13

СТЪРЖИМ ЧАЛГАРИ ЯКО

преди 2 години

До ОбективноОТ ГДЯ ШИ Я ИЗВЕДЕ, ОТ ГДЯ- ЗАВАРИЛИ СА ВСИЧКО В ИЗРЯДЕН ВИД- Е ТЕ ТАКА ПО КГБЕЙСКИ ША НА ИЗПРАСКАТ И НАС- СЕГА ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ И АКО НЕ СЕ ДОБЛЕЖАТ ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ША СТЪРЖИМ ЯКО....ПОМНИМ КАКВО ОБЕЩАВАХА НА ПРОТЕСТИТЕ- ДА НЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА ПО ДОХОДИ!

12

Анонимен

преди 2 години

Работил съм в дюнерджийница в Турция и една година в Германия. Дори един път не е дошъл никой за проверка. В България за 6 месеца ме проверяваха 3 пъти. Искат през 30 минути да измервам температурата на месото и да записвам в специален дневник. Да меря колко градуса е фризера и също да записвам. Значи аз не трябва да работя а да меря постоянно температура и да пиша. Затова и се отказах от тази работа. В България държавата пречи на дребния бизнес. А големите крадат и никой не ги безпокои.

11

Голям лъжец

преди 2 години

Тази калинка се е самозабравил в лъжите си - тези повече средства ЩЕ се съберат, а не са събрани !

10

Анонимен

преди 2 години

До 2,пълна е била с договори за кредити.

9

аз

преди 2 години

До Абе ей ...дЕведент ли бе гражданино

8

Анонимен

преди 2 години

Момент сега, работата без касова бележка също е нарушение, както и даването на пари без търг. Десетилетия вече цветарски магазини, фризьори, плод-зеленчуци работят на черно. И това не е вреда за фиска според този педя човек, така ли? Много интересно виждане като за министър. И на вече дадените пари как ще реализира приход да попитам? Всяко разваляне на договор с е неустойки, най-много да се оскъпи някой процес.

7

Анонимен

преди 2 години

Ако направите проверка на тези около Герб даже ще имате проблем къде да ги съхранявате имам впредвид че толкова са откраднали и място ще трябва

6

999

преди 2 години

Асин Василев беше поканен за пръв път от Плевнелиев в неговото служебно. НО СЛЕД ТОВА НЕ БЕШЕ ОСТАВЕН В РЕДОВНОТО НА БОЙКО. МИСЛЕТЕ ЗАЩО!

5

Абе ей ...

преди 2 години

Хазната започна "изведнъж" да се пълни защото Юни беше последен месец за внасяне на данък печалба и девидент за 2020г, бе дее .... ващу ***....!!!! След два месеца да ви видя колко пари сте събрали! Докато обвинявате само големите фирми,че крадат няма как да привлечете солидни инвестиции!Не трябва да има разлика между малък и голям данакоплатец що се отнася до контрола!

4

ЧАКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА

преди 2 години

ЗА "ГРАБЕЖИТЕ, ЗА МИЛИАРДИТЕ ДЕТО БИЛЕ ОТКРАДНАТИ И ДА ПИТАМ НАЛИ БЮДЖЕТА БЕШЕ РАЗБИТ, НАЛИ ВСИЧКО БЕШЕ В РУИНИ- ОКАЗА СЕ ЧЕ ТИЯ *** ПОЛУЧИХА ВСИЧКО ИЗРЯДНО- НЕЕАМ ДУМИ КОЛКО СА ГНУСНИ- ОТ ТИЯ НИЩО ХУБАВО НЕ ОЧАКВАМ И СЛЕД ТЯХ ПОГРОМ ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ.

3

Обективно

преди 2 години

ИНТЕРВЮТО ПРИ ГЕОРГИ ЛЮБЕНОВ БЕШЕ ОТ СТРАТЕГИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! ОСТАВЕТЕ АСЕН ВАСИЛЕВ ДА РАБОТИ - ТОВА Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО СЪС СВОЯ ЕКИП ЩЕ ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Хазната беше пълна от времето на Борисов. Не очакваме от чалгари да си го признаят, но ние които не сме от Харвард не ядеме доматите с колците. Няма как за два месеца хазната да набъбне с няколко милиарда.

1

Анонимен

преди 2 години

адвокат касова бележка да ви даде е като да видите ковид в мазето на бай кольо