163

Диана

преди 2 години

До noname Забравяш кой е наследникът на БКП! БСП са "комунистите"! Герб се борят с простотиите им!

162

Главен Прокурор

преди 2 години

Да се заведе прокурорска проверка как Мая Манолова с диплома по история от висшата партийна школа ВЛКСМ-Москва е записала магистратура по право в УНСС.Кой сега е калинка, калинка моя.

161

Анонимен

преди 2 години

Кармата на ГЕРБ и съучастниците им в разорението на България трябва да се изплати. За годините управление тези мафиоти само крадяха с шепите. Ядохте, пихте, играхте на музиката, сега кръчмарят идва със сметката. Нещо неясно ?

160

Анонимен

преди 2 години

Във всяка комисия има представителство на всички партии. Новото "старо статукво" наистина стигна дъното. Демократичните партии през 90-те години бяха много човечни с бившата номенклатура. Голяма грешка. !

159

Анонимен

преди 2 години

БОРИСОВ:Гърците вече харчат перите от плана за възстановяване.ТИКВО ,когато Гърците внесоха своя план, ти блееше.

158

:)

преди 2 години

До Шишо Бакшишо Сигурно сте от контейнерите, щом казвате, ама не сте си разпознали господаря, срамота :)

157

noname

преди 2 години

Герберастите потомствени комунисти от БКП и ДС се правят на демократи. Нагли, много нагли.

156

Диана

преди 2 години

До :) Само заплатите от 300лв на месец станаха над 1000 лв...Това са 4, 5 пъти по-високи заплати за 10г.!

155

Анонимен

преди 2 години

Доде време да лапкат големите заплати и всички си налягат парцалите и нито дума за светлото бъдеще. Така ще си гледате 4 години. Имаше един Яне дето щеше да уволнява Бойко пък после му стана съветник. Има и един Барек дето щеше да ни управя па като стана евродепутат се покри и край. Сега нови герои си имате. Щото помните точно 3 дена.

154

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами това е, ще изчегъртват ... ще изчегъртват ... дордето стигнат дъното, а после ще чакат някой да им пусне спасително въже за да ги изтегли от там ... и пак ние ще трябва да ги теглим щото сме хора, само че този път на някои от тях въжето ще им го стегнем около шиите ... !!!

153

Анонимен

преди 2 години

171 Имаше наказани полицаи, но не и разследване, срещу палежи при щурма над парламента, хвърляне на запалителни вещества срещу полицаи, твърди предмети и боя. Полицаите изпълняваха служебния си дълг, дори бяха твърде толерантни с хулиганите и метежниците. Срещу решителни на държавно имущество и нападение над полицаи, във Франция, Германия, Италия...бяха приложени много по-сурови марки, при протестите.

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159Боко е продукт като тебе, както и мен :)) Ако мислиш че е лесно да те изтипосат пред цяла България и да говориш глупости.... хахахаха :))

151

До 167

преди 2 години

Е,няма да имаш бонуси,като си бъркаш цял ден в носа на държавната службичка.Реви сега и си вземи една кофа да не намокриш дивана в стаята!

150

Шишо Бакшишо

преди 2 години

:), от контейнерите изскочихме с Радев да вдигаме юмручета и да сме му тролчета с хубава надница.

149

Диана

преди 2 години

До SS Да, явно си свикнал да гледаш течните преливащи мозъци на БСПарите и ти е трудно да включиш, че не става въпрос за БСП, а за ГЕРБ, които използват мозъците си за мислене и ги държат плътно в главите си...Грешна преценка!..

148

:)

преди 2 години

До Комшията Нищо и никого не забравям. Това, че предишните крадоха също, не го оправдава. По времето на герб много пари се изсипаха в България и много неща можеха да се свършат, вместо да ни оставят магистрали за ремонт и дългове.

147

Dinosaurus

преди 2 години

Ало, чалгарите, къде е Дългия бе? Май гласувахте за Тошко и Фильо, аможе би за куку-бенда и Магаданс-ките! А къде са ви червените ферарита? От комбайна остана само на-на-найна! А са требе да се поема отговорност !!! Пък вие знаете само да слугувате за пари. И са кво, излизаме от екрана на 7/8 и требе да се изправим очи в очи с живи хора - леле, страх! Всеки ни манипулира, купчини проблени, сцена няма, не ни е до песни!

146

:)

преди 2 години

До Отговор Нали това казвам - не сте нормални :)

145

Анонимен

преди 2 години

А защо ГЕРБ и БСП не направят коалиция срещу ИТН и ДПС? Така ще се изравнят силите.

144

Комшията

преди 2 години

Не възхвалявам Герб, просто гледам обективно на нещата. Освен разбира се, ако не твърдите че преди 2009та сте просперирали повече. Май сте забравили тези времена.