84

Анонимен

преди 3 години

Айде пак евтини номерца в стил "Вие що биете ***?". Абе четете малко повече книжки да ви идват по-сложни хрумки.

83

Антрополог

преди 3 години

Обекта отговаря на чертите на Хомо Еректус.Изчезнал вид,далечен подвид на Хомо Сапиенс,характерна черта , мозък с размер на жълъд,и неопределено поведение.

82

Анонимен

преди 3 години

Ми да си отправи официално въпроса към шефа на НАП. Ако обаче е за "източване на ДДС", най-много да им се посмеят на неграмотното оформление. Дали им било приличало нещо на "куха фирма" - да помолят Гешеф да им удари едно рамо и да разследва отново за тях.

81

Анонимен

преди 3 години

Абе да оставят културиста намира. Защо те не обяснят 12 години какво са правили с парите, че трябва от САЩ да стане нещо, за да се активизира прокуратурата ни ?

80

Анонимен

преди 3 години

Вижте го и го запомнете хубаво. Подобни хора виреят на всички нива в българската администрация. Повечето от тях тихо, невзрачно и безсмислено се добутват до някаква пенсия. Но някои от тях, като чичо Кирчо, биват избутвани напред, за пример и подражание. За необходимата приемствена посредственост.Идват избори. Не мислете как ще се браним от комунисти, руснаци, *** или натовци. Истинският враг - това, което ни пречи да дръпнем напред, са мъпетите като чичо Кирчо.

79

Анонимен

преди 3 години

Радослав Бимбалов: Това, което ни пречи да дръпнем напред, са мъпетите като чичо Кирчо.Нагледен пример чичо Кирчо, престоял като забравено шише резлива боза повече от 40 години в администрацията. Изпълнявал послушно второстепенни роли като подпорна кретенска зам. министерска стена, дори поемал трагично фалшиви солови арии на здравен и финансов министър.

78

Анонимен

преди 3 години

Самата идея да назначиш за шеф на НАП и да продължиш упорито да го държиш там, човек, за когото още от първия ден на назначаването му се разбра, че е прехвърлил на безимотен фирма със задължения към държавата над 1 милион, е малко повече от наглост. След всички декларации как новата власт ще назначава чисти хора в управлението. Огромна издънка.

77

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, тези се опитват да прикрият миризмата и гледката от устаните им *** с долни тактики за манипулация !!!

76

мая

преди 3 години

щом след това е избягал в дубай явно му е било вряло под сливата .... да кажат колко е взел и на каква стойност е акта

75

Анонимен

преди 3 години

А шефът на ГЕРБ източвал ли е държавата 11 години и има ли над 8 милиарда крадени пари по чекмеджета, офшорки и фирми и фирмички на подставени лица?!? За един Каскет питам...

74

ОПААА

преди 3 години

А ОТКЪДЕ ИМАТ ОТ ГЕРБ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ???КОНТРААТАКА!ПРИЗНАВАЙТЕ , ДА ВИ ПОГВАМЕ СЕГА ЗА ДОСТЪП ДО КОНФИДЕНЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕНГЕТА ПРОСТИ!

73

НАП

преди 3 години

А ПЪК АЗ ПИТАМ КЪДЕ СА 700 МЛН ПРОПУСНАТИ ОТ СВИЩОВСКИЯ ГЕНИЙ ДАНЪЦИ, ПО НЕГОВИ СОБСТВЕНИ ПРИЗНАНИЯ!НА КОГО Е ПРЕВЕЛ ЧЕРЕПА ППУБЛИКУВАНИТЕ ВЪВ ФЕЙСА МУ РАЗПЕЧАТКИ ЗА ИЗТЕГЛЕНИ 65 МЛН ЛВ!!! ОТГОВАРЯЙ, МНОГОЗНАЙКО!

72

Анонимен

преди 3 години

НАРОДА ПИТА: Шефът на НАП имал ли е фирма за източване на ДДС?

71

Анонимен

преди 3 години

Министър на здравеопазването болниците със задължения после министър на финансите сега пита за ДДС на фирма на Спецов

70

мак

преди 3 години

Шайката отвръща на удара, всеки ден, по различни хора. Пропускат несъбрани от държавата вземания за милиони, по време на тяхно управление. Не помнят безнаказана шефка на нап, техен човек. Ако е вярно това с ДДС, да си понесе последствията барабар с оставка. Ако пък не, да ги съди за клевета. Трети вариант няма.

69

Анонимен

преди 3 години

слабо! Те ги погнаха от целия демократричен свят за милиардна корупция, а тиквитте контраатакуват с некви кокошкарски компромати! И кво, не можело да се проверява шефа на нАП? абе и тоя е типично умен гербер! Къде го пише тва бе!@нема непроверяеми и скоро ще го разберете!

68

чиста работа!-НАП

преди 3 години

Само знаят да вземат без нищо да ти дават! Каква икономика е това? Храненици!

67

Анонимен

преди 3 години

Щом като министърът не може да направи една проста проверка - на коя дата е започнала ревизията на фирмата на Спецов, кога му е връчен ревизионен акт и др. елементарни за проверка факти, тогава и министърът да си подава оставката заедно със Спецов.

66

Анонимен

преди 3 години

бе то видяхме как и кого подпомагате - Шиши с 1 млдр от нашите пари чрез ББР и присъдружните ви кръчмари!

65

НАП предупреждава

преди 3 години

Децата ви ще плащат вашите неизплатени данъци и такси....