501

Анонимен

преди 2 години

Посочете един негов колега в България , който да е на същото мнение...! Няма друг такъв нeaдекватник, нали..? Абсолютен загубeняк...

500

Анонимен

преди 2 години

От скоро са пуснали джендърски *** да промотират ГМО препаратите. Личи си, интересно кой ли плаща? Сигурно някое НПО - америка за България и тем подобни

499

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 566 "Починалите от ковид повече от половината са вкасинирани. Елементарно, Уотсън. Просто трябва малко интелект." Елементарен си :)))) Починалите от ковид са миниатюрна част от позитивните. По ТОВА се вижда, дали ваксините работят. Кратко сравнение с починалите при неваксинираните показва пълната картинка на провала на д-р Смърт и неговите манипулативи твърдения. Вярно е, трябва акъл. :))))

498

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 563 "Ваксинираните са по-опасни от неваксинираните, защото като се заразят не развиват симптомите, не знаят, че са болни и разнасят висруса. Затова изведнъж заразените рязко скочиха навсякъде." Как "опасни"? Нали "няма вирус" и вируса е "безвреден"? Между другото, защо ваксинираните "нямат симптоми, а останлите се страхуват от проявата на такива? :))))

497

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Някой от мангърчетата може ли да обясни какво означава фразата "Ваксинирахме се, но нещата не се получиха"? Какво "не се е получило"?"Мога. Погледни последния доклад от английската здравна служба. Починалите от ковид повече от половината са вкасинирани. Елементарно, Уотсън. Просто трябва малко интелект.

496

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се гъне и да маже, фактите говорят, че там, където има висок процент на ваксинация, има много ниска смъртност, а там, където ваксинацията е ниска, много висока. Д-р Смърт, тъй като не може да преодолее този факт, започна да обяснява с колко била спаднала ефективността на ваксината срещу ЗАРАЗЯВАНЕ (не срещу БОЛЕДУВАНЕ). Иначе, някой мангърист знае ли дали д-р Смърт вече си скъса дипломата? Беше обещал.

495

Анонимен

преди 2 години

Много *** народ сме,слушате пръкналите се доценти и професори медийни звезди а не слушате Мангъров който работи с вируси цял живот.Браво и свалям шапка на Мангъров!А всички останали вземете да го покажете този вирус и търсете лечение а не да лаете по тв маски,мерки,ваксини.Вече разбирам защо навремето е имало Народен съд!

494

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните са по-опасни от неваксинираните, защото като се заразят не развиват симптомите, не знаят, че са болни и разнасят висруса. Затова изведнъж заразените рязко скочиха навсякъде. Затова ваксинираните трябва да се затворят в лагери и да се изолират от нормалните хора.

493

Анонимен

преди 2 години

"Той отсече, че ваксините не могат да спрат коронавируса и призова лекарите да лекуват." Някое мангъристче може ли да разтълкува какво значат думите на д-р Смърт ваксините "да спрат" вируса?

492

Анонимен

преди 2 години

До Д-Р ПСИХО "Мангъра е или психи.чно болен" Злобната завист към по-успелите му колеги психично заболяване ли е? Ако да, значи наистина е ...

491

До 507

преди 2 години

Просто се чудя кой ти е сложил минусите . Или хора които просто не могат да приемат истината / не вярвам да са много / или обикновени ***

490

Д-Р ПСИХО

преди 2 години

Мангъра е или психи.чно болен или някакъв сатанист, а най-вероятно и двете

489

Най-Великият

преди 2 години

Поклон, Професоре!

488

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 560 "има си дългосрочен ефект, което е по-ефективно." Я кажи какъв е "дългосрочния ефект". Идола ти, д-р Смърт не може. Само говори мъгляви общи приказки за "последици", но нещо не смее да каже нищо конкретно. Що така? :)))))

487

Анонимен

преди 2 години

Я си припомнете свинския грип. Същата история. Опитаха масова ваксинация и отказ от изисквания към производителя, ако нещо не е наред, ама измря сума народ от ваксините и дадоха заден. Сега си извлякоха опит и прикриват истината. *** то не е нужно да пукнеш веднага от алергия или тромбоза, има си дългосрочен ефект, което е по-ефективно. Няма да се усетиш веднага, а после ще си мислиш, че си болен по други причини.

486

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 558 "Няма такова нещо като по леко боледуване" Какво, какво? :)))

485

Анонимен

преди 2 години

България отесня на великия капацитет Мангъров, време е да излезне на международната сцена, там ще намери опоненти и съмишленици, ще добие световна слава!

484

Анонимен

преди 2 години

До Аз обяснявамНяма такова нещо като по леко боледуване.Ваксината е да те предпази или те пази или НЕ.До тук явно НЕ!

483

Анонимен

преди 2 години

Някой от мангърчетата може ли да обясни какво означава фразата "Ваксинирахме се, но нещата не се получиха"? Какво "не се е получило"?

482

Анонимен

преди 2 години

УФФФ съжалявам ги хората в Израел, Обединеното кралство, Германия и т.н. че си нямат един Мангър да им отваря очите...