157

Младши адвокат

преди 3 години

Когато се отправя заплаха за нанасяне на телесни повреди, убийство или канибализъм и е подадена жалба в полиция и прокуратура е нормално човека отправил заплаха да е извикан на разпит. Това е процедурата за всички. Дори и за Бойко Борисов. Всичко останало е цирк, което се показва по медиите. Ще свикне, че и той е гражданин и за него важат законите. Нормално е след 12 години да му е трудно, но със всичко се свиква.

156

Анонимен

преди 3 години

Много страхливци съм виждал но такъв като Бойко досега не бях виждал...!!!

155

1

преди 3 години

До Анонимен-182,***,та нали и той е комунист.

154

АнонимеН

преди 3 години

ЗАЩО БОРИСОВ НЕ Е РАЗПИТВАН, ЧЕ РАЗТУРИ ДОГОВОРА ЗА БЕЛЕНЕ И НАНЕСЕ ЩЕТИ НА ДЪРЖАВАТА ОТ ПОРЯДЪКА НА 10-20 МИЛИАРДА ЛЕВА С ТОВА, ЧЕ И НЕУСТОЙКА ОТ 1 МИЛИАРД ДОЛАРА ПЛАТИХМЕ НА АТОМСТРОЙ!

153

Анонимен

преди 3 години

Абе докога ще гледаме този престъпник?! А неговото *** Стъки?!Има ли закони в България! Ако има, ези хора трябва да са с доживотни присъди в затвора!

152

панчо

преди 3 години

жаден гладен за любов народна захранващ его от това да бъде център на внимание.Колко жалък индивид без достойнство

151

Анонимен

преди 3 години

БълХарите не са единни, раздели хората,а бяха други времена те никога няма да се върнат

150

1

преди 3 години

Много добре ще бъде,Рашков,да прибере и аплодиращите го ,те сигурно,много знаят за неговата "честност",даже завалията,нито стотинка не е взел от Божков.И към него трябваше да извършат,същото,което извършиха над Иванчева,с белезници,да го оставят,под парещото слънце,и да разбере,че в тази държава,има закони,а не почитателите му да правят цирк,пред ГДНП.

149

Анонимен

преди 3 години

Борисов си плаща за своята толерантност към мракобесната, комунистическа хунта, която дойде на власт, след лъжите на Слави. Следващият път, няма да има такава.

148

Бай Ставри

преди 3 години

Чекмеджане, очаквам те! Ще си живеем в мир и много любов...мъжка, анадолска любов!

147

Анонимен

преди 3 години

Кого плаши ББ с постоянното повтаряне "Надявам се да си изляза жив. може да ме задържат"? То вярно, че прости хора много, ама пък чак толкоз, че да му вярват и на тази глупост. Ама то що да не му вярват? 12 г. той обижда лошия матрял и явно се вижда как от всеки проект се краде и пак гласуват за ГЕРБ. Една поговорка гласи "*** народ -слаба държава"

146

бай ганю

преди 3 години

Каква прилика със народната любов по бай тошово време :))).Скалъпена смехория е най точното определение за няколко платени пенсионера натикали им в ръцете банери а вожда подсигурен за ефектен сеир от чакалчета.Абсурдите на агонизиращя изплашен вожд се увеличават

145

Анонимен

преди 3 години

Какъв ужас, какво падение. Вместо да се радва на чекмеджетата си, да го викат на разпит като обикновен простосмъртен, него главната мутра.

144

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов направи изявление след разпита в МВР. Той заяви, че е повикан за сигнали от 2009 до 2011 г. за неща които някой е чул, когато някой е правил крос. Хахаха само за това ли разкарват човека?

143

Анонимен

преди 3 години

Милионера на държавна хранилка Рашков с имоти за над 4 млн. Ще го разпитва!Как виждате измислените чекмеджета ,а не виждате имотите за млн. на едно ченге от комун. време

142

Демагогия

преди 3 години

Червения килим ,джипкокаляската, питата със сол , мажоретките, фенките , папараците и берковската филхармония както и японския посланик ........УВО.......

141

Анонимен

преди 3 години

Ще ви видя при новите като нищо не се промени.И от към стандарт,и от към икономика,и от към инфраструктура,и от към ефективност на институциите.Да,няма да се промени,защото 'модела Борисов" е най-оптималния и възможен балансиран модел за управление.Балансиран между ЕС,САЩ,Русия,общество! Въпросът е по кого ще плюете след година/две и кого ще вкарвате в затвора тогава.Ей,така ще ви замине живота- в мрънкане,философстване и чакане на месията,който ше ви даде,докато лежите !Промяна искали.....Боже

140

Анонимен

преди 3 години

Всичко, което прави руския *** Радев и вилнеещите му комунистически копои, като ,Рашков, само ще увеличи гласовете за ГЕРБ, на следващите избори.

139

Анонимен

преди 3 години

На снимките виждате хора без никакво достойнство, спрямо които дори платените жени на Околовръстното са като девици!

138

Анонимен

преди 3 години

Борисов - българският Чаушеску. Но няма да има неговиякъсмет, чекмеджията ще гние в затвора, докато му изсъхнат костите.