131

Анонимен

преди 3 години

Западът винаги е имал световна хегемония и е господствал над целия свят. Проблемът на западът е, че винаги е налагал господството си с военна сила. Но ето че сега, ситуацията така се разви, че западът вече няма военно превъзходство. Русия никога не е била толкова напред във военните технологии както днес. Дори СССР изоставаше в много отношения военно от запада, докато днес Русия е абсолютен военен хегемон превъзхождащ технолочно дори гиганта САЩ.

130

дядо Йоцо

преди 3 години

ОКТОПОДЪТ Е БОРИСОВ,ПЕЕВСКИ И ГЕШЕВ!!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГО ЗНАЕ!!! Американците също го знаят!

129

Анонимен

преди 3 години

До СССР много си прав затова ВСИЧКИ ХОРА ЕМИГРИРАТ В РУСИЯ ЗАЩОТО ТАМ ЗАПЛАТИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ КОЛОСАЛНИТЕ 118 ЕВРО.

128

до Анонимен

преди 3 години

Когато бяхме с Москва родителите не си колеха децата от мъка и отчаянием, и 16 годишни младежи не изнасилваха и не убиваха 7 годишни деца.

127

Анонимен

преди 3 години

Ами питай Херото бе, Герби, нали ви беше приятелка. Питай я за руските олигарси, голубчик :) Или вече не ви вдига телефона?

126

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа се промени, САЩ-не.САЩ остават световният жандарм, който граби, репресира и подтиска развитието на десетки страни.Не разбирам защо ЕС оставят САЩ да се бърка във вътрешните работи на България?Явно са ни отписали от ЕС. ЕС е като стадо, което си брани центъра, а в периферията вълците шетат.

125

Защото

преди 3 години

А защо руските олигархични милиардери изнасят пари на Запад? Нали там е криза? . . . . . . . . . . . . Кризата на запад не е проблем за милиардерите, проблем е за хората. По време на криза милиардерите увеличават милиардите си

124

Анонимен

преди 3 години

amerikanosite mogat da sprat rassizma.

123

Анонимен

преди 3 години

Герберастията плюе Запада. Какъв кеф. А демонтажът на ГЕРБ едва започва, какво ли още ще видим.

122

Анонимен

преди 3 години

А защо САЩ не налагат санкции на руските олигаски които изнасят милиарди на Запад?

121

Енвиронментъл

преди 3 години

Не ни трябва белене, атомната енергия не е енвайрънментъл, а ние сега сме енвайрънментъл, САЩ ще ни достаят качествен ток на въглища от американските ТЕЦове.

120

Анонимен

преди 3 години

А защо руските олигархични милиардери изнасят пари на Запад? Нали там е криза?

119

Анонимен

преди 3 години

Баце, това как Западът е в криза ни го говорят откак се помня. Ей ся, другари, ще падне Западът, само още малко. И същият този, дето ти го говори, си взима западна кола от Кореком, а за тебе е москвича. Бегай оттука, бе, в криза бил.

118

Анонимен

преди 3 години

Корупцията е навсякъде по света. Но последните години стана много зле положението заради рухването на западната система.

117

Болярче

преди 3 години

Предлагам на американците да депозират тези 3 милиарда за самолетите в отделна сметка и когато получим самолетите да си ги вземат.За да спрат нашите философи да разсъждават по темата.Да се върнат на руснаците ненужните железа за Белене и да ни върнат милиардите.

116

Анонимен

преди 3 години

Znachi 30 godini tiq xora svobodno si djitkaxa parite iz USA i izvednyj op korupciq ima neschto gnilo kat v Daniq

115

А САЩ?

преди 3 години

А САЩ защо не наложат санкции на руските олигарски милиардери които изнасят милиарди от Русия на Запад и в САЩ?

114

Жалко за народа

преди 3 години

Българите могат да спрат българската корупция до някъде, г-жо Мустафа. А САЩ могат ли да запушат устата на Е.Сноудън за американската корупция и глобално шпиониране по света?

113

Анонимен

преди 3 години

Kakto e trygnalo taq schte izdade utre liuti zapovedi da ppravim seks samo srqda i nedela,da se kypem samo v petyk,da si davame cqlata zaplata na USA da qdem samo v chetvyrtyk i t.n. i.t.n. neschto iskam da spomena mailikite im na tiq.

112

еми нали спечелиха

преди 3 години

Еми нали спечелиха студената война, защо от 30 години западната система е в криза, а последните години съвсем се срина?