174

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов - А Нидерландия защо иска ГЕРБ да управлява?

173

ИСТИНАТА

преди 3 години

СЛАВИ Е КОМУНИСТ.

172

!

преди 3 години

Само да напомня че се дава или дарава собственост,лична!Отделил си от залъка,не си купил нова дреха,ще караш с ъс старите обувки,няма да ядеш тлъста пържола!А си дарил на някой внужда!Щото тая субсидия е народна пара,не е естествено явление!

171

до 268

преди 3 години

Трифонов има предвид: Слави Трифонов обяви, че имащите право на субсидия са получавали по 13 лв. за всеки глас, вместо по 11 лв. (според тогавашното законодателство). Партиите върнаха 14,23 млн. лв. надвзети субсидииЗа възстановяване остават още близо 212 хил. лв., като сред длъжниците са "Демократи за силна Българи", "Атака" и "Глас народен". Чалгара популист напомня за свършеното добро. Но който прави добро не тръби всеки ден като него. Както и да е. Исках само да уточня за който се чуди.

170

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

КАК ИТН ОСЪЩЕСТВЯВА ГРАБЕЖ НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! ОБЯСНЯВАМ ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА! ИТН само името и е ново! Вътре са дърти, червени крадливи чалгари, които последните 20 години са рушили, крали, плагиатствали, работили против ЕВРОАТЛАНТИЗМА! Сега под име ново има желание да крадат организирано отново!

169

Анонимен

преди 3 години

До ИТН+БСП-резилЗабравяш ДПС, те също са в играта, иначе "Нема такава държава" е неуспешен опит на Черепа да се завърне в родината, само дето Чалгаря е толкова неадекватен челяка, че уплаши дори тези които беха против Бокича :)))

168

Анонимен

преди 3 години

Тоя стои в бункера си и се прави на интересен.

167

Анонимен

преди 3 години

Те гърбавите са така, ти йм викаш окрадохте милиарди, те ти викат ама дал си нерегламентирани 2000лв за тоалетна хартия и те глетъп тъппо. Гнусни мръсни и гадни.

166

пияница мистик

преди 3 години

Ей че хубав чалга-политически език има Славуцата :))) А чували ли сте му английския? С такъв учиндолски акцент приказва малкото думи които знае, че след него преводача повтаря същото, но правилно и без акцент на дърводелец, че да се разбере какво иска да каже. И сега гледам , българския му като английския - на недодялан селяk. А комунистите ми говореха Бойко какъв бай *** бил. Тоя го задмина не с 200, а с 300 направо

165

ИТН+БСП-резил

преди 3 години

Поздравления за дарението. Това, обаче че се съюзявате с *** направо е нож в сърцето на избирателите ви. Тези, които ни докараха да просешка тояга, години наред ни грабиха, раздадоха в червени куфарчета пенсионния фонд и чл. внос на милиони българи и изкарахме Виденовата зима. Каква политика е това ако не к у ... с ка? Опомни се Слави,м защото не домати, а камъни ще хвърчат по главите ви.

164

Анонимен

преди 3 години

Въшкарин....

163

Анонимен

преди 3 години

Трифонов до Нинова: "Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!" :D Сейчас поживели дружно. Друзья из ITN вы предатели! Прощальный привет

162

Анонимен

преди 3 години

Вижте му физиономията на вашия лидер Славчо, който възпява мутрите в песен и се мисли за такава :))) Ккво беше....."Едно ферари с цвят червен...." :)

161

ИМА И ЩЕ ИМА

преди 3 години

такъв народ, защото правителството на Слави и компания, начело с Пламен Николов ще смаже хунтата и някои членове на служ...частното правителство на Черепа ще си имат дълго време проблеми, защото нищо не свършиха, а парите похарчиха

160

Анонимен

преди 3 години

Ама май не си намалиха заплатите в крайна сметка с извинението, че на администрацията заплатите били вързани с депутатските. Еми то може да се запазят на администрацията и пак да се намалят на депутатите. Ама едно е да взимат по 6-7000 лв заплата и още по 3-4000 от различните комисии където се намират. Кой е луд да си намали дохода?

159

1

преди 3 години

До Анонимен-248, сигурно и любимата ти тиква водеше войни,за да се докопа до властта.Никога по-вече власт на некадърник-пожарникар.

158

Анонимен

преди 3 години

Германия затова иска ГЕРБ да управлява тука, защото вижда какво е деpеджето на останалите. И преди да тръгнете да говорите колко са зле германците когато направите 5 трилиона бвп тогава ще ги коментирате. А Слави да си гледа шоуто по 7/8 и да си забавлява аудиторията и да не се занимава с нeща, които не са за него. Колкото по-бързо се върне герб и падне радевата хyнта, толкова по-бързо ще се стабилизира държавата и ще тpъгне напредe.

157

моч

преди 3 години

Чупка веее , дрогирана чалгаро-фашизоидна мутра !!!!

156

Бонго Бонго

преди 3 години

198 сложих ти плюс, за да не знаеш,че от герб сме внедрени във вас.Да не се притистискай)))

155

Анонимен

преди 3 години

Изборите на 11 юли трябваше лично Трифонов да ги плати щото се направи на чокшей и върна мандата. Похарчиха се излишни пари на държавата. Няма нищо ново в изборите на 11 юли. Тези половин процент разлика ги изкараха с 300 зора от изчезналите секции в чужбина. Над 72 часа ги търсиха и накрая претупаха резултатите. Изпраха протоколите и за това има разминаване в 13 секции от чужбина в протоколите, и контролните разписки.Нищо друго не се е случило.Прахосахте парите на държавата.Сценаристи некадърнi