86

Анонимен

преди 3 години

Стана ясно поне , защо Радев бързаше да обнародва промените в ИК . Нямаше да има време да назначи нова ЦИК .

85

Анонимен

преди 3 години

Защо бе, Корни, нали бяхте готови за управление, нали бяхте алтернатива? Май верно си г-жа Лъжа.

84

НФСБ

преди 3 години

300 хиляди Патриоти дали гласа си за патриотичните партии не са представени в това народно събрание! Това доведе до тежки ментални деформации у всички присъстващи вътре в момента! Ако ОП не бяхме се разделили точно преди вота, сега България щеше да има про евроатлантическо демократично избрано правителство на премиера Митов, пенсионерите щяха да си получават надбавките към растящите пенсии, същото важи и за работещите! ОП това е решението!

83

до 91

преди 3 години

Връщат го веднага защото не искат да носят отговорност. Ако го забавят ще се вкарат още нови закони от 45 НС и след това Народа ще ги линчува. Оправдават се. Не могат да съставят правителство. Всеки дърпа кокала към себе си. Те са влезли заради парите от ЕС. Не искат да правят правителство защото идват тежки времена за България. Те нямат кадрите. Нямат капацитета. Те са въздух под налягане. Само могат да лаят. Щяха да сменят модела Борисов, но всъщност са неудачници.

82

Патриот

преди 3 години

До РЕАЛНОСТТАЩо си спрял халоперидола?

81

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ!!!!ТОТАЛЕН СРИВ ЩЕ Е НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ АМА ТОТАЛЕН :DНЯМА ЛЪГАНЕ С ПРОТОКОЛИТЕ КАТО ДОСЕГА!!НЯМА ЛЪГАНЕ В ЦИК!!!ВЛИЗАТ И МАЛКИТЕ ПАРТИИ И НЯМА РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА МАЛКИТЕ ГЛАСОВЕ!!-------------АКО ГЕРБ ВЗЕМЕ И 50 ДЕПУТАТИ ЩЕ Е ЗЯЛО ЧУДО!!!!

80

Истукан

преди 3 години

И без това си гласувахте над 10 000 лева заплати и вкарахте абсурдни законопроекти, сега нека хората ви накажат. Видяха що за партии и личности сте, особено Слави и компания. Надявам се повече Слави да не види парламент. Подведе избирателите си и неговите хора гласуваха за увеличение на заплатите си. Чао Слави.

79

ПроСоТо

преди 3 години

Корнелия си подписа сама присъдата след това решение. Партията не е била на власт от както Борисов сформира партия (с изключение на правителството на Орешарски), другарите реват, искат власт за да разпределят постове и кинти, тая връща мандата...Излагаме се, другари!Кога е било БСП да не иска власт...Нинова, преврат те чака, скъпа...

78

Предстой

преди 3 години

Социалистическо-сталинистка -марксистка чистка на шефове на всички агенция дирекции и най-вече в МВР сега ще видите колко голям демократ беше Бойко ,позволяваше на всички да го плюят ,нямаше локдаун и какво ли още не!

77

12

преди 3 години

Хубаво всички го връщат, ама що веднага? Нали искаха да приемат някакви важни закони, да бяха дали още две седмици.

76

Анонимен

преди 3 години

до 84Напротив. Колкото повече бавят връщането на мандата - толкова повече ще огелпят Конституцията защото НС няма да спре да работи.Нали ги виждате, че са влезли да продънят Конституцията като вкарат несъвместими с Демокрацията закони?Като го върнат бързо НС спира да работи.

75

Анонимен

преди 3 години

Всички искат да са в парламента, ама никой не иска да управлява. Очевидно нищоправенето в парламента е по изгодно от това да поемаш отговорност и да управляваш и сеирджиите само да псуват и да дават акъл...

74

до 74

преди 3 години

Идеята е да се хакнат машините и на Има Такъв Клозеm да вкарат 180 депутата минимум.

73

Анонимен

преди 3 години

Готвят ви капан, Слави иска да се превърне във още по-голям диктатор и с еднолична власт и без коалиционни партньори, искайки всички гласове за себе си, ще прехвърли властта от едните мутри на другите мутри и турците от ДПС,така пише в "Скандално"Нинова трябваше поне малко да задържи топката,да приемат някои закони,преди да предаде мандата

72

До 81 .

преди 3 години

Да ще вдигне.. Като вижда ,че ще счупите държавата ще строшите излишъка и ще теглите нови заеми, освен краденето като за последно..

71

до 64

преди 3 години

Така е. Борисов няма алтернатива.Всички, които са в НС са продукт на системата от преди 32г. Няма как продукта на системата да бутне системата. Те са обременени.Алтернатива ще има чак когато се появи ново лице, но истински ново-а не като чалгаря Славунций, който е в политиката от годините на прехода. Славунций първо влезе в политиката с едно Куку шоу, след това с 1 Канале пълно с хъшове занимаващи се предимно със скечове за политици. През всички год.опростачванее на 3 поколения деца.Позорници.

70

Анонимен

преди 3 години

Бойко му отиде съня сега. Радев ще прави правителство. Ще вдигне кръвно горкия

69

име

преди 3 години

Това е определено добра новина за България! И патриотите ще влязат, за ужас на всички антибългари и предатели в България и на югозапад от нея! Другата добра новина е изритването на мутрите и мая, както и по-малкото гласове за чалгар паша! Но за съжаление те *** достатъчно с приемане на антибългарския закон, който позволява Ердоган да си вкарва змиите в парламента ни! Но това ще бъде поправено, не се съмнявам!

68

6

преди 3 години

Можеше да се сформира експертно правителство до Нова година ,да улегнат малко страстите , да се спестят едни 150 млн.Ето да бяха помогнали на спортните клубове и за спортната база на училищата с тях. ФК"Левски" например дължи 30 млн, както и другите .Сега тези пари ще се пропилеят за разни машинки ,секции и пр. неща ,които можеха да се отложат за другата година.Маса пенсионери утре на свят ден Великден ще са на чорбичка,майки с деца изнемогват ,хиляди умряха от ковид/дайте ги тези пари на болн

67

Анонимен

преди 3 години

Гледам днес привържениците на БСП всчки над 70.