655

Анонимен

преди 3 години

Доживяхме най-сетне.

654

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли сега, бизнесмените, защоне ни трябват измислени политицикато селянина от банкя, който се имаза цар на бг? Не става въпрос самоза туристическия бранш, а за всичкисектори на икономиката. Работата напрофесионалния политик е да броиработните места и да ги увеличава.А работата на професионалния националенпредател е да изпълнява чужди поръчкипо телефона от чужбина. Предателятбойко си свърши работата, заедно с неадекватната външна министърка.Къде са сега законите на депутатите?

653

Mopcku_

преди 3 години

Tва с руските агенти не е нищо друго, освен трупане на точки пред щатите. Просто им станаха в повече минусите-Пеевски, който всеизвестно е разследван в САЩ,но управлява задкулисно,Бойко с корупцията,Гешев който ги пази... та трябваше да натрупат лек актив,за да имат някакъв вид очи да получат милостиня.Не че целия свят не знае че имаме 5 самолета и 2 счупени кораба плюс още 8 самолета на снимка... Юли месец хубаво мислете дали да се объркате да гласувате за ГЕРБ пак

652

Анонимен

преди 3 години

Няма по-голямо нещастие на този свят от това да си роден руснак.

651

Неутрален

преди 3 години

Вижте, пренебрежима малка стойност се формира въз основа на коментари на някакъв сайт. Даже ми е жалко, че се дават пари за "тролене". Нещата се решават в лични разгори и убеждения. И да, не знам дали за съжаление или за поздравление, но при предсрочните избори /неизбежни/ Герб се сринаха. Не го казвам аз ! Казват го 100% от социолозите. Там поне нямат разногласия.

650

Анонимен

преди 3 години

Близостта с Русия може да ни докара само трагедия като в Украйна.

649

Анонимен

преди 3 години

Руснаци, махайте се и от форумите и от държавата ни. Мразим ви вече достатъчно.

648

Emigrant

преди 3 години

Оная работа ще ти трябва на теб да си я дъвчеш сам и да си я ближеш за сол,когато ви нападне гладът и страхът като внезапна буря!!А ний ще минем добре и само с милиардите на ЕС!Не ни трябват руски подаяния!!

647

От Слънчака

преди 3 години

Нищо нестава от нас . Слушаме кравари , евротолерастти а не гледаме собствения си интерес!!!!!Закакво ни трябваше да гоним братушките ?!? Ех тоя новичок бре. Той излезе с по ниска смъртност от антифриза !! 5 човека отровени ,100% излекувани !!! Бах тея про.сти руски тайни агенти. *** как 1 не успяха да уморят. То небеше Скрипал, небеше Навални.Акъла неми го побира как така великото Руско КГБ трови наред и никой не умира .Хахахха . Или просто всичко е една голяма постановка!!!

646

до 812

преди 3 години

Китай е готов да го купи всичкият излишен газ! Европа я чака Мрак!!

645

Хомосексуалист

преди 3 години

Можем да въведем гей-обучение на децата още от детската градина и да привличаме като клиенти и туристи платежоспособни западните хомосексуалисти. Американските учени отдавна са доказали, че хомосексуализмът е нещо нормално, а на запад в училищата отдавна учат, че хомосексуализма е нещо нормално и детето може само да реши свободно и демократично да стане хомосексуалист.

644

Работяга

преди 3 години

Работа, работа, работа!

643

Анонимен

преди 3 години

Ама путин ако спре кранчето за газа няма да вземе и 1 рубла. Няма пари

642

Путин

преди 3 години

спирай и кранчето на Газа, да видят Барба Ганиос и Брюкселските К0мундета, кон боб яде ли, ей сега ще мине лятото и идва КОВИД зима!

641

РусенецЪ

преди 3 години

А как само ми дуднехте, че съм бил плебей защото имам две палатки, дюшеци, газов котлон, хладилник за кола и посуда. Мен тия неща с хотелите не ме вълнуват. Избираме си място, летуваме си, ако ни направят проблем за 2 часа сме на друго.

640

Анонимен

преди 3 години

Провалът на западът е повсеместен. Хората все повече се отвращават от западните евроатлантически ценности . Руският модел става все по-привлекателен. А България отново направи грешния избор, и ще завърши още по-зле от Втората световна когато отново беше с Германия. Всеки съюз на България със запада е завършвал с национална катастрофа.

639

Анонимен

преди 3 години

Руснаците крепостни селяни ли са,че Путин да им забранява къде да пътуват? Направо да затвори границите и да върне СССР.

638

Анонимен

преди 3 години

Кога ще ни върнат Камчия?Заселиха я без разрешение и са се впили като пиявици там.Айде да си събират партакешите.Никой добро не е видял от руснаци.

637

Анонимен

преди 3 години

Ееее откога си мечтаехме да се отървем от боярищниците.И сега най-после - кеф-Да не се и връщат.

636

Анонимен

преди 3 години

Йотова да отива веднага в Русията и да почва да целува ръце,крака,абе кой каквото и подаде,и да моли Путин да отменява забраната.