296

Анонимен

преди 2 години

До Ми как да ти кажа:Това не може да разбере народеца, че дипломата не прави човека :)) Политиката е съвсем друго животно, нема правила :))

295

Анонимен

преди 2 години

Да спрат вече лудостта , наречена Ковид , с която подлудиха целия свят , писна ни от глупости и последствията за обикновените хора, които страдат от лудостта на няколко печеливши от Ковида, "ЧУДОВИЩНО : ШИВАШКА ФАБРИКА ЗАТВАРЯ ВРАТИ, ЗАЩОТО СЛУЖИТЕЛИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ! "

294

А не ме разбирай

преди 2 години

Погрешно: от всички негодници Петер Цанев е най-малко негодник. Ноооо ...във флота избираме най-малката злина!

293

Анонимен

преди 2 години

Велислава Петрова от кандидат министър на здравеопазването, става кандидат за министър на образованието, логика някаква намирате ли?

292

Ми как да ти кажа:

преди 2 години

Човек може да е много начетен, но да е много неграмотен. Може да е изкуствовед, но да не знае как да напише един свестен учебник.

291

Анонимен

преди 2 години

До Тая девойка:Миленчо си има хотел на Дружба, по точно *** има, не го мисли :)) Плащат на робите си най-ниските заплатки, колкото да се каже че взимат нещо :)

290

Мене ми не трябва

преди 2 години

Севилският бръснар Трифонов - Трябва ми начетен човек.... Петер Цанев да беше поканил въпреки, че неграмотен по- приемлива фигура щеше да е въпреки, че е за посмешище с тия учебници дето ги пише, иначе чете, ама не знае как се пише учебник!

289

Анонимен

преди 2 години

Скептичен съм, но ако обявят Русия за враг съм с две ръце за тях. Всъщност ебасимо наивника съм, тия ше ги управляват саде Кремъл, даже и в подмосковието може да са шефовете на българския кабинет. Оставка! Клоуни вън!

288

Анонимен

преди 2 години

Все едно Васил Божков го е наредил, честито на чужденците!!!!!!! Пак да гласувате още концерти ще има да си пеете "една българска роза: облаче ле бяло: и химна на чужбина ,:моя страна моя България: сготвиха ви на бавен огън!!!!

287

US Immigrant

преди 2 години

Нито можете да ги свалите, когато се самоизберат (ги изберат /кукловодите/), нито можете да промените нещата. В селските кръчми се вика, вдигат се наздравици, попържа се на напоразия, а за "по-смелите" са създадени форуми, за да еякулират по страниците, когато няма накъде и това е решение. Loool

286

Тая девойка:

преди 2 години

Друго освен Англия не знае Трифонов - Така беше и Милен Велчев и Симеон Дянков и Николай Василев .... Значи идат некви от колониални страни и правят всичко като там без най-важното и тежко крадливо с потенциал за корупция!

285

Анонимен

преди 2 години

''Нa Бoйкo и Шиши цeлтa им e никoй дa нямa нищo и вcичкo дa e в тях. И кaтo взeмaт вcичкo oт вcички, кaквo щe прaвят тe двaмaтa? Eдиният трябвa дa изядe другия'', кaзa бизнecмeнът в изгнaниe 14 Февруари, 2021

284

Ха-ха-ха

преди 2 години

Идеално ме устройва да остане кабинета на Чорапа... Бежанци, ковид, икономическа криза, ваксиниране... и др. Искам да ги гледам, как се гъpчат...

283

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен337Бил си наивен, което е нормално, нали требва да верваш :))

282

Иначе

преди 2 години

England, England Uber alles и Figaro, figarooo, Figaro - libero, libero, libero ... Без един ден стаж в сферата за която са предложени за министри!И Красимир Вълчев беше така обаче учи бързо...

281

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Еврейски правителства в Царство България свършват под Стадиона на Достойният Военен Клуб Славия София ! Това не е предупреждение! Това е заплаха!

280

Анонимен

преди 2 години

Аз гласувах з тях , защото казах с ГЕРБ , ДПС и БСП не ги искаме изобщо в парламента. И кво стана ще се женят май . Както ви издигнахме така и ще ви свалим не сте незаменими , не помните ли какво викахме пролетта по полощада.

279

Анонимен

преди 2 години

Докторската дисертация на Пламен Николов орисана от професори, свързани с ЦК на БКП и ДС.

278

ПроСоТо

преди 2 години

До Т.Шак не само теб!...Мен също ме устройва идеално!..Впрочем,то устройва всички българи,с изключение на гробарите и "итн"..За гробарите е ясно.-в Служебното "вилнее демона" Рашков и иска да озапти Банкянската Тиква,но какво точно бълника в кратунките на Славейковото войнство,да си призная, още не мога да разбера.

277

Анонимен

преди 2 години

До погнусенаТи се благодари че Малкото Ники нема да е премиер, че тогава ще видиш постна пица....хахахаха :)))