55

До 55

преди 3 години

А колко струваше един плазмен телевизор 2007 и колко струва днес? Когато отида на пазара за круши не гледам цената на доматите.

54

Анонимен

преди 3 години

И пак поредните спорове кое колко струвало. Хора, разберете едно. Имоти НЕ купуват работещите в обслужващата класа. Така е по цял свят. Сервитьори, шофьори, склададжии пари за имот нямат никъде по света. Стига сте гледали в чуждата паница. Имоти се купуват предимно от двама семейни със сумарен доход 8-10 -12 000лв. и много нагоре. Например, доста от новите къщи в полите на Витоша са собственост на ИТ специалисти (самият аз съм сред тях), които са семейни с общ доход над 15-20 000лв..

53

До 45

преди 3 години

Хахаха-къде ги видя тия високи сметки в София?Да не би токът да е по-скъп,или храната,горивото, мобилните услуги,кабелната телевизия или субсидираното парно?Единственият проблем е големият трафик.Въпросът е,че като си под наем можеш да живееш близо до мястото, където работиш.

52

До 49 Брокери во…

преди 3 години

Брокерите в момента са във фазата на еуфорията. Изкарват повече пари месечно от нищоправене, отколкото вие годишно. В БГ банки има над 100 милиарда лева в депозити на физически лица (не юридически). С мухата за инфлация + нестабилна политическа обстановка (с мирис на КаТеБе и други позабравени пирамиди преди десетилетия) познайте тези пари къде се насочват в момента? В най-*** нещо - покупка на имот насред пустинята България.Все пак освен глупak, кой друг би си държал парите в банка при 0%

51

Анонимен

преди 3 години

Неоспорим факт. Панелка нямаме- имаме разкошен апартамент на цял последен етаж в нова сграда и наследствен стар такъв от родителите ми в центъра на София, както и малка виличка в Симеоново. От сума време ни е мечта с жена ми да имаме къща и купихме такава на 30км от София (не бюджетна, а доста поддържан и скъп луксозен имот). Невероятна природа, съседите са постоянно живеещи архитекти, ИТ специалисти- все софиянци хора. Като идем там, направо не ми се връща в грда. Рай е. Но нищо не продавам.

50

Хорацио

преди 3 години

Оф няма ли си тръгнат най накрая аман

49

Анонимен

преди 3 години

Гледам разни специалисти сравняват цените с това колко квадрата се купува с една заплата сега и преди 10 години,2008 *** .Сега било по изгодно.,балон нямало.Добре.Може ли отговор на въпроса ,какви бяха цените на храни,услуги,2008,*** и какви са сега?Покупателната сила на заплатите е малка,защото срещу тях има двойни ,и тройни цени на всичко.Или заплатите отиват само за апартамента?

48

Ивелин Михайлов

преди 3 години

Ами идвай - може и по чехли не ти трябват ботуши и каска ;)

47

До 38 - тогедъреца

преди 3 години

А за пасивния разход нещичко да кажеш? Или градинарая, чистачката, охраната работят за без пари?8 пълни месеца в годината туристи? Ти да видиш! Много желани тези къщи в това село.Това лято ще ходя натам - да си взема ли гумените ботуши и каската за всеки случай?

46

Taню

преди 3 години

"... Но софянци ща бъдат мойти внуци..."Викам "Шишман" ич и да не я зариват, да си седи като по Шолохов, за комфорта на новософЯнци... :)

45

Брокери во криза

преди 3 години

Брокери во криза си мечтаят за комисион, хаха

44

Анонимен

преди 3 години

При севестойност на м2 в Лозенец от 600 евро да купуваш на 2000 трябва да си супер дебилен.........Да купуваш панелка 21 век трябва да си хипер дебилен...............НО бг прУвинциалиста е КУХ по рождение и това не е тайна за никой.

43

Анонимен

преди 3 години

какви софиянци? това са си столичани които се връщат по родните места, и са заменени от други такива.

42

Анонимен

преди 3 години

До 41Да ти обясня ли защо се изнасят в затворени комплекси? Ще дам пример.Пред блока в който живея всяка вече се събират клошари и алкохолици.Наливат се с евтин алкохол крещят бият се трупат отпадъци и на другият ден отиват на работа.Това ще го правят докато не умрат от цироза а тя няма да е скоро.Ето това го няма в затворените комплекси- купища мърляви пияни и агресивни клошари/общи работници наливащи се с бира и ракия крещящи цяла нощ и трупащи боклyк.Свинската беднотия е най-големият порок.

41

До 25

преди 3 години

До АнонименМeсти се, но в София парата, както ти се изразяваш, е концентрирана на жълтите павета. Потърси там с нещо за протест в ръце. Добре дошъл при нас, приготви се за високи сметки, мръсен въздух, намръщени и отрудени, изморени софиянци...Добре дошъл...

40

Анонимен

преди 3 години

Още малко и ще достигнем Москва!Сега седнете хора и нека се посмеем заедно!! 2000евро на кв/м. Вярвам, че след толкова години вече можем да разпознаем конспирациите...

39

От 32

преди 3 години

И още една тенденция,за която се говори,но не се казва причината.Защо по-заможните българи купуват къщи в затворени комплекси (при това още преди първа копка),къщи на цени на зелено м/у ?300к и ?500к с бонус включена такса подръжка (като тежест в нотариалния акт!) между 400лв и 700лв МЕСЕЧНО? Заради средата и охраната.Забележете - заможните българи се изнасят в ГЕТА. А кой живееше в гета само преди 30 години?

38

Казва

преди 3 години

Се кръговрат

37

Анонимен

преди 3 години

До СофиянецХахахаааа абе ти явно си от зомбираните льольовци на Ивилинчо който се е ушил с промоционален пакет "акции" в тая бутафория наречена Исторически парк?!?

36

Анонимен

преди 3 години

300 000лв къщата 8 месеца в годината е запълнена с туристи 6000лв пасивен доход.