91

Редови Гражданин

преди 3 години

Надявам се Кирил Петков да е министър и за напред. Много голям пич! ИЗКОРЕНИ КОРУПЦИЯТА, ПЕТКОВ! С ТЕБ СМЕ!

90

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕА в гардеробите на президентството кога ще влезнат, защо не ровят там?

89

Киро Язовира

преди 3 години

Вчера Киро Язовира получи звучен шамар от съда, който определи уволненията направени в ББР като незаконосъобразни. Петков цяло интервю в Панорама рева по този въпрос, според него щом някое решение не му отърва на него е незаконосъобразно, съответно той е мярката за законосъобразност.Назначенията и уволненията в ББР са на конкурсен принцип, този псевдо министър не знае елементарни неща.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Показа кой е "най-голямата" мутра в БГ и му посегна на Черепа, само дето забрави едни 700 милиона дето Божков си е платил за протекция :)) Иначе това с "пирамидите за милиони" отдавна е минала схемата във Варна, през 90-те имаше такава в морската столица :))

87

МНЕНИЕ

преди 3 години

Всички Министри от Служебното Правителство трябва да влязат в Редовното Правителство - те започнаха да правят нещо Нечувано - започнаха да ровят в Гардеробите на ГЕРБ .Специални Поздрави за Министъра на МВР - там има Убийства на Хора извършени от Полицаи .

86

Анонимен

преди 3 години

А като преборите корупцията, как ще ви се увеличат доходите, фирмаджиите ще вдигнат заплатите като няма корупция (ха ха ха!) или как парите които са отивали за корупция ще отидат при вас? Как ще ги разпределят справедливо на народонаселението да живее богато и да се разхождате със щастливи лица в мола да си купувате джаджи и гаджети?

85

Симо

преди 3 години

И правилно ДБ сте никои и никакви просто мошеници.

84

Анонимен

преди 3 години

Борбата с корупцията, не означава, да унищожи големите предприемачи, а са ги направим коректни към закона. --------//////--------- А какво направи Борисов с големи предприемачи като Божков, с този на Монбат, този с Асансьорния завод? Нима не им срути бизнеса, унищожи работните места, спря данъчните постъпления? Какъв е икономическия ефект от вилнеенето на ОПГ Прокуратура?

83

Ян Козина

преди 3 години

"Не съм говорил с НИКОГО..." е правилно да се напише, защото това е отрицателно местоимение във винителен падеж. Все пак нали са журналисти, а не може още в заглавието да се забележи такава грешка. Не съм я чел статията и не мога да кажа на какво академично ниво е.

82

Анонимен

преди 3 години

Ако ние западняците от западната цивилизация ако искаме да владем света трябва да контролираме така наречения "Хартлeнд", вътрешната земя, който е разположен в Русия. Русия трябва да бъде заобиколена със санитарен кордон и да бъде задушена по принципа на анакондата, затова трябва да подкрепим президемта Радев и неговата инициатива "Три морета".

81

Анонимен

преди 3 години

Синът на Лиса Кудроу се дипломира! Майката е горда! Той завърши Университета в Южна Калифорния. Лиса се гордее, че синът ѝ вече е дипломиран актьор и режсьор.

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59 Затова го избраха, щото ни мяза на Бащица, от нашите хора е демек :)) Знаят му много добре способностите, затова се крие :))

79

Христо Христов

преди 3 години

До 66"Причината е, че от Газпром заявиха, че ще спазват стриктно договора си с ЕС" - ц. Причината е малоумието на ес.

78

Анонимен

преди 3 години

Джейсън Деруло стана татко. Роди му се син. Приятелката му Джена Фрумс го дари с момче, което носи името Джейсън Кинг. Сега моделката признава, че животът ѝ е придобил повече смисъл, откакто е майка.

77

Тодор Живков

преди 3 години

Вкусен ли е банана?

76

Анонимен

преди 3 години

Цената на зърното на международните борси расте. Цената на хляба може да скочи няколко пъти.

75

Обективно

преди 3 години

ЖАЛКО. СЛЕД КАТО НЕ Е ПОКАНЕН ЗА СЛЕДВАЩ КАБИНЕТ - НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ. Смятам, че този човек е подходящ за БГ и който го покани - ще спечели! Така мисля.

74

Анонимен

преди 3 години

Дуа Липа зарадва Ануар Хадит с трогателна публикация в Инстаграм.

73

Анонимен

преди 3 години

Бойко направи най-много и затова го плюете. Не ви остана кешовица за тераски в Несебър. Е не може всички да сте като Рашков.

72

Анонимен

преди 3 години

Очаква ни сериозен скок на парното и топлата вода.