60

Анонимен

преди 3 години

Никакви разширявания на ЕС .Ние като влизахме ни накараха четири реактора да затворим и сега Словакия има шест а ние само два . При всяко разширяване трябва да поставяме неприемливи условия .Освен тва за кво им е на макетата ЕС то .Те без него са си по добре.

59

Чипът

преди 3 години

В меджлиса на РСМ сме внесли предложение - всяка кадъна гражданка на РСМ да ходи с тежко фередже. Както повелява Мохамед

58

someone

преди 3 години

До Чебурашкафантазирай си драги ,че щеше да я има, кой щеше да те освободи Вашингтон ли или Лондон , последния който ни е ненавиждал и си е търгувал , обучавал войските на Османската империя , че и винаги е бил на тяхна страна, дори и днес нищо не се е изминило пак има Киряк Стефчовци като теб дето да лижат западния ***.

57

В Белгия обаче

преди 3 години

Езикът е фламандски, а не дъч. А и дъч идва о немското дойч, но е различен език.

56

Анонимен

преди 3 години

Когато обяздваш един кон той първо се съпротивлява бясно , това правят и макетата сега... ще ги дресировка скоро ,ще си платят с лихвите всичко, глад ги мори, всички чакат пред границата на стартова позиция да бягат с 200 към ЕУ

55

Анонимен

преди 3 години

Да де, каквото каже *** това е вярно. Само в неговите учебници пишело истината. Скрий се бе. Затова е и на този хал и макетата го отрязаха..

54

Знаещ до 76

преди 3 години

А в София са подарявали на бежанците по 500 кв.м.да си правят къщи. Целият квартал около НДК е от такива парцели. Местността се казва Буката. Ама кой да помни от тия *** в СРМ.

53

баш майстора

преди 3 години

Така правят нашите "приятели" от Европа!

52

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тези хора...еуропейците,си нямат представа с...кого си имаме...работа.Явно трябва дълго да им се...разяснява.На това разчитат северномакетата,че ни са слаби...нервите и ще махнем с ръка.Ами не са познали,имаме родова памет на 1400 години,а такива като тях са минали много през...главата и царството ни.

51

Чипът

преди 3 години

На 1 май посетих откриването на Голямата скопска Джамия. Гледката радваше сърцето на всеки правоверен мюслиманин в скопския вилает

50

до македонците

преди 3 години

Отговорете си на въпроса -Защо след Илинденско-Преображенското възстание хиляди българи от област Македония са станали бежанци и са дошли в родината България, а не са бягали в Сърбия, с която също имат обща граница? Отговорът е много ***- ЗАЩОТО СА БЪЛГАРИ, а не СЪРБИ или МАКЕДОНЦИ. Във Варна има хиляди бежанци от там. Кога най-после ще разберете, че сега сме два еднакви народи в отделни държави. В Австрия официалният език е НЕМСКИЯ, а не АВСТРИЙСКИ в Кипър /гр. част/-ГРЪЦКИ, а не КИПЪРСКИ

49

Сат Н

преди 3 години

Държава, в която официално се пуши марихуана, няма място в ЕС. Тези неща се разрешават само в бившите колонии-бантустани.

48

Анонимен

преди 3 години

Нямало македонски език. Смях...

47

Анонимен

преди 3 години

Македония е теогравска местнос , за това са ги наричали македонци, (както има родопчани доброволци странджалии тракийци)а не защото са имали нация и едентичност.

46

Анонимен

преди 3 години

То много славна история бре, да се гордееш с това, че пет века си бил роб. А ако не е била Русия и до ден днешен да си носиш феса и да се кланяш на задна скорост на турския султан.

45

Обърках се!

преди 3 години

Кво чакате 11 юли беее. АБСУРД! НА Слави национал-поппулиста ли се надявате??? Хахаха, ако Сляфчу вземе властта макетата ги пишете бегали 4 години извън преговорите! Никак не им е розово положението на макетата!

44

Сат Н

преди 3 години

Държава, в която официално се пуши марихуана, няма място в ЕС.

43

ПЕПО-БГ.

преди 3 години

ВСЕКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА

42

Анонимен

преди 3 години

*** си е ***.

41

Българин

преди 3 години

До АнонименМай е крайно време вас, русофилите и сърбоманите трябва да кротнем. Македонският език е единственият, за който се знае кога е създаден. На 2 август 1944 година. Мястото е манастирът "Прохор Пчински". Тогава е решено, че има и македонска нация. Това са историческите факти, които българофобите и македонските трябва да признаете!