59

Кинти

преди 3 години

Колко му е тарифата на този изверг за да спре да тероризира хората с глупави и да прави некомпетентни изказвания

58

Анонимен

преди 3 години

Колко дълго още този ще е насвободапитам аз??????

57

Аман

преди 3 години

По-добре сега да се изкара от колкото през есента и зимата.

56

Анонимен

преди 3 години

Днес процента е пак под пет, така че---------------------================--------------------Процентът беше под едно до съвсем наскоро, слепецо.

55

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Хахаха! Пълна откачалка! Посред лято ще кара хората да пият витамин Д!?! Щом те боли гърлото е Ковид, ако умреш от рак пак е Ковид.. Добре че го махнаха този, че заради него миналата година хиляди се набодоха с абсолютно безполезните срещу Ковид противогрипни ваксини! Жалък лакей на фарма мафията!

54

Бай шиле

преди 3 години

А бе тоя защо продължава да плаши хората ?

53

Анонимен

преди 3 години

52, така е. Човек сам решава. Но те правят паника, а не дават шанс на тия дето искат да се ваксинират, да го направят. Ваксината е и трябва да бъде доброволна. Но не трябва да е само за определени групи или места. Нека всеки има достъп до нея и сам да си реши ще се ваксинира или не. Тая истерия с молавете и зелените пътеки ми писна. А и е бизмислена и най-вече безрезултатна.

52

Bond

преди 3 години

И тоя много знае но един линк или някакви научни доказателства не е представил за неверните си твърдения. Нечистоплътник - душата ти смърди

51

Анонимен

преди 3 години

41 стига с тая паника. Като е толкова важно да се ваксинираме, защо не се ваксинират уязвимите групи? Това са старците. Къде е плана? Родените от тази до тази година на ваксина на еди кои си дати? Например. Къде го тоя план? Знаеш ли колко уязвим народ има дето не е ваксиниран. Започва се от там и се смъква възрастовата граница. Старци на по 80 год не са вакснати, а те децата ще ваксинират, дето го карат без да разберат. Логика? Ваксинират се първо уязвимите, набийте си го в чуторите!

50

Bond

преди 3 години

Оставете хората, те вече го изкараха и преболедуваха. Не разбирам защо е тая вакханлия да се набодат всички - включително и милионите преболедували.

49

Анонимен

преди 3 години

stiga s toq covid ne vyrvite

48

До 28

преди 3 години

Та викаш старите и болните трябва да бъдат ваксинирани.Само че нямам никакво подобно намерение.На 65 съм и през 2009 изкарах в болница пневмония и на системи свинския грип.Болниците бяха претъпкани,но никой не вдигна сегашната паника.Та вече 12 години сезонните грипове ме подминават. Не е ли по-удачно всеки сам да преценя дали да участва в експеримента за действието на препаратите.По-скоро да се пазят младите тлъсти китове,доказани в рисковата група.Акъл от зелена тиква не вземам,така казваше б

47

Ончо

преди 3 години

След като ваксините много помагат, и всеки има достъп до тях, защо трябва да има ограничения ? Нали ваксинираните не били застрашени, а които не искат ваксина сами поемат отговорност за себе си ? По този принцип утре ще ми забранят да карам кола, защото може да прегазя някое дете.

46

ЕРА

преди 3 години

тоя описва обикновенна доскоро наричаната от всички лекари остра вирусна инфекция (ОВИ) Ковид-19. Нормално е да нарича ОВИ Ковид, по-простата причина, че част от вирусите причиняващи ОВИ са от семейството на Коронавирусите, но има и още няколкостотин, които могат да имат същите симптоми. Само където сега мерките за опазване "здравето" на хората са драстични и ограничаващи свободите, а насаждането на страх е станало мантра за всички медии.

45

Къде си бай Тошо да

преди 3 години

видиш?!И живи да ни оплачеш...

44

Анонимен

преди 3 години

Щом хрема и болящо гърло натоварват системата в задачата се пита има ли здравна система или се бачка яко за ковид Бонус? За проста настинка от климатици преди бонуси нямаше!

43

Анонимен

преди 3 години

А защо старите и болните не са още ваксинирани? Къде са линейките дето ваксинират по селата? Там хората нямат пари и едва ли могат да стигнат до града за да се боцнат. А и в мола да отидат. Променете си тактиката бре!! Оставете зелените коридори, но направете линейки за ваксинация в места със стари хора, които не могат да се ваксинират.

42

Вре се м/у шамарите

преди 3 години

и може да му се случи случка!Сезона не е свършил и мутрите усилено правят парички на брега !!

41

Анонимен

преди 3 години

Който му е празна главата същи да седи вкъщи. Да си пуска Канал 1 и да гледа новините

40

н.а.полк.Лили Иванов

преди 3 години

Антиковид мерките помагат, колкото събирането на пластмасови капачки помага на нещастните по света.