135

ааа, верно

преди 2 години

Бургери с картовки няма ли?

134

До бау

преди 2 години

А аз защо да се ваксинирам за нещо което в повечето случаи се кара без да го усетиш а вероятността да почнеш от него е доста под един процент? При положение, че вече най вероятно съм го изкарал.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 "Я ми кажи поне едно силно заразно заболяване, от което има десетки милиони заразени?! И има такава смъртност?!" Ковид

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 "Значи не е важно дали имаш антитела, важно е да имаш жълта звезда на ревера!" Сертификат се издава и ако можеш да покажеш че си преболедувал, не само чрез ваксинация.

131

Анонимен

преди 2 години

"""А колко от тия заболявания са силно заразни и в момента шетат по целия свят под формата на десетки милиони заразени?"""Я ми кажи поне едно силно заразно заболяване, от което има десетки милиони заразени?! И има такава смъртност?!

130

Анонимен

преди 2 години

А нещо за сватби милиона преболедували? Значи не е важно дали имаш антитела, важно е да имаш жълта звезда на ревера! Боже, каква грижа за хората, какъв хуманизъм, пускам сълза!

129

Анонимен

преди 2 години

Не продавам живота си за пари и ваучери !

128

С такива

преди 2 години

"идеи" съвсем ще откажат хората от ваксиниране - в края на краищата всеки се ваксинира най-вече за да е здрав. А то го обърнаха на шоу и ПР

127

Замислен

преди 2 години

Според абсолютно всички световни медицински стандарти са необходими 5 години минимум за да се приеме, че дадена ваксина няма /или има пренебрежително малко/ вредни въздействие върху човека. 5 години! Няма такива неща като скоростно проучване! 5 години по стандарт.

126

Анонимен

преди 2 години

Един и същ сценарий по цял свят. Толокова "голяма" пландемия и "опасен" вирОс, че се надява да плащат за да вярваме в него.

125

Бау

преди 2 години

До до Бау в момента в, който ужасните бежанци донесат нещо опасно и се разпространи ще се ваксинирам ... Толкова е просто.

124

ааа

преди 2 години

Съседната статия на тази: Pfizer поиска да прилага трета доза, спад на имунитета след след 6 месеца.Може би ще трябва да се добави в сертификата и колко ваксини имаш. За 2 васкини - 50лв ваучер. За 3 ваксини 100лв. За 4 ваксини 200лв.

123

Шаши

преди 2 години

И този министър да се маха. И всички, които налагат геноцид.

122

до Бау

преди 2 години

"За какво да се ваксинирам за нещо, което го има само в Африка".........................................Бежанците от Марс ли идват да се заселват в Европа?

121

Анонимен

преди 2 години

хората които не са си сложили ваксина, не може да ги наричате "антиваксъри", тези хора чакат крайния реултат на всички изследвания, и той като излезне след 30 години, те ще си сложат ваксина, за това не ги наричайте и обиждайте, че били "антиваксъри"

120

Бау

преди 2 години

До До 114 гений :D За какво да се ваксинирам за нещо, което го има само в Африка. За тези тук съм ваксиниран.

119

бай брадър

преди 2 години

Експеримент на глобално ниво. Нашите данъци набиха в ваксини, нашата икономика съсипаха с затваряния и сега нашите данъци пак ще набият в кампания около ваксината. После защо идвала следващата икономическа криза. Еми идва защото парите са харчат за вирус, който има 99.97% оцеляемост и промотираме ваксина по-опасна от самия вирус с риск около 3%.

118

до 122

преди 2 години

Моето джипи и без да ми инжектира нищо ще ме пише ваксиниран, цял живот се познаваме и сме съседи ахахха. Но си пазя патроните само за краен случай, идеята е да не се стига дотам.

117

До 114

преди 2 години

Няма значение колко са за разни докато не си ги сложите всичките нямате право да обвинявате другите, че са антиваксъри. Все пак нали затова са ваксини да ви предпазват от заболяване, иначе и вие влизате в графата " бай *** антиваксъра"

116

до 112

преди 2 години

Намираш си доверена медицинска сестра. Ако е за пред другите - инжектира те с физиологиен разтвор и готово. Вече имаш ваксинационен паспорт. И аз мисля да го направя.