43

Анонимен

преди 2 години

Тоя па Диков в качеството си на какъв пита? Нещо много лошо стана всичко изведнъж. До сега хубаво ли му беше, че си трайкаше?

42

АнонимеН

преди 2 години

БЕСЕПАРА САШО ДИКОВ РЕВЕ С ПЪЛНО ГЪРЛО СРЕЩУ ИТН, ГЕРБАЛГАФАРИ И ТОЙ РЕВЕ С ПЪЛНО ГЪРЛО ПРОТИВ ИТН :D ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВ ПЪТ!

41

Hoqsan

преди 2 години

До АнонименВ Китай също - 6 нови ТЕЦ-а на въглища си направиха и ще правят още... засега са построили 50GW мощности... но при тях е ок, ще изкарат смога от града с електричките, само т'ва ще им даде въздух за дишане, за сметка на нашият.... оризовци

40

Анонимен

преди 2 години

а защо е този рев срещу Илиев, дали пък не е затова че има прекалено голяма информация за изнесените пари по офшорните зони

39

Ало, зрителю

преди 2 години

Асене, спри и върни записа. Стоп кадър тук. Увеличи сега, да видим има ли нарушение на правилника.

38

Беновска пипа

преди 2 години

Тези силни зависимости са хванали фюрера Слави в такава хватка, че той не може да диша и върви към провал на предложения кабинет. Умишлено или?

37

Бррр

преди 2 години

Плагиатствам :" Проблемът на Слави е че е дете на разведени родители - Радев и Доган" . Само прибавям, че тизи родители си имат една обща шапка откъм североизток. Всичко е По ПЛАН. Но не в наша полза.

36

По добрия АНАЛиз

преди 2 години

Дикофф ,ти имаш най хубавата фамилия на света.Друсни един кючек със Славуца и извикай мутроген номер едно да донесе по едно сахерче приготвено от импексаджийката с любезното съдействие на р овч,Гоце,мочащия у фонтани,станиГей,Филосова Сокол дръндатски,карадъйдабаду,мултигрупарски мадридски мошенник ,и прочие знайни рожбици на ДС на БКП!Живота е отявлена комедия,и точно там е цялата трагедия!

35

Анонимен

преди 2 години

"Руса жена ще ни оправи" е казала баба Ванга. Митева е много свястна, но наистина защо си затваря очите пред измамата на Илиев? Ако не беше инатът им с Илиев, щяха да минат. Никито Василев го свалиха за 12 часа, а за тоя не отстъпват?!?! Има някаква дълбоко *** задкулисна игра на Слави. Диков е прав този път!

34

Българин

преди 2 години

И от ИТН в крайна сметка излезна че има смисъл. Първо показаха, че са там заради парите и колко са жалки и второ показаха че ДБ и *** ги са там също само заради пари и постове, защото преди да разберат, че няма да има постове в Прокопиивите медии ИТН бяха много готини, а след като разбраха се включи вентилатора и започнаха да хвърлят екскременти в него по посока на ИТН. А БСП са си просто жалки за власт отпадъци.

33

Анонимен

преди 2 години

По добре Петър Илиев от наглия и ненаял се с имоти Рашков.

32

Анонимен

преди 2 години

абе щом и медиите на Пеевски и тези на Прокопиев запяха на един глас срещу ИТН, значи Дългия хубаво ги е разбишкал

31

Асан

преди 2 години

Славуца има 20 милиона в офшорка данъци не плаща у нас :)))

30

Анонимен

преди 2 години

А ти Дикоф защо подкрепяш старото ченге имотен милионер Рашков?

29

Анонимен

преди 2 години

29 успокой се. Какво ти пречи точно тениската за 450 евро? Завист, че и ти нямаш? Други неща да дразнят има бол.

28

Анонимен

преди 2 години

все повече си проличава, че дългия го е закъсал финансово! няма друга адекватна причина да се държи така! освен психична, разбира се!

27

Всъщност

преди 2 години

...просто КУКЛОВОДИТЕ Разбраха, че ГОЛЯМАТА ЦЕЛ НА СЛАВИ Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!!! А ТОВА НЕ ГИ УСТРОЙВА. ИМА И ПО- ПОСЛУШНИ ОТ НЕГО. НЕ СЕ САМОУБИВА. САМОУБИВАТ ГО ПРЕД ОЧИТЕ НИ.

26

до Калеко Алеко

преди 2 години

Коментирай тази част от изказването:"С други думи, така както вашият фюрер все повече се превръща в копие на Бойко Борисов, вие дали не се превръщате (превърнахте) в копие на парламентарната група на ГЕРБ."

25

Анонимен

преди 2 години

Абе Саше да те питам, как така са ти проблем едни недоказани твърдения за плагиатство от преди 6 години, обаче не ти е проблем доказания случай на кражба в Лондонски съд, повтарям, доказани за кражба на комютър и код който се е намирал в него.Знам че нема да отговориш, ама все пак да питам

24

Анонимен

преди 2 години

16 Сериозно? Значи аз имам бизнес за милиони и ще го зарежа, за да оправям държавата за 5000 на месец? Богатият подпомага партия, дава съвети. Няма как просто да отиде за заплатата на своите работници някъде. Не и преди оттегляне от бизнеса като забавление. На 40 просто човек развива още повече и трупа. Илиев явно ще пречи на разследването на офшорки, Данаилов през НАП на гонене на някоя група, екото ще разпределя от зелената сделка и ще мълчи, че съпругът има да доизлежава 3г...