321

383

преди 3 години

Скапано мнение на някаква изкуфяла човеконенавистна твар

320

Човече

преди 3 години

Не желая да съм роден. Защо съм роден. Не виждам смисъл в това многоклетъчни организми да бъдат измъчвани за оперирани от рак и какво ли още не и да умират с деменция отново и отново. Дори хората а с очарователни животи накрая се бесят по дръжките на вратите така че какъв е тоя зор да напъвате още бебета, за какво им го причинявате. Заради някакъв фетиш убивате невинни хора.

319

До Makedon

преди 3 години

За съжаление българите използват секс не с цел деца, а за извращения. Тук си прав, от разврат и от извращения ще се затрият българите. Населението на изкуствено създадената северна македония също да си вземат поука от това.

318

До пущиняк

преди 3 години

Прав си, феминизма и еманципация водят до липса на раждаемост. Всичката гадост в обществото идва и от феминизма.

317

Анонимен

преди 3 години

Най-хитрите са по средата, с 1-2 деца. Нито без деца, нито с 10 деца е добър живот. Бъдете в златната среда, по 1-2.

316

пущиняк

преди 3 години

Е те българките сами си го казват- не искат да раждат от български плебеи! Като се има в предвид, че минимум 60% от мъжете в България спадат към тази категория, става пределно ясно защо е толкова ниска раждаемостта в родината ни! Като се даде независимост и власт на жените, дотам се стига!

315

Анонимен

преди 3 години

Що лъжете, бе? Населението на Бг в момента е вече малко над Пет милиона!!!!! Само във Великобритания са над 300,000 души!!! А, в Германия, Франция, Испания, Италия, Австрия, Хонладия, Скандините... и т.н.

314

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде в Източна Европа го този процес. Ако не знаете прочетете колко милиона Източногерманци са се изселили и ще онемеете. Дори и там имат 3-4 по големи градове развити и другото е леж, всичко се изнася в западната част.

313

Всичко вече го има

преди 3 години

Като знание.За щастлив живот по цялата цемя. Тия дето не разбират от дума ги кастрирайте химически. Останалите - вадете го по-рано. Светът е пълен с безсмислени хора, които трябва да издържаме.

312

До 500

преди 3 години

До ГОСТ номер 500. Какви простотии дрънкаш и плющиш??? Ромите раждат и без да имат работа и без да имат пари. Ами в Индия същото раждат и без да имат покрив на главата си. А ти плещиш пълни глупости и небивалици !!!

311

Гост

преди 3 години

Няма да се раждат деца. Никой не иска на работа майка с деца. Това го сътворихте всички от 1989 до сега. Ако бяхте въвели задължително минимална ставка като Нидерландия Германия и по професия и по възраст няма да е така. Но нали Васил Велев и Домовчийски командват държавата и подсигуряват субсидии, няма да се въведеНяма съд, няма прокуратура, няма инспекция по труда, няма синдикати и работодатели си правят каквото си искат.

310

И какво?

преди 3 години

До ЛюбопитноКомунизмът е еврейско изобретение. Разполагам с Енциклопедията на Октомврийската революция - луксозно издание. Че там 90% са евреи.

309

До Дрезден

преди 3 години

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ама НИКАКВО гражданството, ако си от село си носиш селският манталитет и гените. Качеството е важно. Всеки от Каспичан може да оди у Германия да работи и да прави деца на килограм.

308

Край

преди 3 години

Споко бе природата празно не търпи - ще дойдат муджахидините.

307

With jews, you lose

преди 3 години

А дано, ама надали. Ние сме проклето племе. От съвремието не ни дреме.

306

Любопитно

преди 3 години

Малко хора знаят по време на комунизма е имало стратегия за насилствено настаняване на хората в малки квартири стаи, без самостоятелни санитарни възли, бани и тоалетни, за може принудително хората да имат близки групови и безразборни интимни контакти, за да се вдигне популацията и също така данък ергенство парите, които са крадени от комунистите и с болни и извратени фантазии.

305

Дрезден

преди 3 години

Децата ми нямат бг гражданство.

304

Секция и подбор

преди 3 години

Човечеството е достигнало до такива знания за генетика, технологии, които могат да осигурят райски живот на Земята. Обаче трябва да има образовано и интелигентно общество, а не простолюдие с животинско поведение и безотговорно размножаване. Евгениката е набор от концепции и практики в приложната генетика, целящи подобрение на генетичните качества на човека. Трябва да се прилагат законите Евгениката за контрол и качество. Как ще достигнем нивото на космическа цивилизация с плодящо се простолюдие

303

Bili

преди 3 години

Това е факт и за цяла европа..Бил Гейтс и глобалистките му шефове са доволни, но може по-добре...

302

Сатира

преди 3 години

70 години след разпада на комунизма нацията ни ще бъде пред изчезване. Излиза че на Българина му трябва авторитарен стил на управление. По Турско и по Комунистическо сме се съхранили като народ повече от колкото по "демокрация".....!