214

Баи

преди 2 години

Гласувам за - итн , на следващите избори , исчегьртването на герберастията трябва да продьлжи

213

Майора

преди 2 години

Абе Слави не стига че опростачи цяло едно поколение и направи България Шоуто на Слави, а се и правиш на обиден! Едно е да знаеш, друго е да можеш , а трето и четвърто да го направиш ! Ти освен шоу друго не можеш да правиш и излъга избирателите си ! Така че се сърди сам на себе си!

212

Анонимен

преди 2 години

Аман от политици, дето искат да са в опозиция..

211

Мен

преди 2 години

Следващото, което ще реши суверенът, Слави, е да ви прати в историята.

210

Истукан

преди 2 години

Провалилият се спасител Слави Трофонов да си мълчи. Тихо да плаче. Не е нужно да го виждаме всеки ден по медиите как плаче. Няма да управлява, ако ще и мнозинство да спечели. Хората не го искат. Стана досаден.

209

пасарела

преди 2 години

Стига с тия постове , видя се , че си един плезлю и нищо повече ! Нямаш никаква смелост , а си само един "мурджо сеирджия " , ти и твоите сценаристи се махайте и не лъжете хората ! Поне направете нещо , ама май и за нещото трябва мъжкарство !!

208

бррр

преди 2 години

Този може ли да ни освободи от присъствието си, че започвам да се изприщвам от жалките му напъни да се изкара герой...

207

Анонимен

преди 2 години

Батко Славко, ставаш само за хейтър, да развиваш пусти теории в селската кръчма с Гацо. Лошото е, че матеяла чака поредния ти хейт като топъл хляб.

206

Анонимен

преди 2 години

Значи нови избори. Лошо няма. Този път ГЕРБ на 5 процента

205

Капина

преди 2 години

Ха, ха... Още вечерта на 04.04. написах, че Доган набута на Славуцата 100 000 гласа, з цел да предизвика парламентарна криза, а в криза, без мнозинство и слабо/ експертно/ правителство тип Беров и Орешарски мнооого се краде. Това обърка Славуца, който искаше 7-9%, за да получават пари сценаристите, с партийната субсидия да закрепи 7/8-ми, и да се подиграва и критикува всички останали в парламента. Уви, наложи се Славуца да носи отговорност ида управляна, пък той нито иска, нито може...

204

А добре

преди 2 години

Същото можеше да правиш и от кабеларката. Да лаеш. Нали щяхте да сте другото и да управлявате държавата. А, не било като да четеш полли вицове от аутокюто.

203

Анонимен

преди 2 години

Ей тоя Тошко няма спирка!!!!! Евала тоше

202

Жоро

преди 2 години

Коментарите от 201до 223 са тролска атака по почеркa на сайтовете Fakti и frognews.

201

Анонимен

преди 2 години

.кога Филип ще скъса снимка на радев ?? Никога нали той му дава заплата,поне си признаха иначе с последните си действия хората щяха да ги помислят за *** но те си казаха радев и ние след него!!!!!!

200

Анонимен

преди 2 години

До Хаха цирк ! По-скоро някое чалгарче се опитва да накара *** да спрат поне временно коментарите под статията.

199

БСП две

преди 2 години

Слави и сценаристите, това ли ви беше голямата цел? Не да управлявате а да ПОДКРЕПИТЕ радев и що беха ония въпроси ония референдуми (час и половина от моя живот на опашка) и патриотични песни по стадионите за да станете БСП и комунисти???? Предадохте България и българите,за чужденците ще си замълча те си знаят!!!! Радев верно ли ??????

198

тоя

преди 2 години

славчу продължава да си мисли че парламента и управлението на държава , е стаичката на 7/8 и раздаване на команди на подчинените си . бегай свири по селските стадиони бе учиндолски чалгар .

197

Кочо

преди 2 години

Муууахаххахаха ... Поредната му *** смешка ! О, вие заблудени негови гласопутедадели, щракайте с пръсти на чалгариите, кефете се на магариите и плащайте за простотиите на това чучоло родно.

196

1

преди 2 години

"С моето елементарно разбиране за политика и наивна почтеност, не съм чувал някъде, някога, в някоя демократична държава да е съставено правителство между управляващи и опозиция." Има, Славчо, има. Нарича се Правителство на националното единство и се образува в особено критични за страната времена и когато трябва да се вземат особено важни решения ... и двете като ситуацията в момента в България. Такива правителства имаше даже неотдавна в Германия, например. Но аз не вярвам, че е наивност ...

195

анонимен

преди 2 години

Хей Слави! Ти се оказа абсолютен НЕНОРМАЛНИК бе човек! -:((( И 2 та пъти гласувах за теб! Пропътувах до родното си место, 600 км в 2 те посоки,за да гласувам за теб! Ти ме разочарова! Ти се изпокара като махленска клюкарка с всички бре! Че даже и оплю СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ.който ти постла ЧЕРВЕН КИЛИМ и ти извади информация за Групировката ГЕРБ Мафиотска ? От теб се искше да подкрепиш партиите на протеста и излъчите првителство! ТИ САМ СЕ СМОУБИ!-:( ДБ са по добри от теб клоуне!!!!!!!!!!!!!!!