128

Анонимен

преди 2 години

Вижте статистика за смъртност преди и след ваксинацията при един и същ брой заразени. Преди при 4000 заразени има по 100 смъртни случаи а сега при същия брой заразени смъртните случай са по 20. Ваксините не предпазват от заразяване а от тежко изкарване на болестта.

127

От Берлин

преди 2 години

До 140: Анонимен В YouTube има филм чета с изказванията на политиците и професорите през последните година и половина... Тези, ако те поздравят с,, Добър ден", може да си сигурен, че е нощ!!!

126

Чоко

преди 2 години

И какво като се набодоха с инжекции. Ефект никакъв.Това неща трябва да мине през хората, така както е ставало в продължение на хилядолетия и да изчезне от само себе си.Тези ваксини само карат този вирус да мутира а за последващите безсмислени локдауни нямам думи.

125

Анонимен

преди 2 години

А, няма проблеми. Като стигнат 10-тата игла, ще чакат 11-тата да ги спаси. Те така чакат още и Месията да им дойде. *** нещо се бави при тях тоя човек.

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 ".Пак най голям процент от тежките и смъртни случай от ковид в Израел пак се пада на набоцканите." Дай си източниците на това твърдение.

123

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Защо им казаха, че ваксините ще им осигурят имунитет за 2 години," Дай си източниците на това твърдение.

122

аз

преди 2 години

До Въпрос - по принцип казват че ако си ваксиниран шанса да го изкараш зле е много по-малък но като гледам така и това се оказа относително.

121

Ех

преди 2 години

Някой път наистина ми се иска да дойде един метеорит и да избие всичко на планетата. И аз може да умра заедно с тях но ще ми стане кеф.

120

Лекар

преди 2 години

При хероиновите наркомани първата доза е безплатна :)))))

119

Лекар

преди 2 години

Менгеле е жив

118

Анонимен

преди 2 години

Най много заболели в Израел над 95% от заболелите са FACKсинираните с по две дозички от (прекрасните) ваксинки на Пфайзер и Модерна .Пак най голям процент от тежките и смъртни случай от ковид в Израел пак се пада на набоцканите.Експеримента на масовата ваксинация в Израел( срещу ) коронавируса в ционистката държава се сгромоляса и провали с пълна сила,те това обаче по медиите няма да го чуете.

117

антиваксър

преди 2 години

До $$ Никой не знае - тайна са. Баце знаеше, ама като се разприказва, му се разсърдиха от ЕК :) Касае световната несигурност.

116

$$

преди 2 години

Някой знае ли какви са договорите, които държавите подписват с Пфайзър?

115

антиваксър

преди 2 години

Не знам кога ваксинираните ще се осмелят да попитат учЕните и политиците защо ги излъгаха. Защо им казаха, че ваксините ще им осигурят имунитет за 2 години, което нямаше как да знаят. Защо не ги тестваха непрекъснато, за да разберат, че антителата им падат и защо не им предложиха трета доза в онзи момент. Много е лесно сега, след дъжд качулка, да се оправдават, че нямали трета доза. Че те и четвърта нямат, и пета, и хиляда и петдесета.

114

Валери

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти"....след няколко месеца ще са четири пъти, след още няколко-пет, шест, десет.... ще се надупчат като гевгири и пак няма да разбират, че не това е изходът от този ад! Бог да ни пази!

113

Анонимен

преди 2 години

Пф, какво стана най-ваксинираната нация, а сега новата им вълна със заболели и умиращи колкото и предишната?

112

Зозо

преди 2 години

....."Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти"...... Ами да ги ваксинират по 30 пъти тогава :)))))))))))))))))))))))) и да ходят с противогаз :)))))))))))

111

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните почнаха яко да ***.

110

Въпрос

преди 2 години

Израел нали беше ваксинирал почти цялото си население? Ако е вярно а не е поредната фалшива новина, следва въпроса ЗАЩО ДА СЕ ВАКСИНИРАМ СЛЕД КАТО ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЯ?

109

Анонимен

преди 2 години

*Заболеваемостта нараства с всеки изминал ден*...не думай ве, нали бяха с 80% ваксажийнати вече, нали това щеше да ги предпази??!???!??! Язък за ваксажийниците, за ваксажиите, за ваксата, за инжекциите, за труда и мъките, ц-ц-ц-ц-ц