голям от дела на починалите неваксинирани? И въз основа на каква теория в имунологията "академик" Петрунов говори за "центриран" имунитет? Защо ли питам...

17

Анонимен

преди 2 години

Лошо Петрунов...лошо...Сума ти изследвания направиха и публикуваха от цял свят,че преболедувалите имат по-добра защита,ама щом ти казваш,че нямат...Имунитета от ваксините е толкова центриран,както го наричаш,че пропускат всички други вируси и всеки грип ти разкатава фамилията.

16

cso

преди 2 години

за днес дежурни по пропаганда са:акад. Богдан ПетруновПроф. Христовад-р Петър Марков.очаквайте изявление на Кацарови разбира се Кунчо

15

Анонимен

преди 2 години

А ако не продължаваме така - ще се самоликвидираме извънредно бързо

14

Чочко

преди 2 години

Хората нямат работещи КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ И ЛОГИКА и затова лесно са податливи на манипулации и външни влияния каквито се наблюдават в момента по цял свят ! Десетки години тия у статутквото ви грабят ,концесионират ,крадат пенсиите , крадат Черноморието ,бетонират ,градят калпави магистрали ,унищожават поминъка по селата ,монтират ГСМ антени от нови поколения без да са минали НЕУТРАЛНИ ЗДРАВНИ ТЕСТОВЕ ,пълнят водата с флуорид ,храната с ГМО и изведнъж им пукало за вас и ще ви спасяват!? Сериозно ли