424

от тъп.ан

преди 3 години

До някакъв с "умен" коментар. Не само че приемам, че и аз самият може да съм сред починалите, но и моите близки. Това се подразбира - не е необходимо дори да го пиша. Чакам някой застъпник на ваксините да обори написаното от мен по-долу (моето IQ e 156, но може би не е достатъчно, за да вникна в про лема ;)

423

в България

преди 3 години

Най-много "умници" = най-голяма смъртност + най-слаба ваксинация + най-нисък стандарт на живот в цяла Европа... Факт!

422

Анонимен

преди 3 години

докато не виснат един-двама имунулога, особено Каунчо тия нама да се спрат

421

Анонимен анти Вак

преди 3 години

По конституция ще ни ликувате безплатно вместо ваксина безплатна.

420

ШибиРиби

преди 3 години

Докторе бъгарете и по трудния начин няма да се научат щото помнят урока до другата сутрин.

419

Анонимен

преди 3 години

До ***.анАко и ти си сред поизмрелите , съм съгласен !

418

Анонимен

преди 3 години

Обръщам се към интелигентните про-ваксъри. Думата интелигентен идва от гръцки и всъщност означава "разбиращ". Това, че са Ви промили мозъците в университетите не Ви прави интелигентни а напротив. Там се произвеждат роботи-служители, а не мислещи и лидери. Отворете си очите преди да е станало прекалено късно! Ако неубодените станем малцинство и в БГ няма спасение и за вас.

417

Анонимен

преди 3 години

"ще има още хиляди умрели от ковид антиваксъри,защо бе хора!" - И ти ли си мечтаеш за смъртта на антиваксърите? Явно хомоваксиенс се очертава да е по-агресивен подвид на хомосапиенс. Да видим кой ще оцелее. Природата ще прецени сама. Ясно е само, че хомосапиенс е оцелял доста дълго време без ваксини, а хомоваксиенс е просто експериметн, който тепърва ще трябва да се доказва в природата.

416

А бе

преди 3 години

Кво стана с Швеция,измряха ли вече или мърдат още?

415

до тъп.ан

преди 3 години

В детската градина отговарят на такива въпроси... Там питай!

414

Анонимен

преди 3 години

До460 няма да има медицина,няма да има здраве,ще има концлагер и контейнери с биомаса.

413

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се направят магазини и заведения за антиваксърите. За да не ги гонят отвсякъде. Ха-ха-ха.

412

тъп.ан

преди 3 години

Да приемем, че съм с нисък коефициент на интелигентност и разчитам от самото начало на естествен имунитет. Моля, някой по-умен,образован, по възможност с докторска степен по медицина, да ми обясни защо да се ваксинирам,след като 3 седмици по-късно ваксината няма да ме предпази от нищо, тъй като вече имаме поредна нова мутация на вируса, необхваната от ваксината???? И в допълнение - дали пък всичко вече щеше да е приключило, ако нямаше никакви мерки и просто бяха поизмрели малко повече хора накуп

411

Анонимен

преди 3 години

Очаква се всички ваксинирани,да придобият особена агресивност,или просто - *** агресия,затова внимателно следете кой покрай вас е убоден и бъдете предпазливи.Зомбита ще ни нападат. Холивуд предупреди с треторазрядни те си филми.

410

Хм

преди 3 години

До do 446Теорията ти за капитализма който има нужда от много хора за умножаването на капитала е вярна,ама не докрай.Защото ресурсите се изчерпват в даден момент и всичко отива по дяволите.Тези,които управляват света са си направили сметката колко хора им трябват и колко са излишни.Впрочем,парите вече не са им основния дразнител,а властта.Нещо повече-не им е достатъчен статутът на Богоизбрани,вече смятат себе си за Богове!

409

Анонимен

преди 3 години

ще има още хиляди умрели от ковид антиваксъри,защо бе хора!

408

Анонимен

преди 3 години

"Ще си играем на стражари и апаши още някоя друга година и после всички под строй.Медицинските услуги трябва да станат като застраховка, не си се ваксинирал ок риска е при теб - влзезеш ли в болница плащаш по хилядарка на ден примерно." - ОК, тогава за какво да плащам здравна осигуровка? Съгласен съм, но спирам да плащам. И също ако ваксиниран има проблеми със здравето заради ваксината ще плаща ли по хилядарка на ден?

407

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен Засега така е с получилите странични ефекти от ваксината - плащат си сами лечението.

406

Анонимен

преди 3 години

До az"По време на война такива паникьори като този доцент са ги разстрелвали"По време на война - под строй и ваксинация, иначе - разстрел.

405

Анонимен

преди 3 години

Айде първо да дойде 3-тата вълна и тогава да мислиме за 4-тата, а?!