199

Анонимен

преди 3 години

До 221 Фолиото инжетираш ли си го преди хранене?

198

Анонимен

преди 3 години

Дори да няма нещо опасно в тези вакси,дори да помагат - манипулират хората губи се най-важното-това се пусна умишлено,мерките са безумие,този натиск,този фашизъм принудително ваксиниране е геноцид.Начина по който са прави е престъпление като се почне от медии,политици,професори всички са в помията.В същия момент талибани се мъкнат тука,ромелите се развъждат и им няма нищо а тук ще стане АД с тези.Този ЕС и Америка ще ни погубят.Плана върви по "Събитие 201".Ние трябва да ги спрем НАРОДИТЕ!

197

До гражданина

преди 3 години

Бе пак ли те изтърваха от психото бре. Фантазии на "ваксиниран." Ставаш за клоун, оди да разсмиваш децата.

196

Анонимен

преди 3 години

до 223 по-долу добре ти го казаха базата ти на сравнение няма нищо общо.

195

Анонимен

преди 3 години

Пише - холестерол - животински продукт. Защо има холестерол във ваксината?

194

Анонимен

преди 3 години

въпрос на избор, или, или, всеки сам взима решение

193

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 220 "Там знаеш кво ти слагат и са те усведомили за цялата процедура, включително кой ще я прави, колко опита има и всеки детайл ;)" Не позна за НИТО ЕДНО от нещата. :))) Даже не знаеш кой ще ти я прави. Не, че има значение това де, но понеже го набута и него вътре.

192

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 214 "Алуминий? Един от най-вредните метали за човека. Правете си сметката." Спирам да купувам пакетирани храни, на които опаковките МАСОВО отвътре са са алуминиево фолио. Ще кажа и на жената да СПРЕ да използва алуминиево фолио като готви и да ИЗХВЪРЛИ всички алуминиеви съдове от вкъщи!

191

Анонимен

преди 3 години

до 216 Там знаеш кво ти слагат и са те усведомили за цялата процедура, включително кой ще я прави, колко опита има и всеки детайл ;)

190

Гражданин

преди 3 години

Горките антиваксъри, като деца са! Преследват ги извънземни рептили, илюминати, таласъми със спринцовки, самолети ръсещи вируси, Бил Гейтс, Биг Фарма, чорбаливи ваксини, платени ***, заговори и конспирации, Баба Яга, Торбалан и други подобни простотии! На страха очите са големи! Нощно време ставате ли да видите, дали някой не се е скрил под леглото? Така се стига в Психото! И после що не ви върви в живота. Не се ядосвайте антиваксъри! Ми толкова са ви възможностите! Хайде давайте минусите!

189

ВИЖ ТИ

преди 3 години

85% от българите знаят нещо, което цял свят е пропуснал! Сензация!

188

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 203 ", както и при операцията и т.н. никой не ти блъска химикали" Ко речИ? Ти знаеш ли въобще какво представлява едно контрастно изследване? Буквално вкарват в теб химикал, който после могат да "светнат", за да се види какво е положението вътре в даден орган. Точно ХИМИКАЛИ ти блъскат. И даваш информирано съгласие, включително, че можеш да ритнеш камбаната. И не е животоспасяващо. И е доброволно. И така нататък ... но ТИ ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕШ, че такива неща са НОРМАЛНИ в медицината?

187

мамин сладък

преди 3 години

До Анонимен 198Подписваш декларация и при рентген и други, при които СИ НАЯСНО с страничните ефекти и тези процедура са неизбежни. При тези ваксини страничните ефекти са все още неясни, особено в дългосрочен аспект, затова и подписваш декларация - щото не се знае какво и кога ще се случи - нека сега да експериментираме върху хората, а като знаем страничните ефекти, може евентуално и да не подписват декларация

186

Анонимен

преди 3 години

Алуминий? Един от най-вредните метали за човека. Правете си сметката.

185

Анонимен

преди 3 години

Бай *** се реди за баници с канцерогенни мазнини, пие недестилиран домашен алкохол, пуши като комин, няма един зъб в устата си, умира на 60, но ваксините щели да му навредят на здравето. ПАДАМ! Ама бедняци, какво да ги правиш. 70% от населението в сивия сектор с жалки заплати.

184

Кал-Ел

преди 3 години

Щом алуминия е най безвредното нещо в тази "ваксина", за другите съставки не смея и да си помисля. Не искат да казват съдържанието - това е равносилно на позволение всеки да си измисли какво има вътре и да го обяви за вярно. На личните лекари кога ще ги раздават, за да отида да се бодна? Нали няма нищо за криене?

183

Колкото повече

преди 3 години

Пропагандират и рекламират от,ро.вата, толкова повече лъсва истината за тях! НЯМА СЕ ТРОВЯ! ТОЧКА!

182

VEGAN ULTRAS

преди 3 години

Яйцата се добиват чрез експлоатиране на кокошките. За съжаление, не ме убедихте, че ваксината е 100% ВЕГАН. Затова смятам да пропусна.

181

Анонимен

преди 3 години

и при брака е така, кат сложиш подпис, разбираш кво е станало

180

Анонимен

преди 3 години

най добре описана тази ваксина е: няма животинско, има мутирало