60

Анонимен

преди 3 години

Няма как масите по границата да са човешки ...

59

Анонимен

преди 3 години

63 Така де " посланник" на бившия сорос " президент" Гони го каза и НЕ СЛУЧАЙНО! Афганци ще са официално, но чернокожи визуално ... какъв е проблема? Всички сме деца на " майката земя" казват от " отвореНОТО общество"...

58

моч

преди 3 години

До 43 Анонимен..."Цялата България е срутище. Вие българите....."......Цяла , половина , срутище , несрутище , хубава , лошава......БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА и РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА ДЪРЖАВА !!!!! Може да е всякаква но , това не ни пречи на нас БЪЛГАРИТЕ да си ОБИЧАМЕ , така е било , така е и така ще бъде !!!! Ясно ли се изразих ?! Никого не сме вързали и не държим на сила , така че ,уважаеми , щом не ти харесва може да си ходиш когато и където пожелаеш . БАЙ-БАЙ !!!

57

Анонимен

преди 3 години

Заедно с мигрантите влизат много здрави и добре подготвени мъже. Преди 2 дни един от службите по сигурност каза, че намират в гората много млади мъже и тренирани. Външния вид на тези момчета подсказвал, че не изглеждат изтощени от дългия път. Показаха с какво се хранят. Намерени са в чанти и раници зърно от царевица.Правят си храна като обират ана хората от имотите или от храна за животните. Но с тези хора ще дойдат и терористи или спящи клетки.Жени не идват.Само млади бойци мъже и младежи.

56

Анонимен

преди 3 години

Всъщност какво се плашите. Нали Радев е върховен главнокомандващ. Той управлява държавата вече от няколко месеца. Да взима решения. Има това право. Хайде да видим дали ще ни опази границата. Че е не само нашата, а и на целия ЕС.

55

Анонимен

преди 3 години

Некой ще каже ли колко дупетата имат БКП, че така настървено искат властта.....хахахаха :)))

54

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ами пращайте младите пенсионери от системата, че поне да си заработят заплатите, вместо да кибичат в патрулката... Нали са бръснати и татуирани батки - аре да ги видим в действие рамбовците. Ама едно е да се ежиш на 60годишен чичка, че не е спрял на СТОП, а друго е в гората срещу ислямски радикалисти.

53

Анонимен

преди 3 години

Я каква хубава причина да направи правителство БСП то. Да ги видим като са такива акльовци какви ще ги сътворят на границата. Само имам молба към яките момчета и момичета, бъдете на щрек. Че като знаем колко са оправни бесепарите, тия ще ни прегазат като скакалци.

52

Анонимен

преди 3 години

Преди дни посланик на Афганистан каза, че се очаква над 10 милиона хора да напуснат Афганистан.

51

Анонимен

преди 3 години

Активирайте Джинку.

50

Анонимен

преди 3 години

Ааа, то за това ли трябват тия 1 милиард и 200 000 милиона? Не било за нови самолети за след 2рото пришествие, а за пазене на границата. Аха. Верваме ви.

49

Анонимен

преди 3 години

Ох само да се върне светиня му банкянска, че кой ще ни пази

48

Анонимен

преди 3 години

след месец ще сме накани пак, пак неподготвени, пак няма, пак драма, пак само говорене. Как е на Боко падналата ограда? колко млн взеха едни хора за тази пародия.

47

мак

преди 3 години

Вярвам, че ще се повтори ситуацията от 2015. Няма да се опазим. От Европа ще принудят България да ги задържа тук, за да не стигнат до запада. Ще ни прикоткат с пари. Т.ъ.по е, че почти никой от европейските "лидери" не оповестява категоричен отказ от приемане, изграждане на нови центрове и всички действия, които поощряват нелегалните.Пак се води антиевропейска политика и потъпкване на европейското население, което има по-малко права от идващите от кол и въже.

46

Анонимен

преди 3 години

Никой от бежанците не иска да остава в България така че няма страшно.

45

Анонимен

преди 3 години

Като външна граница на ЕС трябва да отидат да искат пари от Ес за допълнителни съоръжения и техника. Когато с хеликоптера Борисов и Орбан гледаха обстановката преди няколко години-Орбан подкрепи Борисов за искане на 160 милиона от ЕС за ограда. Тогава Орбан каза нещо от рода на (перефразирам): "Щом ЕС даде на Турция 3 милиарда за спиране на мигрантите към ЕС, ще даде и на България.Аз ще те подкрепя.*** искай парите". След седмица Борисов се върна със 160 милиона. Сега що не отиват?Или ги е срам?

44

Анонимен

преди 3 години

Имаш граница ..пазиш я и готово.Какво толкова трудно?Преди как се пазеше?Само създавате напрежение излишно, за какво сте платени за какво ....айде свърши си работата сега и не мрънкай.

43

аз

преди 3 години

Какви афганистанци. Талибаните са завардили границите и пиле не може да прехвръкне. Че ако избягат милиони няма да има кой да им бачка и ще умрат от глад.

42

Асан

преди 3 години

Урсула да вдига Вермахта по тревога :)))

41

до протестърите

преди 3 години

заминавайте да пазите границата, НАЛИ СТЕ ВСЕ МОЖЕЩИ И ЗНАЕЩИ