35

ЗлобниКучета

преди 2 години

са и само се ръфат, няма и не могат да управляват. Слави съска против този, че си преувеличава ролята, пък той самият, чалгар-пр ос т, се държи все едно има 200 депутата, тоест, присмял се хърбел на щърбел. Е народе, не видяхте ли преди как Герб и ВМРО съумяха да се споразумеят и управляваха. Ще ми кажете, те щото са крадци бе за това... Така да е, тези новите са толкова некадърни, че и за кражби да е пак няма да се разберат!!!

34

Анонимен

преди 2 години

До Хичо Как кой? Маджо, Прокопи и България за америка му плащат на бойкикев от години...да се прави на политик и юрист.

33

Анонимен

преди 2 години

Незабавен арест на Тиквата!

32

Хичо

преди 2 години

Нагъл лъжец.Тоя имаше най много билбордове,та му гледахме брадатата мутра отвсякъде.Кой плати за билбордовете?

31

Анонимен

преди 2 години

Гербавите *** са винаги на линия! Противник бил на Герб, но щял да гласува за тях, по-малкото зло били, дрън, дрън... Мислите ли, че ви вярва някой? Напразно се хабите!

30

Анонимен

преди 2 години

Лъжец е лицето Христо Иванов, защото не ИТН искат част от баницата, а ДБ.

29

Анонимен

преди 2 години

Ристаки тебе трябва да те изтръгнат ***

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 А, пък бойкикев е потомък на кървавочервен род и работи за маджо и черепа + амбицията да стане главен прокурор. Не съм гласувал за ИТН, нито за мутри вътре в НС....но в случая чалгаря е прав, бойкикев е *** и лъжец!

27

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Половината...политически речник на Славун е...взимстван от Тиквата.Другата...половина е изкован от диалозите с Годжи,Ванката,балета и...сценаристите.Ако сам се яви на кастинга за...политици,няма да го запишат и за...резерва,ама нали...кастинга си е...негов,се уреди;с...връзки.

26

Лъжците от ИТН

преди 2 години

Дългите лъжи на Дългия и измамите на Късия хобит (Тошко)В предизборната кампания ИТН се кълняха и разправяха как няма да се коалират с партии на статуквото като БСП и ДПС а сега искат коалиция и подкрепа от БСП. Министрите на ДБ били много леви а съществременно 90 % от пвижданията им за управление съвпадали с БСП. Това показва тотална шизифрения, тотална подмяна, тотална измама на Станислав Трифонов от село Учиндол Плевенска.и неговата чалгарска партийка.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13. Нима считаш Дай България за дясна партия? Бойкикев излъга градската десница, но ДБ никога не е подкрепяла дясна политика. Напротив, на изборите за кмет ДБ подкрепи манолова, която беше зам. шеф на Н.С. от БСП, предложи Пеевски за шеф на Данс, скалъпи Костинбродската измама и до преди година, когато яхна протестите, винаги е била горда, че е 3-то поколение комунистка....Това ли е дясна политика, от злоба и алчност да подкрепяш комунисто-олигарсите?

24

Анонимен

преди 2 години

Българинът не се научи да различава дообро от зло и се самизмамва и самозастрелва в крака. Нищо, че го боли. В тази координатна система Христо Иванов е доброто, а Слави - злото. Елементарно, но за нормални хора, а не за такива, кото все търсят НЯКОЙ да ги оправи.

23

Анонимен

преди 2 години

Много точен анализ на Христо Иванов! ИТН явно е ДПС, а Слави-патерица на Тиквата, точно както мнозина предполагаха още преди много време.

22

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 2 години

ДБ не е искала никаква баница....тук борбата е за кокала...

21

Ми добре

преди 2 години

До предприемач: продължавай да гласуваш за ДБ. Такива като тебе могат да настъпват мотиката до безкрай.

20

Анонимен

преди 2 години

завреният зет и Прокопиев ще седят и гледат как един чалгар овладява властта

19

Чурката!

преди 2 години

Младите умни красиви ще си научат урока по трудния начин, явно. Аз за един приятел да попитам: имаше едно момче с роял на моста с орлите лани на лятос. Какво стана с това момче, бе? Де го да излезе сега да ни посвири...

18

Анонимен

преди 2 години

Противник съм на ГЕРБ. Но май ще гласувам за Винету при нови избори защото се отвратих от тези които въпреки малкия процент който получиха напират за кокала като алчни пceтa. Пpocт народ и държава без закони може да се управлява успешно само от мафията. Затова по добре сикаджията да управлява.

17

Анонимен

преди 2 години

Искате ве Ристо, к'во се прайте на умрели лисици :)) Майчето излезе най-умна, мълчи засега :)) Айде нови избори, виде се че нема да стане правителство в сегашния формат :))

16

Предприемач

преди 2 години

2 пъти гласувах за ДА БГ и съм свръх разочарован. Христо Иванов се държи като ощипана госпожица. Ясно е, ще търгува и иска постове. Подведоха се и аз. Следващия път ще пусна за Слави. Бал съм ви умнокрасивитета.