35

Анонимен

преди 3 години

До оффЕ, ходи им го предложи на ЦИК.Те много ще се зарадват.

34

офф

преди 3 години

ако щете на 1Gz процесор си стига. Памет до половин гига. Тъча е малко по скъп ама на 300 лева си стискаме ръцете. Малко хард и тъпо видео. 300 лева даже са много. Софтуер още 100 лева. Какви са тия 10 000 на машина бре ????

33

Никой

преди 3 години

До Анонимен 33: Няма никакви гаранции, поне софтуера да беше open source та да може всеки който има необходимите знания да го разгледа, защото сега имаме една машина с един екран и никой не знае какво се случва след като дадеш твоя избор, може на екрана да ти изкарва коректно какво си натиснал, но какво отива в базите данни да е коренно различно!

32

Анонимен

преди 3 години

Драги зрители: чалгари правят избори!

31

Анонимен

преди 3 години

До за 1500 мащиниПич, един компютър ниско ниво струва 1500лв в момента.Без да включим софтуера, който най-вероятно е най-голямото перо.А, да. и транспорта до на майка си ***, за да могат да гласуват 3-те бабички там на машина.

30

Анонимен

преди 3 години

А за тия пари колко химикалки щяхте да купите бре,Славчо обърка ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ с машинното е отам и объркването а за купуването без конкурс щото нямало време въпросите към другаря

29

Компютърни части

преди 3 години

До хаха 12: Последните месеци търся компютърни части за нова машина и цените са много нагоре, така че е нормално и цената на машините да скочи. Никоя фирма няма да даде на фирмата производител компютърни части на по-ниски цени! А фирмата дори да има произведени машини ако ги разглоби и продаде на части ще вземе повече пари отколкото да достави машините на тази цена!

28

Анонимен

преди 3 години

Кой гарантира, че резултатът не е въведен предварително в тези машини като тези в казиното?

27

Анонимен

преди 3 години

Баси некадърниците. Нали служебното правителство бяха чудесни. Нали новата ЦИК мамата си джаса!!!

26

протестъри

преди 3 години

милиони, милиони - ние сме богати ще ги плащаме многократно тези милиони за изобри.. важното е славчо чалгата да победи на изборите за да продаде/предаде властта на бсп ченгетата.

25

за 1500 мащини

преди 3 години

колко искали. 15 милиона ли. по 1000 лева на машина ли излиза. а не, по 10 000 лева на машина е ! абе тия какво внасят? космически совалки ли?

24

АнонимеН

преди 3 години

НЕКАДЪРНОСТ! ОЩЕ НОВОИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НАЗНАЧИ НОВАТА УПРАВА НА ЦИК ПРЕДИ 1 МЕСЕЦ! КАТО ГЛАВНАТА ИМ ЗАДАЧА БЕШЕ ДА ОСИГУРЯТ ДОСТАТЪЧНО МАШИНИ А ТЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ СИ КЛАТИХА КРАКАТА!

23

Решение

преди 3 години

Които искат да гласуват в чужбина, да се закупят сами машини. В края на краищата гласуването е наш граждански дълг. А Пеевски да беше купил стотина машини за Турция...

22

Ko?

преди 3 години

е колко пък да струва една машина, елементарен компютър с екран бе. че и с доставката.

21

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък Тодоров не се нагуши. Реално тия машинки струват 5 пъти по-малко отколкото ги продават на държавата, ама са нагли и искат още да се облажат.

20

Анонимен

преди 3 години

E цвирела да беше мислила, когато състави договор с ГЕрП

19

джо

преди 3 години

До Анонименсигурно, всеки си има кауза. а в договора може и клауза да има, не съм го чел. *** го коментирам, лаф да става :)всъщност, в статията пише"В същото време той отбеляза, че вратата остава отворена и ако Сиела премисли и реши да кандидатства за процедурата, ЦИК ще преговаря с нея"какъв договор, те ще обявяват процедура, да участва който иска. сиела просто казват, че на тая цена няма да се състезават с другите кандидати (а, то други май няма)

18

Щерю

преди 3 години

Президентът Радев що ще чини, ако пропаднат изборите - ум ми не зайде. Ами машините за вота в Турция и в чужбина...

17

Анонимен

преди 3 години

До джо 21 Е според теб, дали няма такава кауза

16

джо

преди 3 години

е каква неустойка по какъв договор :)сетила са мара че и трябват "още машини" в рамките на месец. ми добре. *** няма. *** няма няма, искаме ги веднага.. е добре, ще вземем да работим на 3 смени заради вас. ама ще цената ще се вдиге.. "аууу, ама как може..."