47

Анонимен

преди 3 години

Стига сте се хващали за касовата бележка. Такива като него и като бабите, които продават, каквото успеят да си отгледат в градинката, за да си подпомогнат малко над мизерната пенсийка, не ощетяват чак толкова бюджета и икономиката. Вижте по търговиите и складовете на едро, независимо какво продават, как стоят нещата. А там мащабите са малко по-големи от на Митко и на бабите. А да не говорим вече и в колко по-големи мащаби има фирми и предприятия, и "бизнесмени". Митко ви е проблема. Тцтц.

46

САЩ

преди 3 години

Нормално е конкуренцията да се унищожава докато е слаба. САЩ колко хора избиха по целия свят, САЩ може, а собственика на магазин не може, така ли?

45

Леша

преди 3 години

Доброто обединява хората. Нормално е да има и негативни коментари, все пак платените *** от НПО-та са инструктирани и винаги се манипулира на принципа "разделяй и владей" и "колко сте лоши българите".

44

Анонимен

преди 3 години

В държава където г-ца Стъки се кандитари за президенша, нищо не ме учудва

43

Анонимен

преди 3 години

бутнете му една кирка на капака на колата на тоя ***, такива като него от добро не разбират - само от "респектиране"

42

Анонимен

преди 3 години

Някой е забравил да каже на тоя индивид че вече ГЕРБ не са в управлението :)))

41

купи чорапи

преди 3 години

и поискай касова бележка

40

Totenkopf

преди 3 години

А мутрата собственик адвокат защо не е арестуван, явно е дарител на милиционерите.

39

Анонимен

преди 3 години

До коментиращите, които само предполагат и не знаят. Митко НЕ досажда. Не е от нахалните, които те притесняват. Не е признак на интелект да коментираш без да знаеш. Аз лично лятото вечер редовно сядам в капана, купувал съм си от Митко, просто ей така, без да имам нужда, но никога не съм видял да досажда.

38

Payak

преди 3 години

Хич да не му стъпват в кафенето но тоз селски нерез. И всеки ден по една кофа *** да изсипват пред вратата. Да се научи Нереза му с нерез.

37

жалко,но факт

преди 3 години

Живея в малък град, но заради тълпите от "Митковци" от доста време не се спирам на кафе из централната част.

36

Филибе

преди 3 години

Не му купувайте чорапите, ами му намерете адвокат.

35

аа1830

преди 3 години

Поздрави на Пловдив от София! Така се прави. А на този с кафето му пожелавам скоро да затвори и да си търси друга работа!

34

Анонимен

преди 3 години

Често ходя до Пловдив и ми прави впечатление, че хората там живеят в хармония и баланс. Българи, Роми и Турци си живеят спокойно и този случай е поредното доказателство, че не се делят а застават винаги на правилната страна на нещата незивисимо етноса на героите.

33

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Не обичам да ми досаждат, като съм седнал на маса...и то хора, работещи в сивия сектор. Незрялото обществено мнение се възб.ужда от подобни псевдосърцераздирателни истории.

32

Анонимен

преди 3 години

"Народонаселението пак се мята от едната крайност в другата като риба на сухо. Бе хора, не разбирате ли, че има и такива които просто искат на спокойствие и тишина кротко да изпият едно кафе, да прегледат новини и никой да не се бута в тях и да им предлага това или онова. Май въобще ......"//////// А ти знаш ли, че има и други начини за решаване на проблеми, освен насилието?

31

ofe4

преди 3 години

Може да си живял 6 години в Пловдив, но не си попил нищо и си останал ***! Напълнихте града с простотия, диалекти, лоши маниери и претенции до небесата. Като не ви изнася субкултурата на Пловдив си взимате чантичките и back to the village!

30

Анонимен

преди 3 години

До 38 Добре дай да се млатим като на война тогава

29

Леша

преди 3 години

До 25Това е лъжа. Майка ми е от Пловдив и познавам много хора от там. Всички са много готини хора. Пловдив е супер град.

28

Анонимен

преди 3 години

Един винкел и му правите краштест на кабриото! Кво е това "добро"? Човеса си искарва честно прехраната, не отишъл да краде