400

Анонимен

преди 2 години

Борисов няма имунитет от април месец, нито замина за дубай, както много от вас си въобразяваха! Нека ви сега слави да ви праща в космоса хахах

399

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен на Борисов, но в случая е абсолютно прав и го подкрепям! В никакъв случай кабинет с има такива наисници води до нещо добро! Кризата предстои

398

Анонимен

преди 2 години

Aло Ваньо,какво става с кюлчетата.

397

Анонимен

преди 2 години

Вие българите не уважавате езика си, не уважавате съгражданите си. Вие нямате естествените емоции на здраво общество. Вие сте болен народ, лишен от разум. Няма живо същество, а обществото е жив организъм, което да оцелее в конкурентна среда лишено от разум. Вината е на българските мъже, които не могат да управляват нагоните си. Съжалявам ви, но логиката в реалността е безпогрешна.

396

ЗЛАТНОТО ЗЬБЧЕ

преди 2 години

КАТО МЕН НЯМАТЕ!!! АЗ МАЙКА И БАЩИЦА...АЗ СЬМ ХЛЯБА И ВИНОТО...ДАЖЕ И ТОАЛЕТНАТА.ОТВРАТ.

395

Истукан

преди 2 години

Бойко или Слави? Звучи като БСП или ГЕРБ. Като ги нямаше ИТН, битката беше между ГЕРБ и БСП. Винаги ГЕРБ успяваха да спечелят като беше БСП. Нямат нито една загуба от БСП.

394

Анонимен

преди 2 години

Има една повест от Максим Горки"Сърцето на Данко". Хубава повест за сърцати хора и бездушни хора. Има една история за Моцарт и Салиери, история за злобата на лишения от дарба.Не ми пу-ка за вас българите, защото ВИЕ СТЕ НЕДОСТОЙНИ ХОРА. Ще си свърша моята работа тук на Земята и ще си тръгнаха от този свят без да ви кълна, без да се натъжа за това, че изчезвате. Няма да сте първият изчезнал етнос в историята. Това да си достоен е битка, която или печелиш, или губиш.

393

До 432

преди 2 години

Ми то гражданите за европейско развитие и лично тиквата ги разправяха тия за гордостта на нацията да си емигрант.

392

Анонимен

преди 2 години

Едно инфаркче ще го спаси сигурно от народната любоф.

391

До 431:

преди 2 години

Тиквата няма бъдеще дори да не бъде съден. Няма тяло, което да издържа на тези килограми - въпрос на време е инфаркт или инсулт.

390

Анонимен

преди 2 години

Ще му лъсне голият *** на тикваръ още по-скоро. Никакви 6-7 месеца.

389

Анонимен

преди 2 години

Тошко и мошко са логичното европейско развитие на тиквата.

388

Анонимен

преди 2 години

Тази беззъба "мафия" на Борисов , с която ни проглушиха ушите,ако беше истинска, никога нямаше да даде шанс на сегашните блатни плаватаци да превземе властта.А сега ще е здравословно за всички, да видим какъв избор сме направили! И да се убедим, че приказките как емигрантите били елита на нацията,се оказаха пълна заблуда! Видя се какво преп.икано мушкато ни подариха ТУК. По-добре да бяха си го взели в чужбина, за да го оценят и там!

387

Анонимен

преди 2 години

Не го мислете Еднокнижника. Той се пенсионира и отива в огромната си къща в Барселона да мачка на мис Дуууупе "козунаците" .НЯМА ДА БЪДЕ СЪДЕН .Помнете ми думата. Само вряскат тия новите да са праят на мъже .Не случайно Мадридския дядо му беше учител на Тиквата. ГЕРБ ще стане като НДСВ а Бойко по подобие на дядо Симо ще си гледа пашалъка някъде в чужбина. Простолюдието да му мисли , щото има ЗАЕМИ ОТ МВФ да изплаща.

386

Ганьо

преди 2 години

Бойче явно не знае, че през 1923 година един друг *** - бивш министър-председател е писал името си със собствената си кръв, на стената в къщата си на село.

385

Анонимен

преди 2 години

Победата на ИТН е резултат от 12 години европейско развитие. Неоспорим факт.

384

НОВА ВАРИАЦИЯ:

преди 2 години

Тук народа решава, *** народ-про..сташка държава!

383

Анонимен

преди 2 години

Вече намериха пробойна, че дипломата на Каскета от Симеоново не му дава право да практикува като юрист. Каскета скоро заминава и ГЕРБ ще напълнят следствените арести.

382

ИТН

преди 2 години

Тоя никаквец ли ни плаши бе?!? По-лошо от комунизма на ГЕРБ няма да стане.

381

Айшету

преди 2 години

До АсанЗа началоПремахнете имунитета си срещу съдебно преследване ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА и да видим .