113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 То пък Петков е "образец" за книжовен български с неговото мекане-ще направимЕ,ще построимЕ,ще съборимЕ.Малко по селян*дурския изказ напомня Бокото на младини.

112

Анонимен

преди 2 години

Кирчо скоро ще се яви на изпит при бай Ставри... Дyпe да му е яко...

111

izh

преди 2 години

До комунонеграмотниците. . . Като почнете да лъжете не е лошо да си припомните аритметиката, щото ако ГЕРБ бяха откраднали 10% от писаното от вас , не беше проблем да купят и Фуражката и Мая и другите кухи дрънкала. Освен това вие щяхте да сте първите наредени да ближете задните им части само и само да пуснат нещо. Тези приказки у ваше село може да изглеждат умно, но пред нормалните хора даже и смях не предизвикват

110

Анонимен

преди 2 години

За пръв път виждам иначе депесето да напада така някой!Отново браво Кире.

109

Анонимен

преди 2 години

131 само тая къща ли? Егати. Аз пък искам пак да видя оная с 12 те клозета...

108

до 127

преди 2 години

Двойно гражданство имаше проф. Чирков. Не пожела да се откаже от немското си гражданство и не влезе в НС. Двойно гражданство имаше и Жорж Ганчев. Също и други хора кандидати за НС. Но Дянков никога не е имал двойно гражданство. Излагате се като кифладажии без кифли. Много сте млади и не знаете. Ама като не знаете-четете, бе!!

107

Анонимен

преди 2 години

Представяте ли си, един абсолютно незаконен министър уволнява и вилнее из държавата.

106

Анонимен

преди 2 години

Свърши се вашата Герб! Много добре! Българите не са заспали....Все още има потомци на велики мъже и жени. Генетично сме силни и този път ще преборим всички крадци и предатели. На прав път си Петков.....

105

Анонимен

преди 2 години

Абе я да ви питам, колко от вас имат 300 000 $ да платят на децата си да учат в Харвард? Нали не искате да кажете, че децата които нямат тия пари са тъ пи? И да питам ли от бегълците след падането на Тошо кои точно българи бяха с многото пари? Я се погледнете българи в чужбина и ми кажете, тия от вас дето избягаха с един куфар дрехи само,дали имат пари за Харвард за децата си? А нали знаете че не е само таксата, а има и още общежитие, пари дневни, за учебници и сметката стана Х2!

104

до 127

преди 2 години

Дянков не е имал никога двойно гражданство.

103

Кире

преди 2 години

Остана ли още някой директор за уволнение?Къде беше толкоз време бе човек?Чакахмете ,като месия!Хайде от утре всичко ще е мед и масло

102

Анонимен

преди 2 години

Ако беше успешен в Канада дали щеше да захвърли паспорта?

101

Анонимен

преди 2 години

До: номер 113 Хич и не се надявай. Защото това няма да стане, както и комунизмът няма да се върне, колкото и да ти се иска и да ти е мъчно за него!!!

100

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 Точно,но и магистратурата му е от колежа,това се виждаше ясно от дипломата,която е демонстрирал пред журналистите.Имаше снимки по медиите.

99

Анонимен

преди 2 години

Браво на Петков и всички мъже от служебното правителство. да се изправиш срещу мафията, която се е вкоренила навсякъде е не само смелост, но и много повече. Те са наясно, че срещу тях ще се излива много помия, защото секнаха кранчето на изобилие на Герб и ДПС. Много сме с вас...Продължавайте и ще успеем!!!

98

Анонимен

преди 2 години

117 И децата вече знаят, за предимствата на Ф16 пред Грипен. Освен това, в тази сделка имаше руско участие. Корупция и политически интереси на Русия, против България.

97

до 120

преди 2 години

Завършил е само колеж в Харвард.

96

Анонимен

преди 2 години

Скоро Кирчо ще посети за дълго ЦСЗ..

95

до 118

преди 2 години

иска ти се, в Харвард може да платиш милиони да влезеш но няма как да платиш да завършиш. Кирил не е плащал, но си го завърши без проблеми. Напикайте се от завист

94

до 113

преди 2 години

КС ще изчакат за решението като им свърши мандата защото става сейбъл мейбъл за Радев ако сега излезе решението. Ще стане тотална побърквация в дръжавата. За това се съмнявам да излезе решението на КС преди това.