92

ВЪПРОС

преди 3 години

Паси Кърти МиФки - ако не бяхме член на НАТО , нямаше да има Корупция .Паси е като дете болно от даун - подписа Неизгодни Договори с Чужди Държави .Съд за такива Предатели на България .

91

Капиталист

преди 3 години

Комунистите са корумпирани! Капитализма е най-чесната система!

90

Полша и Унгария

преди 3 години

Поляците са убили между 250 хил и 400 хил евреи. Не немци, там е нямало немци, не в лагери, само от ръцете на поляците. - Кедми рассказал всю правду о "польском позоре". Унгарците са давели евреите в Дунава - жени, деца, зимата, давели са ги в Дунава. Не нацистите, унгарците.

89

Истукан

преди 3 години

САЩ много обичат слаби държави като България. Добри приятели са с тях и им вземат каквото могат, като започнем от полезни изкопаеми, та стигнем до военни бази и вече посягат и на частната собственост.

88

Анонимен

преди 3 години

БСП-Радев теглят държавата В Ляво и на Долу

87

Анонимен

преди 3 години

Западът винаги е имал световна хегемония и е господствал над целия свят. Проблемът на западът е, че винаги е налагал господството си с военна сила. Но ето че сега, ситуацията така се разви, че западът вече няма военно превъзходство. Русия никога не е била толкова напред във военните технологии както днес. Дори СССР изоставаше в много отношения военно от запада, докато днес Русия е абсолютен военен хегемон превъзхождащ технолочно дори гиганта САЩ.

86

Анонимен

преди 3 години

Да ни санкционирст, голяма работа. Ние от запада хубаво не сме видели и без това.

85

Анонимен

преди 3 години

Полша Унгария Чехия нямат такъв проблем ЗАЩОТО нямат БСП и Радев

84

Стратегия

преди 3 години

Русия 45 година имаше избор - или да бъде унищожена от ядрените бомби на САЩ или да поеме по пътя на създаване на ядрено оръжие. Тогава след победата а Русия над европейския фашизъм по голямата част от политическия и научния елит беше против, но една част намери сили да взема решение за развития на атомно оръжие - нещо което за Русия беше папълно непозната и непонятно. И Русия оцеля. Краят на 90те години Русия отново взе правилното стратегическо решение да се отдели от запада и отново оцеля.

83

Анонимен

преди 3 години

Гнус са БКП БСП Радев Божков и Слави

82

ДО 104

преди 3 години

Не ви ли свършиха парите , САЩ наложиха Забрана на откраднатото от ГЕРБ.

81

Анонимен

преди 3 години

Основите на Демокрацията в България са поставени от ГЕРБ

80

Анонимен

преди 3 години

Радев Слави Божков и БСП имат еднакви Цели искат да изчегъркат демокрацията в България

79

Анонимен

преди 3 години

Американската военна база в Безмер е една от най-важните за САЩ в света. Италия от една американска база получава 329$ милиона годишно - ние за 4 бази - нула $. Годишно подаряваме на САЩ 1.2 милиарди от военните бази, базата остава още 10 години - това са 12 милиарда.

78

Канада

преди 3 години

В Канада преди дни (31.05.2021) отново (да, отново!) намериха стотици трупове на деца в едно училище, 215 детски тела. Включително трупове на 3 годишни деца. Детски трупчета на деца от местното индианско население които са били затворени насилствено там да ги правят демократи канадци, изнасилвани, бити, измъчвани и убивани. Тези чудовищни училища са се запазили до 1998г.

77

Истукан

преди 3 години

По-скоро Българя трябва да санкционира САЩ и да изгони техните военни бази в България. Американските войници нападнаха производствен цех в Пловдив. Президентът Радев трябва да търси обяснение от президента на САЩ за това нахлуване на американската армия в България. Не може да нападат и не са пуснати в България, за да нападат България. Правят военни обучения на наша територия, но нямат право да нападат.

76

Анонимен

преди 3 години

Ние българите ако имаше идн реферндум бихме гласували да станем 51-ви щат на Сащ.

75

О.Ф. Бисмарк

преди 3 години

А това ми е любимото, "Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост."

74

Анонимен

преди 3 години

Газпром обяви, че ще гарантира точното изпълнение на договорите за доставка на газ в страните от ЕС и отказа да доставя допълнителни количества.

73

Анонимен

преди 3 години

Западната финансова система е основана на лидерство и на преимущество. Но САЩ и западът вече не са лидери, а западната система се разрушава пред очите ни.