326

Анонимен

преди 2 години

Сляви, шо тъй не си гледаш болестта.Само бъркотии създаваш в политиката.Ти си петата колона на комунистите.

325

До 349

преди 2 години

Такъв злобен кариерист и страхливец като Радев не сме имали на политическата бг сцена. Подчертавам - страхливец!!! Ако не беше щеше да направи партия, а не да се крие зад злобари като него. Ако имаше сили и ум да дефинира и реализира 3-5 основни приоритета за България да го направи.

324

Анонимен

преди 2 години

Слави с какво те държи другаря ?? Кажи си няма да ти се сърдим ние сме видели и две и двеста!!!

323

Ако обичате:

преди 2 години

Ето цивилизовано и възпитано се държа и говоря:Бихте ли предали на нацистката *** блатска, че каквото е свил той и лобистките му приятелчета ще му го вземем до стотинка или до цент за да платим дълговете и обезщетенията на тия хора!Благодаря за вниманието!

322

Шизофрения

преди 2 години

1. Смяна на избирателната система с мажоритарна;2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 120;3. Мандатност на народните представители до два мандата;4. Въвеждане на задължително гласуване;5. Въвеждане на електронно гласуване;6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите;7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управления.Осма точка плюя ви на държавата и си глейте работата, девета точка румен Радев е президент на президентите,

321

До Гиб Мелсън

преди 2 години

Е такива като твоя съсед с малък бизнес са най-опасните за общество и държава.Криене на данъци,ДДС,неосигуряване на персонал,лоши условия на труд и вдичките мошенгии,които могат да си представят.Че то по-добре да идват конкурентни на неговия бизнес чуждестранни инвиститори.Със сигурност ще са изрядни към държава и персонал.

320

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен356 Що мислиш, че ще са капо? Бат Бойко е добър и ще им даде по един министър в 4-тото си правителство.

319

Истукан

преди 2 години

Този човек управлява по Фейсбук от сараите си. Никога не се доверявайте на такъв човек, никога! Излъга ви веднъж, след това ви излъга втори път, третият път вече ще успее да яхне властта и тогава ще стане опасно за всички. Подобно е на това със създаване на партията му. Първите 2 пъти го отхвърлиха и му отказаха регистрация, но на 3-тия път успя да регистрира партията си. Ще успее и с властта, ако не се намесят хората и не гласуват срещу него. Играе си с огъня на избори след избори.

318

Анонимен

преди 2 години

ИТН са като терористи на Конституцията. Обърнаха хастара на държавата за едното его. Изтрещял е Трифонов отвсякъде. Без документ от псхитото да не се прави партия. В момента ИТН са като луд с картечница. за капак обвиняват другите хора за провала си.

317

Гиб Мелсън

преди 2 години

И Винету 2 е лицемер и не казва истината. Истината е, че Винету 1 е заложил голяма бомба със закъснител с тока за фирмите. Винету 1 въведе тока за фирмите да бъде на пазарна основа а това в наши балкански условия означава само едно двойни и тройни цени. Затова нито Славунат нито Винету 1 , никой не иска сега да управлява. Някой трябва да обере негативите на скъпия ток за фирмите заложено от парапитека от Банкя. Един съсед с малък бизнес вече изрева. Платил 400 лева този мсец а миналия 200

316

Анонимен

преди 2 години

Слави, омитай се, щото санитарите идват...

315

Ленчето

преди 2 години

Еми тва е положението. Някакси ще трябва да се оправяме без правителството на Пацо Шнорхела.

314

Анонимен

преди 2 години

Мая и Пинокио останаха капо.Хахахахаха....Тея парашути се убиха от ПР акции и накрая сниснаха празно палците.Голям кеф.Не,че ИТН са особено симпатични и кадърни,но са по-безобидни от ония двамата.Ся очаквам Пинокио да се приземи с делтапланер в сараите на Трифонов,а Мая да изкара съюза на духовия оркестър с лозунги "чалгата ни убива ".Ах,колко прозрачни стееее,алчни негодници !

313

Анонимен

преди 2 години

Моля за съдействие - посочете ми поне един от предишните президенти който разделяше българския народ.

312

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 341 Добро и лошо са субективни усещания.

311

неандерталец

преди 2 години

За всичко е виновен фигурантът.

310

Анонимен

преди 2 години

Мухаха. Бай Чалга се сърди на Вселената, че не е избрала калпавото му правителство.

309

Анонимен

преди 2 години

337 ГЕРБ имаха 116 гласа в парламента, през 2009. Слави може само да сънува за тях.

308

Абе

преди 2 години

Оплаква се че живее в лудница а пък не разбира, че той е най-болният. Няма как да ти повярва мнозинството българи при такова поведение. Явно ще се ходи на избори докато хората разберат. че такива яростни популисти никаква работа не могат да свършат.

307

Анонимен

преди 2 години

Доброто побеждава само във филмите. В живота по често побеждава лошото.